cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Дамки популарно наречени флеки

clock-img

10.02.2014, 15:49

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

nemoj da probuvas mami so vreka ete sega probav jas cisto da vidam dali ke se izgrebe i mislam deka ke se izgrebe.Probaj si sepak so sungerot od maznata strana ako ne zavrsi rabota toa kako sto ti rece hunny vidi dali ke moze so arf.

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

10.02.2014, 16:08

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Mami ti epten me stavi vo misla so sto da se iscisti penkaloto a da ne se izdrca masata.I mene mi tekna nesto i vednas go isprobav.Znaci probaj da najdes od toj domasniot sapun sto go pravat od svinji.I ke stavis na sungerot da se zapeni i od maznata strana poleka ke go cistis.I veruvaj ke se iscisti se nisto nema da ostane.Jas stotuku go isprobav toa i ete sega nema ni damka i nitu sum triela silno nitu nisto.Ete mozam slobodno da vi go preporacam toj sapun za site tipovi na fleki i za vakvi delikatni raboti.

clock-img

10.02.2014, 16:11

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

user posted image
ete ovoj domasen sapun cudesno gi vadi site fleki od obleka i od mebel.

clock-img

10.02.2014, 23:04

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Е сега уште да пратиш наваму една коцка и завршивме работа user posted image .А ова може да делува дека колку што јас знам во неговиот состав влегува и т.н. жива сода(постручно,некој попаметен на таа тема нека каже user posted image ).Мора да се бара чаре.За греотка ми е масата,ама не ми е јасно како успеа да направи толку шкртаници за неполна минута user posted image

clock-img

17.03.2014, 13:44

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Флека или не зезнав работа на нова маица на мм user posted image Некогаш сум завеана 100% пеглам маици наопаку ај ми се виде не ок и од кај крагната со пегла врз печатени букви user posted image малку се оштетија ама како што сум повлекла се направи флека црвена боја и сега како да ја вадам, препера, хемиско ... има ли чареuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

01.12.2014, 08:30

clock-img

Bea

pencil-img

394

Девојки помагајте! user posted image
Омилената бела кошула, при перење попримила од нешто и сега удира на сивкасто. Нема флеки ништо, бела си е, само не онаа снежна белина, туку како на рекламине за детергенти кога покажуваат разлика бело и сиво-бело user posted image
Сум избелувала памучни работи со варикина, ама оваа е некоја мешавина со ликра, па ми е страв.
Имате некој совет, како да и ја вратам белината?

clock-img

01.12.2014, 08:50

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Да пробаш со мВениш? А имаш и по маркетиве течни избелувачи не ми текнува на името сега ама има повеќе видови кои ја враќаат белината, обично секогаш стојат во исти ред со Вениш

clock-img

01.12.2014, 09:30

clock-img

caciana

pencil-img

863

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bea

Омилената бела кошула, при перење попримила од нешто и сега удира на сивкасто. Нема флеки ништо, бела си е, само не онаа снежна белина, туку како на рекламине за детергенти кога покажуваат разлика бело и сиво-бело user posted image
Сум избелувала памучни работи со варикина, ама оваа е некоја мешавина со ликра, па ми е страв.

Duru turski sapun za racno perenje,majka mi koristi za DA izbeli alista I vadi fleki.

clock-img

01.12.2014, 09:32

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Веа, пробај со варикина, ама поразредена. Јас имам така избелувано кошула од мм (сигурно не беше 100% памукuser posted image ) и немаше гајле.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

01.12.2014, 09:34

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bea

Можеш со варикина, но јас сум избелувала со Vanish White, ќе ставиш повеќе во топла вода и ќе оставиш подолго, еден ден да стои на пример и ќе се среди.

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

02.12.2014, 12:18

clock-img

Bea

pencil-img

394

Фала на советите! Ич не ми текна за венишот, одамна го немам користено. Ќе пробам со вениш прво, ако не бива hard core варикина :D

clock-img

02.12.2014, 13:01

clock-img

caciana

pencil-img

863

Mrsni fleki Od alista majka mi cisti so limonov sok I sol.ostava DA stoi na flekata ,potoa trie I peri.Mnogu e efikasno.
Isto taka zaboraviv tuka da go spomnam i ARIS znaci majka mi go koristi za vadenje na ste damki koi sto ne izleguvaat vo perenjeto...damki od tepih od krevet.. magicno se cisti user posted image

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 2.12.2014 13:06:59 >

clock-img

28.02.2015, 13:12

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Флеки од храна на бебешки алишта и лигавчиња?
Некаде низ нет читав за Арис де грас? Има некој искуство или друг предлог?

Венишот некако ми е слаб,кажете нешто за избелување за завеси? Со текот на годините кремасти станаа сакам да ги освежам, совет?user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 28.2.2015 13:14:03 >

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

28.02.2015, 21:47

clock-img

Ilina87

pencil-img

326

Арис е добар за флеки, подобар од вениш. Малку е и појак така да внимавај на рацете. Јас често го користам, прскам на флеката и малку оставам да постои и потоа перам.

clock-img

28.02.2015, 22:32

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Арис го имам и јас користено за флеки, но пред се за работната униформа на мм, за бебешки/детски алишта не, за тие го користам Омино бианко мислам се викаше, имааше и поставено слика некаде понапред во темава.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

28.02.2015, 23:26

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Арис не е лош ама ако флеката е послаба за оние јаки флеки на бебешка облека посебно лигавчиња многу не помага посебно флека од морков цвекло јаболка со се сум пробала ама нема шанси ке избледе и не е многу видлива ама сепак ја има

clock-img

02.03.2015, 22:32

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Felly RR добро ме потсети за Омино бианко, и успат ќе разгледам низ Тинекс

Последни статии

article-img