за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добро утро, Среќна Стара Нова Година се најубаво ви посакувам, мами ќе си земам од чајчето и питата њам,њам убаво ќе ми дојде. Сноу и јас не одам кузнае каде, па пак сум некако како смрзната, од времево ќе да е, ќе пиеме чајчиња, витамини да се оправиме. Позз, рингерајки
14.01.2015, 14:29
Melanija RR
7052
mommy_angels RR те нема некако ,се надевам почесто ќе даваш пити Среќна православна година на сите
Вечно име на Василка,Васил......
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 14.1.2015 14:31:31 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
17.01.2015, 12:17
lukajana RR
1481
Некако слабо кафеџики за дружба,ајде јас частам за продолжен викенд .Добро ке ни дојде
17.01.2015, 17:35
Defne90 RR
1991
Ајде јас сум расположена за кафица и ти се придружувам.Навистина слабо во каферајата пиеме кафе,веројатно сето тоа се должи на фактот што обврските си го прават своето па ни го исполнуваат до максимум секојдневието.Како и да е кафенцето е тука па наше е само да навратиме. Ајде ве чекаме со лукјана,малку да побегнеме од секојдневните обврски. Па поздравче женски и имајте убав викенд.
17.01.2015, 19:25
Палешка РР
7505
Како сме прејадени, препиени од празнициве, мислам ќе пукнам. Ко` Цацко сум се напраила у меот
Кафе не одбивам, нек се наталоже
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 17.1.2015 19:26:10 >
20.01.2015, 18:35
lukajana RR
1481
Затоа што нашата Палешка РР денес ни е осамена јас частам кафе и торта и ја канам на дружба и лаф муабет за да види дека не е сама.Се разбира поканата важи за сите.
22.01.2015, 11:19
Beluvce
126
Zdravo na site Eve edno prasanje ili baranje barame aupair za vo Germanija na vozrast od 20-30 god. Da ne e mazena i bez deca.vo periodot od 1.3.2015 do 30.5.2015 Poz
lukajana леле тортата ме настрви ммм да имаше едно вистинско парче имаше да го нема
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
22.01.2015, 14:17
Defne90 RR
1991
Добар ден рингерајки убави,како тече денешниов ден.Јас конечно украдов малку време да седнам и да ве ѕирнам додека синковци си играат дома.А гледам и торти тука,лукајана како и секогаш е вредна па се потрудила околу тоа да има ризии во каферајата.Земам и јас парче. Па женски што да кажам друго.Имајте убав и пријатен ден.А убав ќе биде,и сонцето дружи денес.Поздравче.
23.01.2015, 09:00
mommy_angels RR
1543
Таман јас ρешив на диета да се ставам,вие туκа чоκоладни тоρти ми служите. Е моρам да си го гρабнам последното паρче и одам на ρабота. Убав ден дρаги женчиња зашто мојов денес ќе биде напоρен- цел ден пρазни муабети со баби и дедовци, нели петоκ е
23.01.2015, 18:13
lukajana RR
1481
Доста беше торти ке ни биде страв да се качиме на вага,со синко ке пиеме чај па еве сварив и за вас и така има некој вирус сите се настинати и плус ова дождов многу го мразам па ке се топлиме со чајче.Поздрав женски имајте убава вечер.
25.01.2015, 11:52
bucko mal
1431
Devojki denes jas castam,konecno gi ispravme tepisonite Mala shala si baram povod da pijam kafe so vas,povelete:
Eve neshto I za ruchek
25.01.2015, 13:27
lukajana RR
1481
Леле bucko mal rr ти денес стварно си се потрудила јас сум за се од кафе до ручек ,и дома некој да ми направи нема да се налутам ке седнам и поштено ке се најадам ама нема кој .Мене денес ништо не ми се работи и си одмарам и мм е на одмор па некако се натенане и лежарно. Знаеш bucko mal rr многу ти е убаво лето плажа а кај нас врне ,и јас сакам лето такашто пушти го побрзо накај нас и ние имаме теписи за перење
27.01.2015, 14:03
miana
6152
Убав ден женички... Јасс само да ве поздравам...Овој период ми е лудница со работа, немам многу време да ви пишувам, ама секојдневно ве читам колку што можам... Децава нон стоп ми се по лекари, особено малото, и се некако ми се насобра... Да честитам за сите бебиња што се родија, нека се живи и здрави...Фели, имај убава и лесна бременост, многу ме израдува .. Се читаме наскоро
< Поракaта ја уредил miana -- 27.1.2015 14:04:07 >
28.01.2015, 20:50
caciana
863
Здраво женски еве ме мене пак...гледам некако сте задремале па ќе се потрудам да ве раздрмам . Фели новиве вести стварно ме израдуваа , да имаш убава и лесна бременост Ајде женски јас честам да прославиме за новава мамичка
28.01.2015, 22:50
mommy_angels RR
1543
Добра вечер и од мене,јас некако оваа вечер се борам со несоницата За Фели наша ќе земам едно,па макар и да измешам,па утре да ме бооли глава Инаку јас се дружам со господинот Џони ,ме застрви Палешка,се распретав по тоа шишињата,арно ама водка не најдов,па си го зграпчив Џони Ај да не бидам себична повелете,за помирен сон
28.01.2015, 23:43
lukajana RR
1481
Абе женска јас сум плавуша ме прошета убаво низ рр барам со што те залажала Палешка рр а вие на фб сте пиеле,ај тури една чашка и мене не ми се спие а мм ми заспа и сега ке ја дружам рр
28.01.2015, 23:58
mommy_angels RR
1543
Јас две голтнав,ама џабе,дремка не ме фаќа,ама морам дете разбудив од типкање по тастатура .Грабај една чаша,грабај од мезево и после час-два пишувај овде БУДЕЊЕ СРЕД НОЌ
Лека ноќ од мене драги рингерајки
29.01.2015, 00:06
lukajana RR
1481
Ајде легнувај јас уште малку ке поседам се надевам нема да разбудам никого,а и бадемиве да ги изедам прво па може ке му рипнам на мм
29.01.2015, 09:36
Felly RR
7977
Фала женски, цациана овие ако се овошни да си земам, а Џони ќе го прескокнам Еве од мене едно топло чоколадо
29.01.2015, 10:32
LoveableMe RR
5035
Охоо, све ми се зема и Џони и чоколадо и коктели, аууууф, ама не може се, сепак со чоколадово ќе се задоволам, а може и некое бадемче . Убав ден
04.02.2015, 22:16
Melanija RR
7052
Кој е за нека повели, налеј налеј налеј
04.02.2015, 22:37
lukajana RR
1481
Леле ке пиеме кој е поводот Melanija rr или само дружба.Јас сум ЗА а другите незнам ама mammy angels сигурно ке не подружи одамна ја нема
05.02.2015, 09:36
Melanija RR
7052
lukajana нема повод а ако треба ќе го најдеме Добро утро на сите кои се на РР ,читачи и пишувачи ама повеќе читачи некако мрза за пишување
Доаѓаат разни празници Валентин,Трифун, краток месец,па 8ми Март ехе па денот на пролетата... Чим видам сонце одма имам расположение
07.02.2015, 10:05
Палешка РР
7505
Кај сте кафеџикиииии, што е ова штама? Ама мами сонцево преку стакло...ауууу...надвор кога излегов на цигарче се скоцкав
Ај ваму сите саботен чек ин да направите, да се преброиме дали сме на број
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 7.2.2015 10:06:45 >