за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Јас сум дефинитивно за кафе.Мене таман сега ќе ми дојде добро после ручек.И да имаш право лукајана, не ни треба благо.Диетата ќе ни годи после празнициве дефинитивно.Туку да го испијам набрзина и да одам да терам рабта низ дома.Поздрав женски,имајте убава вечер
21.01.2016, 18:56
lukajana RR
1481
Мами не можам да одбијам нешто чоколадно ,на диета од понеделник
21.01.2016, 18:57
mommy_angels RR
1543
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana RR
Мами не можам да одбијам нешто чоколадно ,на диета од понеделник
Нц , од први нели?
21.01.2016, 20:13
lukajana RR
1481
Ајде може и од први
22.01.2016, 17:28
lukajana RR
1481
Време за чај .Овошен со цимет и лимон мојот омилен
Туку денес се израдував дека доаѓа пролет,имам кокичиња во двор
< Поракaта ја уредил lukajana RR -- 22.1.2016 17:29:18 >
23.01.2016, 16:05
Defne90 RR
1991
Лукајана јас чај не одбивам посебно со цимет.Овошјето не ми е битно.Да испиеме по еден на ладново и да се потстоплиме таман.А со чајов пошто рековме со диета од понеделник еве ви и благо да ни тргне уште толку денов па и вечерта.
23.01.2016, 16:17
mommy_angels RR
1543
Топло чајче мх,мх... Јас изгледа настинувам,ама не се предавам.До кога ќе видиме
23.01.2016, 17:00
lukajana RR
1481
И јас сум иста ,во прва фаза на настинка ,главоболка ,треска ,нос како чешма .Ужас. Дефне многу убав избор за благо ,тоа не одбивам иако после ручекот тешко дишам
24.01.2016, 10:46
lukajana RR
1481
Добро утро друштво ,ајде кој е за кафе кој за чај
24.01.2016, 11:07
Hopeful RR
2349
Јас сум за кафе во огромни количини... бебињата таман заспаа ноќеска, кога им текна да плачат накај 22ч, не сакаа да јадат, не сакаа да спијат, само плачеа и од плачењето меѓусебно се будеа. Едниот заспа накај 1, другиот 2 го фати. Крш сме и јас и мм, така што КАФЕЕЕ
24.01.2016, 17:31
mommy_angels RR
1543
Добар ви ден женски,ајде правете нова тура кафе,мене ме мрзи. Ние денес си се прошетавме до Шапка. Временцево малце ладничко,ама важно се изнадишавме чист воздух,дете среќно,пресреќно во снегот,ручавме таму горе и сега дома мир во куќа. Сите уморни спијат,а јас релакс на нет
24.01.2016, 19:11
Палешка РР
7505
Повелете едно мераклиско од мене
24.01.2016, 19:20
lukajana RR
1481
Не да е мераклиско туку многу ладно бре ми е страв да излезам од врата надвор ,едвај до продавница отидов еднаш . Мразам зима
24.01.2016, 19:31
Палешка РР
7505
Јас само една бисквита ќе си земам, на диета сум од утре, ко прасица се направив
Ќути, ладно е ептен, каква продавница, мт праќај го
25.01.2016, 13:38
AneLav RR
1110
Ај ве гледам сите сте на диети по празнициве па ве частам по едно диетално кафенце
25.01.2016, 13:58
lukajana RR
1481
Навистина ,понеделник е денес ,јас заборавив . Ајде дај кафе за диетата ке видиме во текот на денот
26.01.2016, 12:52
marchi
948
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Повелете едно мераклиско од мене
jas sum za edno vakvo vo momentov bas meraklisko kako sto kaza paleska,koj saka neka m i ze prodruzi.inaku lukajana so lesno dietata,ako ima efekt sakam da mi ja dades listata,i mene ke mi treba malku
26.01.2016, 13:11
Hopeful RR
2349
Ајде жени на кафе, доста дремете Мене богами ми треба едно појако, ноќеска пак дежуравме ради таа фамозна регресија во сон, па денес сме како зомби. А за диети шуш, во јануари не се држат диети, се знае
< Поракaта ја уредил Hopeful RR -- 26.1.2016 13:20:18 >
28.01.2016, 08:44
Snowhite RR
5042
Добро утро жени, одамна не сум пишала овде. Туку во Јануари имав 3 родендени, мојот на Јана и денеска на Михаил, па нели е срамота ништо не сум ве почестила, ццц, ајде сега сите во барот да надоместиме, да се прејадеме за 3 родендени, ајдее..
28.01.2016, 13:46
Estera
23
Нека ви е среќен роденденот на сите и сите желби да ви се исполнат. Јас одсабајле пишував во една тема и постот не ми го прати, зошто би било тоа така ? Пишуваше дека сум се задржала повеке на темата. Јас пишувам на рати. Те бебе заплакало, големите млеко сакале и никако да го завршам постот. но и тоа чудо се случи завршив со постот и не ми се појавува кога го пратив. Ке ве молам ако сака некој од вас да ми објасни за што станува збор. сигурно и местово сум го промашила за прашања, ама ке ме оправете вие како постари тука на рр. поздрав, а другпат ке донесам и нешто за пиење.
28.01.2016, 14:28
lukajana RR
1481
Естера тоа ти се појавило дека долго време си го пишувала постот иако знае и на краток пост да се појави и иритира знам .Ми се појавува и мене па за да не пишувам пак пред да ја објавам пораката прво за зачувувам. Не е лошо да го практикуваш тоа кога пишуваш пост на рати. Оваа тема е тема за секакви муабети ,имаме и посебна за проблеми на рр ама и вака ти е во ред постот. Чекаме кафе од тебе
30.01.2016, 10:48
lukajana RR
1481
Добро утро Станувајте доста е спиење Ние досега ја гледавме Миа моиве ја обожаваат . Јана ако ја прашаш како се вика вика се викала Миа а ако прашаш која е Миа вика Нане Туку убав денов денес ама од вирусиве некако не ми се изнесуваат никаде децава па ајде ке удриме на чистење а немам ни идеја за ручек Тапа сум денес Ајде прво кафето па ке видиме што ке правиме
30.01.2016, 14:38
mommy_angels RR
1543
Мене ова не ми личи баш на кафе ,цела посластица е .А таман решив на диета да се ставам Денов преубав за шетање,си бевме во парк,па во т.н. Луна парк ,си се истрчавме и изигравме и мама трк на работа Убаво попладне ви посакувам женски
30.01.2016, 16:07
Hopeful RR
2349
Супер изгледа, си земам едно, фала лукајана
Јас тркнав набрински до Сити Мол као сметка да платам, ама чекав сто саати во ред, па се уморив, ми отиде денот. Мм е на пат, дојде свеки прееска и сега ги пратив да шетаат на сонцево, да поспијат во количка Ј и М, а јас да одморам по дома
31.01.2016, 07:47
lukajana RR
1481
Кафе Ми се спие ме разбуди мажле во шест и сега сум гроги .А ако прилегнам ке ми стане Ј и после ке ме боли глава цел ден . Ајде кој ке ми прави друштво ,ако воопшто има некој кој станува волку рано во недела