cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Новогодишни желби :)

clock-img

02.12.2009, 19:05

clock-img

tereza

pencil-img

784

многу го сакам овој дел од годината,позитивна енергија насекаде,желби за хармонија,љубов и радост во сите домовиuser posted image user posted image user posted image јас за себе би сакала да се вработам во оваа година и да стапам во брак со моето срценцеuser posted image скромна сум инаку во желбитеuser posted image user posted image кај сите оваа 2010 год да донесе тоа што ги радува луѓето и што си го посакуваат од срцеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.12.2009, 22:12

clock-img

mis.

pencil-img

3845

За нова година сакам дедо мраз да ме награди со вработување на струка нема да се налутам ако желбата ми се оствари и денеска како роденденска желба.За нова година сигурно ќе смислам некоја друга хахаха

clock-img

16.12.2009, 12:28

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

јас сеуште незнам,ама на Марко и на тато им е сестричкаа...вчера ми соопштија хихи
и го научил Марко да кажува ....што сакаш Дедо Мраз да ти донесе за Н.Г?...сестлицка(сестричка) хиихихи

clock-img

16.12.2009, 12:43

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Што убаво мотхер29..ке им ја исполниш желбата..мораш!!!user posted image
Јас би сакала за дедо мраз да ми ја донесе ако нижто др барем со иста мера срекна годината како и оваа 2009...да биде поплодна од претходната, да ми е жива и здрава фамилијата, да ми расте внуката голема и да биде жива и здрава, да си бидам најсрекна и најзаљубена со Лука како и до сеа, и една работа асална не ке биде на одметuser posted image Друго ке оставам за сл новогодишна желба user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 13:07

clock-img

STRUMFETA

pencil-img

566

Od dedo mraz ne baram mnogu,ami samo edna zelba.Da mi se ispolnat site zamisleni,pomisleni i iskazani zelbicki.Ako mi se ispolni,sledive nedeli ke me nema tuka.Ke mislam,mislam,zamisluvamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 13:11

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Па јас си посакувам следната година барем да бидам при крај со магистерските студии, здравје за моите најблиски, разбирање, успешна година на професионален план за сопругот...па може и user posted image , зошто да неuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

16.12.2009, 13:13

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ИЗВОРНА ПОРАКА: STRUMFETA

Od dedo mraz ne baram mnogu,ami samo edna zelba.Da mi se ispolnat site zamisleni,pomisleni i iskazani zelbicki.Ako mi se ispolni,sledive nedeli ke me nema tuka.Ke mislam,mislam,zamisluvamuser posted image user posted image user posted image

skromno Strumfeta samo tolku?user posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

16.12.2009, 13:20

clock-img

STRUMFETA

pencil-img

566

Ne,ne se misli, ova za pocetok.A koga ke zamisluvam,ke pomislam i na vas site ,da vi se ispolne se sto posakale.user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 13:24

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

aaaaaaa e toa e ubavo ajde pocni da zamisluvas okluci me i mene da mi se ostvari nekoja zelbickauser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 13:44

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Еве јас мојата нобогодишна желба ке ја посветам на сите овде кои сакаат бебче...да им се исполни желбата сл година...и да бидат најсрекни на свет!!!Во мојата фамилија 2009 беше најплодна година...ви ја посакувам истата на вас( на баша глава нека )user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 13:48

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

колку благородно од Елена ,и јас се приклучувам во желбата!user posted image

clock-img

16.12.2009, 13:51

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Несебични треба да бидеме..тоа се цениuser posted image

clock-img

16.12.2009, 13:55

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Само вие замислувајте посакувајте а и ние исто па белки до таму ќе биде сите што сакамеuser posted image
ќе со дочекаме во новата 2010.......да да тоа се цени секакоuser posted image

clock-img

16.12.2009, 13:58

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Posakuvam da imam uspesna bremesnost. I da iscezne gripot

Биди тоа што си

clock-img

17.12.2009, 12:28

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

дали пишувате и пракате честитки?дали почнавте да ги испракате?

clock-img

17.12.2009, 12:36

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

јас редовно секоја година пишувам и пракам на сите дечиња од нашето опкружување,на моите,на сите баби,пошто дедовци немаме .......Марко го сликале со дедо мраз од градинка,па таа ке ја пратиме на најблиските!

па сигурно околу 15 честитки ке напишам оваа година!ете овие денови треба и тоа да го направам!
дали вие веке испративте честитки?

clock-img

17.12.2009, 12:37

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Jas prakam cestitki i veke gi prativ. Mislam deka elektronskata posta ja ubi obicnata posta

Биди тоа што си

clock-img

17.12.2009, 12:37

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

sakav da kupam od humanitarnite cestitki ama nemozev da najdam mi rekoa samo vo ramstor gi imalo a si vikam veke koga davam pari ajde neka bide za humanitarni celi.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

17.12.2009, 12:44

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Jas veke prativ čestitki za Nova Godina na moite najbliski, sepak mislam deka toa e najubav način da se iznenadat..tuka ima ogromen izbor na čestitiki, no sepak praktikuvam UNICEF čestitki i sl...ova e baš ubav periot da bideme humaniuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

17.12.2009, 13:34

clock-img

zami

pencil-img

574

Ovaa godina ke prakame handmaid cestitki.
Iznakupiv raznobojni hameri, svetkavi flomasteri i sabloni so novogodisni motivi i sin mi ke si ima zanimacija podolgo vreme.
Veke napravivme za najbliskite i gi podelivme.
Pokraj crtanjeto se molime i da go napise tekstot samiot, do sega super ni odi, ke sliknam nekoja da gi vidite.
A babite i dedovcite padnaa u nesves koga vidoa deka samiot napisal ,,baba dedo, srekna nova 2010,,

Allways look on the bright side of life!

clock-img

17.12.2009, 13:37

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

user posted image user posted image user posted image Zami, mnogu ubava ideja.

clock-img

17.12.2009, 13:38

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

jas dobiv slicna cestitka od na brat mi kerkickata

Биди тоа што си

clock-img

17.12.2009, 13:47

clock-img

mis.

pencil-img

3845

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Mislam deka elektronskata posta ja ubi obicnata posta

За жал арх_диз имаш право.user posted image Мислам дека филингот е поинтензивен кога на врата поштарот ќе те изненади со новогодишна честитка.Ние добиваме многу а син ми е радосен до бесвест и секое утро излегува да види дали поштарот ни донел некоја честитка.Ние изработуваме дома новогодишна честитка на која се ликовите од нашите деца развиена како фотографија и им испраќаме на сите роднини,пријатели преку пошта а за оние кои спремам подарок ја ставам честитката внатре.Останува како траен спомен.

Последни статии

article-img