cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Се породи ana mari!!!

clock-img

04.03.2015, 21:35

clock-img

kapina

pencil-img

4327

Cestitki anamari neka e zivo i zdravo sinceto

clock-img

04.03.2015, 23:20

clock-img

Elena 29

pencil-img

28

cestitki ana mari,da e zivo i zdravo i samo ubavi raboti da go pratat vo zivototuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2015, 00:15

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Cestitki Annmari!!da e zdravo i zivo user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

05.03.2015, 19:23

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

ИЗВОРНА ПОРАКА: mesecina83

Здраво драги рр еве ме и мене со моите најубави вести конечно станавме родители дојдоа на свет Петар и Павел.Во четвртокот на 26 во 23 и 30 часот ми пукна водењакот и отидовме на преглед на каде што се виде дека сум отворена 1 прст и веднаш со брза помош бев однесена за Скопје.Веднаш таму бев ставена на цтг каде што имав слаби контракции и ме оставија на патолошко одделение и каде што во петокот во 9 и 30 часот се породив царски со спинална .И бебињата се родија 2990 грама и 2810 грама и после една недела помината на гинекологја сега сме си дома.

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

05.03.2015, 19:24

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful

ОООО честитки mesecina83!!! user posted image user posted image user posted image

Добредојде за Петар и Павел, нека се здрави прави, среќни и весели цел живот, со мама и тато да растат, и секој ден да ви биде полн со љубов, насмевки и сонце user posted image user posted image user posted image Супер тежина имаат, сега нека си растат и гушкајте се по дома user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: gina

mesecina83 cestitkiuser posted image user posted image user posted image me rasplaka od radost samo te mislev do kade si
bravo za kilazata na bebuskite

neka se zdravi i zivi Petar i Pavel uzivajte i guskajtese pominuvajte prekrasni migovi zaedno

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

05.03.2015, 19:39

clock-img

kapina

pencil-img

4327

mesecina super cestitki.

clock-img

05.03.2015, 21:37

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Честитки за новите бебчиња на ана мари и месечина83 да ви бидат живи и здрави и да ве радуваат секој нареден ден.user posted image user posted image user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

05.03.2015, 21:46

clock-img

chery33

pencil-img

164

user posted image user posted image ubava vest...cestitki mamicke mesecinke:) zivi i zdravi sinkovcite user posted image user posted image

clock-img

05.03.2015, 21:50

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Честитки месечинке да се живи и здрави и големи да растат

clock-img

06.03.2015, 08:15

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Добредојде за новите Рингерајчиња, и честитки за среќните родители user posted image Да сте живи и здрави сите user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

06.03.2015, 09:00

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Месечинке, честитки!!! Нека се здрави и живи!!!
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

06.03.2015, 09:35

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Месечинке, честитки Петар и Павел, големи да пораснат со мама и тато, се најубаво!user posted image user posted image

user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

06.03.2015, 09:40

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Честитки mesecina83, те додавам во клубот на мајки на близнаци во оваа тема ТУКА

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

08.03.2015, 01:10

clock-img

Elena 29

pencil-img

28

Cestitki mesecinke!!da se zivi i zdravi Petar i Pavel i da rastat bezgrizno pokraj mama i tatouser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2015, 14:11

clock-img

Dusanka

pencil-img

55

Cestitki Mesecinka! Da se zivi i zdravi Petar i Pavel, golemi da rastat i cel zivot da ve raduvaat.

clock-img

02.04.2015, 13:58

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

ИЗВОРНА ПОРАКА: Elena 29

mene veke moze da me trgnete od spisokot na trudnici,na 27.03. ja rodiv mojata kerkicka.se porodiv prirodno,no so indukcija i bese uzasno bolno,no koga veke vlegov vo porodilna sala,bev porodena za 5 min.sega sme prv den doma,pa so tato od vozbuda ne mozeme da spieme.pozdrav i so lesno na site user posted image pa se citame vo temata bebe

clock-img

02.04.2015, 13:59

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Elena 29 да ви е жива и здрава, голема и убава да растеuser posted image возбудата е голема но и потребата за сонuser posted image уживајтеuser posted image

clock-img

02.04.2015, 17:48

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Elena 29 да е жива и здрава ќеркичката и голема да расте
user posted image

< Поракaта ја уредил lukajana RR -- 2.4.2015 17:50:50 >

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

clock-img

02.04.2015, 22:54

clock-img

gina

pencil-img

1152

Elena 29 neka e ziva i zdrava cerkickata golema da rasteuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.04.2015, 13:42

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Честитки Елена!!! Нека е здрава и жива ќеркичката!!!

И со здравје да си го троши подарочето од EVY BABY!!!
Елена29 е правата мама со пријавено бебе во април, и си добива подароче од ЕVY BABY!!! Дупли честитки user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

03.04.2015, 14:19

clock-img

Hopeful RR

pencil-img

2349

Elena29, честитки!!! user posted image user posted image user posted image
Нека е здрава и жива, весела и насмеана, со мама и тато да расте! user posted image user posted image user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

clock-img

09.04.2015, 21:19

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23

Mili moi samo da ve pozdravam.Vo ponedelnikot se porodiv so c.r na 6ti se rodi moeto malecko Marko.Denes dojdovme domce i se guskame .So lesno na site.Se citkame vo rubrika bebeuser posted image user posted image

clock-img

09.04.2015, 21:19

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
Малечка23user posted image user posted image Честитки!!! Да е здрав и жив Марко,голем маж да растиuser posted image user posted image
Гушкајте се сегаuser posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Znaci 100pati pisav i ne iskaca poraka..pak problemi na RR
Malecka neka e ziv i zdrav Marko bas super se olesni
I kaj mene prasanje na vreme e koga.dva prsta sum otvorena i malku omeknato grloto..doktorkava tek e vo vtornik na rabota ako izdrzam do togas toa ke bide denot ama ako saka Sara vikendov da iskoci jas sum spremnauser posted image

clock-img

09.04.2015, 22:25

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Maлечка23 честито синче да е живо и здраво и големо да расте бебето Марко
user posted image

< Поракaта ја уредил lukajana RR -- 9.4.2015 22:28:36 >

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

clock-img

09.04.2015, 22:40

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Честитки Малечка23, нека е жив и здрав Марко, голем да расте user posted image .

Кога ја видов темава пак активна, паметот кај Михаела2010 ми отиде, ајде, деновиве ја чекаме и нејзе - Велигденка user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

Последни статии

article-img