за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ајде мамички има некој некоја идеја што да и купам утре на мама за роденден и на брат ми?
15.12.2009, 20:22
Еца
6692
Еве се ближи 22 декември а јас немам идеја што да му купам на моето мажле. Ех жени ајде од вашите искуства давајте предлози. Нека бидат поневообичени и несекојдневни(парфеми, џемпери, блузи...организирање журка без да знае...искористено )
15.12.2009, 20:29
ripce
2148
мм си доби крајно корисен подарок за роденден, му порачав торта 800 денари и свеќи 2 и 6. Пошто имавме малку повеќе гости за неговиот роденден, мојот подарок ептен му се најде, инаку ќе мораше сам да си порачува торта
15.12.2009, 20:39
mami
8680
А да му купиш нешто што го сака долго време? Јас на мојот за Нова година решив да му земам макета на авион или хеликоптер- затоашто ги обожава...па размисли, што би сакал најмногу и сигурно не го очекува да го добие?
15.12.2009, 20:47
loulou
28
eve kako idei kolku sto se sekavam sto im imam poklonuvano na mm i brat mi maska kolekcija na nekoj parfem/dezodorans so kupka roll-on se komplet,dvd-inja,cd-inja,masinka za bricenja,kolekcija za posle bricenje se komplet,obleka eve ovaa godina brat mi ke dobie mnogu ubava kosula za na rabota i parfem.
16.12.2009, 00:33
Anushka
1392
edna trojka. SIGURNO ke bide sreken i iznenaden
16.12.2009, 09:34
profesorica
5709
незнам што да му купам,
дајте некој предлог=машки поклон !!!