cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: КафеРаја [chat]

clock-img

11.12.2014, 12:15

clock-img

caciana

pencil-img

863

Zdravo devojki od mene.. Gledam ste ispile veke kafe a jas sega prvoto go pijam user posted image
ajde jas cestam denes user posted image
user posted image

clock-img

11.12.2014, 14:15

clock-img

Ilina87

pencil-img

326

Ве поздравувам сите user posted image . Ме нема мене нешто овие дена, се само со настинки се расправам и слабо стојам со време.
Miana честитки, уште многу успеси да ти се редат.

clock-img

11.12.2014, 14:22

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Ќе си земам од кафето, ми треба, цел ден трчканици, што работно што приватно, аман да помине перидов не се издржува од гужви и пресија од сите страни.....

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

12.12.2014, 12:26

clock-img

caciana

pencil-img

863

Zdravo devojki kako ste? Ve nema denes nesto da ne spijate uste ? user posted image Jas go pijam vtorovo kafence i odam na rabota pa ke ve druzam posle 4 i 30 user posted image

clock-img

12.12.2014, 14:14

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Убаво да поминеш на работаuser posted image

Јас наминав на кафе и ако некој може да ми помогне.Пред 4 години кога се полагаше испитот за државни службеници имаше линк и се симнуваше како прирачник книга.Е супер ама одамна беше а сега на страната на аа има прашања и под нив линк каде е одговорот т.е. во кој закон. Тоа многу закони па ако некој случајно го има тој цел топтан прирачник во свој ком многу ќе ми врши работаuser posted image па ќе почастам после закускаuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

12.12.2014, 14:25

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

ИЗВОРНА ПОРАКА: caciana

Zdravo devojki kako ste? Ve nema denes nesto da ne spijate uste ? user posted image Jas go pijam vtorovo kafence i odam na rabota pa ke ve druzam posle 4 i 30 user posted image

Caciana pies sama kafence?? Ne mislis na nas ....kade e kafeto za nasuser posted image ?Ajde varete zeni ,oti zaspav od stoenje.Nokeska. zveceto ne me ostavi raat da spijam,bubrezite mi gi izmesti od klocanjeuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

12.12.2014, 14:52

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Пред 4 години кога се полагаше испитот за државни службеници имаше линк и се симнуваше како прирачник книга.Е супер ама одамна беше а сега на страната на аа има прашања и под нив линк каде е одговорот т.е. во кој закон. Тоа многу закони па ако некој случајно го има тој цел топтан прирачник во свој ком многу ќе ми врши работаuser posted image па ќе почастам после закускаuser posted image

Прашав, нема прирачник, мораш така, освен ако нема некоја вредна рингерајка што си направила прирачник. Поздрав женски, ајде едно кафе со посен локум да се освежимеuser posted image

user posted image

Верувај во чуда!

clock-img

13.12.2014, 08:44

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Dobro utro, eve me mene rabotno,odrabotuvame za den na drvoto,i site skisnati,smrznati drememeuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

13.12.2014, 09:21

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Добро утро и од мене, работен ден, дремеме и ние, ама што да правиме, мора да се одработи. Вчера со мм ни беше ладно, ај викаме да си згрееме по малце винце, лелее после тоа цела вечер главата ме боли и еве уште сум за никаде. Од мене чајче денес:

user posted image
user posted image

Верувај во чуда!

clock-img

13.12.2014, 09:48

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Добρо утρо и од менеuser posted image после вино иде вода ама штом е маκа чај и вит Ц.Се надевав за пρиρачниκ ама ќе учам од пρашањата немам вρеме за учење а и маκа ми е user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

13.12.2014, 10:00

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Меланија, да вода и тоа како, мене не ме боли глава после винце, но ете може нешто виното не чини....а за прирачникотал ми е, но мораш така да читкаш....

Верувај во чуда!

clock-img

13.12.2014, 12:24

clock-img

caciana

pencil-img

863

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: caciana

Caciana pies sama kafence?? Ne mislis na nas ....kade e kafeto za nasuser posted image ?Ajde varete zeni ,oti zaspav od stoenje.Nokeska. zveceto ne me ostavi raat da spijam,bubrezite mi gi izmesti od klocanjeuser posted image

Vednas cestam da nema lutacki ... malku zakasneto ama nema vrska user posted image
user posted image
Na zdravje zenski user posted image

Life is party :D :*

clock-img

13.12.2014, 13:05

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

caciana баш вакви чајни колачиња сакам мммммм

clock-img

13.12.2014, 13:49

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Davajte I za mene dupla porcija kolacinja I duplo kafeuser posted image

clock-img

13.12.2014, 15:45

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Јас дупла доза среќа честам...ќе излетам, син ми изненадно си иди дома user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

13.12.2014, 15:47

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Уживкај во ретките моменти со синкоuser posted image user posted image

Верувај во чуда!

clock-img

13.12.2014, 16:24

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Добар ден,може и накај добро вечер веќе да се каже,јас рингерајки сега најдов време да ве поздравам.Од децата не можам да дојдам до пц.Или е малото или големото на него.Па и работа околу домот...Туку гледам колачињата и кафето сте ги раздигнале,па јас нема да биде лошо да ставам чајче.Таман добро ќе ни дојде во овие ладни денови.Поздравче рингерајки user posted image user posted image
user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

13.12.2014, 16:59

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Мммммм чајче од јаболче, може, може!!! Еве од мене и нешто да се засладиме после чајчето. И кој нема пишано во темата за Најфорумџии, нека пиеш денес и најдоцна утре. user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

14.12.2014, 07:32

clock-img

tincule

pencil-img

183

Ај добро утро ако има некој буден наздравје кафе, јас еве првото и последно за расонување пошто ептен поспана денес, не ми се стануваше ама должност вика, среќа и благодарност до моја мами која ја дружи моја бебушка додека се освестувам user posted image user posted image Поздрав мамички и секое добро

clock-img

14.12.2014, 07:33

clock-img

tincule

pencil-img

183

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Мммммм чајче од јаболче, може, може!!! Еве од мене и нешто да се засладиме после чајчето. И кој нема пишано во темата за Најфорумџии, нека пиеш денес и најдоцна утре. user posted image user posted image

Леле фели колачињава прсти да излижеш еднаш со сестра ми пробавме да правиме мафени ама ни излегоа многу смешни ама пак си ги изедовме user posted image user posted image Пењил се не пењил се пари сум давал работава беше user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2014, 09:37

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ДОбро утро и од мене, Tincule, еве јас ќе те дружам за кафе user posted image
а за мафините ако треба некое рецептче, еве и ОВДЕ разгледај.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

14.12.2014, 13:22

clock-img

caciana

pencil-img

863

Fala za kafeto..mi trebase edno pojako user posted image
user posted image
Eve od mene torta.. cestam za nagradata user posted image

clock-img

15.12.2014, 00:08

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Lele zeni me strvite so torti I slatki pred spienje.Tuku jas ke si kasnam,ne sum na dietauser posted image Za kafe mi e jasno,ama blagicko nikogas dosta.Caciana I Felly mnogu vi se pogodilo blagovouser posted image

clock-img

15.12.2014, 09:47

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Добро утро па какво и да е.user posted image Ммм од јагодката и ја сќе каснам а од мене утрински user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 15.12.2014 9:48:24 >

clock-img

15.12.2014, 12:28

clock-img

caciana

pencil-img

863

Kakvo i da e utro e heheh...Ajde zdravo i od mene...ne e dobro utro ama e Zdravo . fala Melanija za cajceto i kolacinjata user posted image

Последни статии

article-img