за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Zdravo devojki od mene.. Gledam ste ispile veke kafe a jas sega prvoto go pijam ajde jas cestam denes
11.12.2014, 14:15
Ilina87
326
Ве поздравувам сите . Ме нема мене нешто овие дена, се само со настинки се расправам и слабо стојам со време. Miana честитки, уште многу успеси да ти се редат.
11.12.2014, 14:22
LoveableMe RR
5035
Ќе си земам од кафето, ми треба, цел ден трчканици, што работно што приватно, аман да помине перидов не се издржува од гужви и пресија од сите страни.....
12.12.2014, 12:26
caciana
863
Zdravo devojki kako ste? Ve nema denes nesto da ne spijate uste ? Jas go pijam vtorovo kafence i odam na rabota pa ke ve druzam posle 4 i 30
12.12.2014, 14:14
Melanija RR
7052
Убаво да поминеш на работа
Јас наминав на кафе и ако некој може да ми помогне.Пред 4 години кога се полагаше испитот за државни службеници имаше линк и се симнуваше како прирачник книга.Е супер ама одамна беше а сега на страната на аа има прашања и под нив линк каде е одговорот т.е. во кој закон. Тоа многу закони па ако некој случајно го има тој цел топтан прирачник во свој ком многу ќе ми врши работа па ќе почастам после закуска
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
12.12.2014, 14:25
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: caciana
Zdravo devojki kako ste? Ve nema denes nesto da ne spijate uste ? Jas go pijam vtorovo kafence i odam na rabota pa ke ve druzam posle 4 i 30
Caciana pies sama kafence?? Ne mislis na nas ....kade e kafeto za nas ?Ajde varete zeni ,oti zaspav od stoenje.Nokeska. zveceto ne me ostavi raat da spijam,bubrezite mi gi izmesti od klocanje
12.12.2014, 14:52
LoveableMe RR
5035
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
Пред 4 години кога се полагаше испитот за државни службеници имаше линк и се симнуваше како прирачник книга.Е супер ама одамна беше а сега на страната на аа има прашања и под нив линк каде е одговорот т.е. во кој закон. Тоа многу закони па ако некој случајно го има тој цел топтан прирачник во свој ком многу ќе ми врши работа па ќе почастам после закуска
Прашав, нема прирачник, мораш така, освен ако нема некоја вредна рингерајка што си направила прирачник. Поздрав женски, ајде едно кафе со посен локум да се освежиме
13.12.2014, 08:44
Mihaela 2010
4230
Dobro utro, eve me mene rabotno,odrabotuvame za den na drvoto,i site skisnati,smrznati drememe
13.12.2014, 09:21
LoveableMe RR
5035
Добро утро и од мене, работен ден, дремеме и ние, ама што да правиме, мора да се одработи. Вчера со мм ни беше ладно, ај викаме да си згрееме по малце винце, лелее после тоа цела вечер главата ме боли и еве уште сум за никаде. Од мене чајче денес:
13.12.2014, 09:48
Melanija RR
7052
Добρо утρо и од мене после вино иде вода ама штом е маκа чај и вит Ц.Се надевав за пρиρачниκ ама ќе учам од пρашањата немам вρеме за учење а и маκа ми е
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
13.12.2014, 10:00
LoveableMe RR
5035
Меланија, да вода и тоа како, мене не ме боли глава после винце, но ете може нешто виното не чини....а за прирачникотал ми е, но мораш така да читкаш....
13.12.2014, 12:24
caciana
863
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: caciana
Caciana pies sama kafence?? Ne mislis na nas ....kade e kafeto za nas ?Ajde varete zeni ,oti zaspav od stoenje.Nokeska. zveceto ne me ostavi raat da spijam,bubrezite mi gi izmesti od klocanje
Vednas cestam da nema lutacki ... malku zakasneto ama nema vrska
Na zdravje zenski
13.12.2014, 13:05
Melanija RR
7052
caciana баш вакви чајни колачиња сакам мммммм
13.12.2014, 13:49
deluxe
2479
Davajte I za mene dupla porcija kolacinja I duplo kafe
13.12.2014, 15:45
Палешка РР
7505
Јас дупла доза среќа честам...ќе излетам, син ми изненадно си иди дома
13.12.2014, 15:47
LoveableMe RR
5035
Уживкај во ретките моменти со синко
13.12.2014, 16:24
Defne90 RR
1991
Добар ден,може и накај добро вечер веќе да се каже,јас рингерајки сега најдов време да ве поздравам.Од децата не можам да дојдам до пц.Или е малото или големото на него.Па и работа околу домот...Туку гледам колачињата и кафето сте ги раздигнале,па јас нема да биде лошо да ставам чајче.Таман добро ќе ни дојде во овие ладни денови.Поздравче рингерајки
13.12.2014, 16:59
Felly RR
7977
Мммммм чајче од јаболче, може, може!!! Еве од мене и нешто да се засладиме после чајчето. И кој нема пишано во темата за Најфорумџии, нека пиеш денес и најдоцна утре.
14.12.2014, 07:32
tincule
183
Ај добро утро ако има некој буден наздравје кафе, јас еве првото и последно за расонување пошто ептен поспана денес, не ми се стануваше ама должност вика, среќа и благодарност до моја мами која ја дружи моја бебушка додека се освестувам Поздрав мамички и секое добро
14.12.2014, 07:33
tincule
183
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Мммммм чајче од јаболче, може, може!!! Еве од мене и нешто да се засладиме после чајчето. И кој нема пишано во темата за Најфорумџии, нека пиеш денес и најдоцна утре.
Леле фели колачињава прсти да излижеш еднаш со сестра ми пробавме да правиме мафени ама ни излегоа многу смешни ама пак си ги изедовме Пењил се не пењил се пари сум давал работава беше
14.12.2014, 09:37
Felly RR
7977
ДОбро утро и од мене, Tincule, еве јас ќе те дружам за кафе а за мафините ако треба некое рецептче, еве и ОВДЕ разгледај.
14.12.2014, 13:22
caciana
863
Fala za kafeto..mi trebase edno pojako
Eve od mene torta.. cestam za nagradata
15.12.2014, 00:08
deluxe
2479
Lele zeni me strvite so torti I slatki pred spienje.Tuku jas ke si kasnam,ne sum na dieta Za kafe mi e jasno,ama blagicko nikogas dosta.Caciana I Felly mnogu vi se pogodilo blagovo
15.12.2014, 09:47
Melanija RR
7052
Добро утро па какво и да е. Ммм од јагодката и ја сќе каснам а од мене утрински
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 15.12.2014 9:48:24 >
15.12.2014, 12:28
caciana
863
Kakvo i da e utro e heheh...Ajde zdravo i od mene...ne e dobro utro ama e Zdravo . fala Melanija za cajceto i kolacinjata