за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
многу го сакам овој дел од годината,позитивна енергија насекаде,желби за хармонија,љубов и радост во сите домови јас за себе би сакала да се вработам во оваа година и да стапам во брак со моето срценце скромна сум инаку во желбите кај сите оваа 2010 год да донесе тоа што ги радува луѓето и што си го посакуваат од срце
02.12.2009, 22:12
mis.
3845
За нова година сакам дедо мраз да ме награди со вработување на струка нема да се налутам ако желбата ми се оствари и денеска како роденденска желба.За нова година сигурно ќе смислам некоја друга хахаха
16.12.2009, 12:28
mother 29
4405
јас сеуште незнам,ама на Марко и на тато им е сестричкаа...вчера ми соопштија хихи и го научил Марко да кажува ....што сакаш Дедо Мраз да ти донесе за Н.Г?...сестлицка(сестричка) хиихихи
16.12.2009, 12:43
Enika
1480
Што убаво мотхер29..ке им ја исполниш желбата..мораш!!! Јас би сакала за дедо мраз да ми ја донесе ако нижто др барем со иста мера срекна годината како и оваа 2009...да биде поплодна од претходната, да ми е жива и здрава фамилијата, да ми расте внуката голема и да биде жива и здрава, да си бидам најсрекна и најзаљубена со Лука како и до сеа, и една работа асална не ке биде на одмет Друго ке оставам за сл новогодишна желба
16.12.2009, 13:07
STRUMFETA
566
Od dedo mraz ne baram mnogu,ami samo edna zelba.Da mi se ispolnat site zamisleni,pomisleni i iskazani zelbicki.Ako mi se ispolni,sledive nedeli ke me nema tuka.Ke mislam,mislam,zamisluvam
16.12.2009, 13:11
penelopa
3419
Па јас си посакувам следната година барем да бидам при крај со магистерските студии, здравје за моите најблиски, разбирање, успешна година на професионален план за сопругот...па може и , зошто да не
16.12.2009, 13:13
Bogdancanka
5422
ИЗВОРНА ПОРАКА: STRUMFETA
Od dedo mraz ne baram mnogu,ami samo edna zelba.Da mi se ispolnat site zamisleni,pomisleni i iskazani zelbicki.Ako mi se ispolni,sledive nedeli ke me nema tuka.Ke mislam,mislam,zamisluvam
skromno Strumfeta samo tolku?
16.12.2009, 13:20
STRUMFETA
566
Ne,ne se misli, ova za pocetok.A koga ke zamisluvam,ke pomislam i na vas site ,da vi se ispolne se sto posakale.
16.12.2009, 13:24
Bogdancanka
5422
aaaaaaa e toa e ubavo ajde pocni da zamisluvas okluci me i mene da mi se ostvari nekoja zelbicka
16.12.2009, 13:44
Enika
1480
Еве јас мојата нобогодишна желба ке ја посветам на сите овде кои сакаат бебче...да им се исполни желбата сл година...и да бидат најсрекни на свет!!!Во мојата фамилија 2009 беше најплодна година...ви ја посакувам истата на вас( на баша глава нека )
16.12.2009, 13:48
mother 29
4405
колку благородно од Елена ,и јас се приклучувам во желбата!
16.12.2009, 13:51
Enika
1480
Несебични треба да бидеме..тоа се цени
16.12.2009, 13:55
Bogdancanka
5422
Само вие замислувајте посакувајте а и ние исто па белки до таму ќе биде сите што сакаме ќе со дочекаме во новата 2010.......да да тоа се цени секако
16.12.2009, 13:58
arh_diz
7198
Posakuvam da imam uspesna bremesnost. I da iscezne gripot
17.12.2009, 12:28
mother 29
4405
дали пишувате и пракате честитки?дали почнавте да ги испракате?
17.12.2009, 12:36
mother 29
4405
јас редовно секоја година пишувам и пракам на сите дечиња од нашето опкружување,на моите,на сите баби,пошто дедовци немаме .......Марко го сликале со дедо мраз од градинка,па таа ке ја пратиме на најблиските!
па сигурно околу 15 честитки ке напишам оваа година!ете овие денови треба и тоа да го направам! дали вие веке испративте честитки?
17.12.2009, 12:37
arh_diz
7198
Jas prakam cestitki i veke gi prativ. Mislam deka elektronskata posta ja ubi obicnata posta
17.12.2009, 12:37
jovanka
1745
sakav da kupam od humanitarnite cestitki ama nemozev da najdam mi rekoa samo vo ramstor gi imalo a si vikam veke koga davam pari ajde neka bide za humanitarni celi.
17.12.2009, 12:44
penelopa
3419
Jas veke prativ čestitki za Nova Godina na moite najbliski, sepak mislam deka toa e najubav način da se iznenadat..tuka ima ogromen izbor na čestitiki, no sepak praktikuvam UNICEF čestitki i sl...ova e baš ubav periot da bideme humani
17.12.2009, 13:34
zami
574
Ovaa godina ke prakame handmaid cestitki. Iznakupiv raznobojni hameri, svetkavi flomasteri i sabloni so novogodisni motivi i sin mi ke si ima zanimacija podolgo vreme. Veke napravivme za najbliskite i gi podelivme. Pokraj crtanjeto se molime i da go napise tekstot samiot, do sega super ni odi, ke sliknam nekoja da gi vidite. A babite i dedovcite padnaa u nesves koga vidoa deka samiot napisal ,,baba dedo, srekna nova 2010,,
17.12.2009, 13:37
penelopa
3419
Zami, mnogu ubava ideja.
17.12.2009, 13:38
arh_diz
7198
jas dobiv slicna cestitka od na brat mi kerkickata
17.12.2009, 13:47
mis.
3845
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
Mislam deka elektronskata posta ja ubi obicnata posta
За жал арх_диз имаш право. Мислам дека филингот е поинтензивен кога на врата поштарот ќе те изненади со новогодишна честитка.Ние добиваме многу а син ми е радосен до бесвест и секое утро излегува да види дали поштарот ни донел некоја честитка.Ние изработуваме дома новогодишна честитка на која се ликовите од нашите деца развиена како фотографија и им испраќаме на сите роднини,пријатели преку пошта а за оние кои спремам подарок ја ставам честитката внатре.Останува како траен спомен.