за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Честита слава цациана, за многу години да си ја славите
19.12.2014, 22:41
Melanija RR
7052
caciana среќна слава а баклавата е топ
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
20.12.2014, 00:30
Defne90 RR
1991
Цациана честито слава уште 100 години да си ја славите.И јас земам од баклавата за здравје на домаќините.
20.12.2014, 01:13
Cvekelencule
184
Цациана Честита слава за многу години да сте здрави и живи и усте долги години да си ја чекате .Море значи пприлепчани скоро цел Прилеп Ја чека Свети Никола и јас бев првин кај свекрва ми на гости вечерта а за ручек кај мајка ми си поминавме преубаво со гости да си се видиш со сите .
20.12.2014, 12:15
elenak
2004
Добар ден женички, како сте? Кај нас сонце пука, само за шетање е денов, а јас си чмаам на работа. Одамна не сум ве подружила, ама од работа ме распоредија на терен и немав пристап до нет, додека не се снајдов и не си позајмив од кај комшиите. Со нивна дозвола, се разбира. Ај сега да ве почастам нешто, оти одамна не сум. Чаша празнично топло чоколадо, мене баш тоа ми се пие сега.
21.12.2014, 13:06
caciana
863
Fala zenski . Jas duri sega sednuvam da ve vidam so prajte.. Prvo slavata gosti ova-ona, posle sabota pa ajde setanje i konecno se pribrav doma . Ajde povelete na edno kafence
21.12.2014, 21:03
LoveableMe RR
5035
Јас два дена или сум по гости или дома рмбам чистам предновогодишно, Сега сум скапана, одам да се исрпужам, ќе земам по малце од што останало и ви посакувам убава вечер.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
23.12.2014, 14:23
AneLav RR
1110
Значи меневчера Именден ми било Ај да ве почастам по едно чајче така се чувствувам
23.12.2014, 14:46
LoveableMe RR
5035
Ќе си земам јас, честито име, за многу години. Баш ми треба освежување, вчера до доцна месев пити и кифли за НГ, денес сум крш
Мами ејнџелс каде ни е, ја нема нешто??
23.12.2014, 15:03
Melanija RR
7052
Па ѕирнете у календар за тоа служи за частење не е задоцнето никогаш
LoveableMe RR секоаш си со време организирана и јас бев за многу работи ама реков налет , мерак има да месам ама за поводи и празници не годинава ни туршија не ставив,ни везенки ама ништо.. крш сум или мрза сум станала
Меилот од Рингераја.мк ме изненади, благодарам за честитката
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 23.12.2014 15:07:03 >
23.12.2014, 15:10
LoveableMe RR
5035
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
.....LoveableMe RR секоаш си со време организирана .....
Да де, ама затоа денес сум за никаде, кој ми е крив што запнувам, треба и јас да баталам и да почнам да правам кога ми се прави....
23.12.2014, 15:28
Melanija RR
7052
Така де ,ама стварно па и за едно супер е некогаш не вреди.Така треба од кеиф да се прави
24.12.2014, 09:57
LoveableMe RR
5035
Женски, кај сте од сабајле, мене неделава ми е турбо, не знам главата кај ми е што спремање дома, што по детски родендени, што по други свечености, трка со времето, ми се спие, ама и кафе м исе пие, ајде навалете да се напиеме по едно
24.12.2014, 10:32
Malecka23
1175
IC da ne se sekiras jas ete sum odma da te druzam za kafe:).Pak nokeska si dezurav cela nok i ne znam kako ke progurkam do kraj na bremenosta so vakov ritam:( I kaj nas po doma turbo planirame da si ja osvetime kukata posle Bozik pa jas uste od sea pocnav poleka so podgotovki i taka.Denes na repertuar mi se kiflite.Koj e za neka poveli:)
24.12.2014, 11:23
bucko mal
1431
Od mene nesto slatko ke bide novogidishno,se elki I lampioni pred oci mi se gledaat.Bevme izlezeni lele guzvi kako od utre veke nisto nema da ima I jas pravev kifli za nova godina ama poveketo gi izedovme,moze ke treba pak ad zamesam
Eve go slatkoto,povelete:
24.12.2014, 13:27
Melanija RR
7052
Јас сум за се и за кафе и за благо и за кифли повеќето се со мисли и планови за Н.Г а мене ич за ништо. Се нешто безвезе ,и од стандард мрсули и кашлање и така
Некако едвај чекам да помине оваа напорна пред се психички , и убава година,но очекувам во нова да е се кон подобро
26.12.2014, 09:55
Defne90 RR
1991
Добро утро рингерајки во последниот петок за оваа година.Па да се напиеме кафе и да се релаксираме овде овие неколку дена пред новата. Јас готово викендов финиширам со предновогодишното чистење,исто и со салати и слатки довршувам па таман да си бидам раат за дочекот.Ајде имајте убав викенд и повелете на кафе и ванилици.
26.12.2014, 10:16
LoveableMe RR
5035
Алал да ти е Дефне, ем вредна по дома, ем кафе частиш, јас ќе си земам сигурно, а ванилиците ми се едни од најомилените колачи . Убав ден на сите, да се надеваме да дојде снегче, да ја испратиме оваа година и да се надеваме следната да биде поубава од претходнава
26.12.2014, 13:03
Melanija RR
7052
LoveableMe RR остана ли од ванилиците на Defne90?И мене ми се омилени.Ех баш ама баш како на сликава да има сега пред мене ќа се опуштам и релаксирам
26.12.2014, 13:46
LoveableMe RR
5035
MelanijaRR, не остана ништо, се излапав, затоа частам друго
26.12.2014, 13:54
Melanija RR
7052
А се извади со ова првото што и да е ама е мммммм.Дајте некое музиче за орорасположение оне ро тука за подигање на расположение
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 26.12.2014 13:55:04 >
26.12.2014, 13:58
LoveableMe RR
5035
Немам достап до youtube,, не можам да ви пратам нешто жестоко
26.12.2014, 13:59
Melanija RR
7052
Ти дади идеа јас линк фифти фифти