за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
12.07.2016, 12:40
marchi
948
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
А женчиња?
po pivo jas ne sum ama za ova...DA
12.07.2016, 13:20
Hopeful RR
2349
Жени, денес денов слабо иде. Ај да се почастиме со едно ладно кафе!
17.08.2016, 12:41
mommy_angels RR
1543
Добар ден женски,ај прво едно вакво ,па после ќе ви раскажувам
Е сега ваква е работата-прво и најважно дома сме во хаос,трета недела како реновираме и уште не е готово Раце и нозе не ми функционираат веќе,деснава рака за реконструкција ми е.Е сега уште поинтересниот дел,едната колешка ми е на одмор,а другава мистериозно се разболе и еве четврти ден си окапувам на работа.Од тука продолжувам дома со чистење Убавини,што да ви кажувам.Ајде за вас подобро расположените по еден сладолед,а јас си продолжувам со текилата
17.08.2016, 15:29
Hopeful RR
2349
Оооо I hear you sister И кај мене колегата е на одмор и сама сум во сектор, работа се собра еден куп, а дома не реновираме, ама запнал мм да ставаме нови плочки на балконот, врз овие постоечките. Не е некоја голема работа ама пак, два дена сигурно, па треба со бебињата да се ашкаме цел ден негде, па пак да чистам... Ај да разбистриме мисли
11.10.2016, 14:30
Bethany
4534
Едвај ја најдов темата.
Многу време помина од моето пишување тука, и читање додуша. МНогу пропуштив, со ништо не сум во тек.
Сакав да ве поздравам како што е ред, бидејќи упаднав ко вонземјанин на форумов.
Кафе во друга прилика, заборавив и слики како се прикачуваат.
11.10.2016, 16:02
lukajana RR
1481
Повелете кафе од мене ,искрено и јас се подзамислив како беше ,срамота
11.10.2016, 16:59
sandriana RR
2924
Помина лето, идат тмурни денови, ќе си се збираме почесто овде Драго ми да се видат повторно ветераните на РРаја - драга Bethany Па и да најдеме начин за некоја дружба во живо - одамна не сме ја имале. Јас честам штрудла
12.10.2016, 12:20
marchi
948
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany
Едвај ја најдов темата.
Многу време помина од моето пишување тука, и читање додуша. МНогу пропуштив, со ништо не сум во тек.
Сакав да ве поздравам како што е ред, бидејќи упаднав ко вонземјанин на форумов.
Кафе во друга прилика, заборавив и слики како се прикачуваат.
a jas cudi se kade se lugjevo,koga i da otvoram nema mnogu aktivnost na temive,si rekov sto e ova.... :)
12.10.2016, 20:13
Bethany
4534
Хелоу луѓе!
Да, идат зимски денови, мада есента да може подолго да се задржи. Ја сакам есента. Денес беше убав ден. Нека потраат вакви денови, топлички. Сега ќе ве послужев костени, мммм омилени! Ама немам :( Утре под обавезно купувам, па ќе ги варам, печам, како и да е, ќе ги јадам, и живи ако треба, колку многу ги сакам
Може и дружба, зошто не
17.10.2016, 01:23
Melanija RR
7052
Аха и јас сум за дружба Bethany да те поздравам ,а и сите рингерајки зошто и јас ретко сум тука на РР секогаш се навраќам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
04.12.2016, 20:09
marchi
948
heloyyy!!!!... ima li nekoj na ringeraja??? ajde barem prednovogodiasno aktivirajte se, od septemvri navaka retko koj e prisuten