cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Новогодишна елка

clock-img

08.12.2010, 22:28

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Ako ako smej mi se sega ti user posted image user posted image user posted image , pozz

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

08.12.2010, 22:53

clock-img

lukas

pencil-img

2148

ne ti se smejam tebe olivia moja mila,se smejam kolku glupavo zvucam vistina koga nekoj ke te iscitira  RUZA,hahahhaha,bitolska rabota...NARUZA.user posted image user posted image user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

08.12.2010, 23:01

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Au ne ne ne zvuci voopsto glupavo jas mnogu sakam dijalekti kako sto rekov i mnogu si ja sakam drugarkami koga mi veli kikiri.. .ili stilo user posted image

clock-img

09.12.2010, 11:20

clock-img

strelec 8

pencil-img

420

nie ja nakitavme vcera pred da dojde od gradinka,so lampoioni,so lambicki,so dedo mraz na skali i drugi dzidzi midzi.i dojde od gradinka i celo vreme ja gledase i gledase i vikase sto e ovaa,cija e ovaa,lele mamo sto e ubava,a moja li e ...me zdrobi od prasanja.radost od utepa

clock-img

11.12.2010, 21:07

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ова е наша елка, се надевам дека следната година ќе биде многу различна и сите украси и декорации ќе урадимо заедно со близнацитеuser posted image  

user posted image

clock-img

11.12.2010, 22:10

clock-img

lukas

pencil-img

2148

da dade gospod sto pobrzo site vas okolu elka da ve vidime..so golemi nasmevki i mnoooooguuu srekauser posted image ,i se razbira mnogubrojni pokloni...user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

12.12.2010, 00:27

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

i nie ke treba da kitime sin mi vide vo prodavnica nakiteno i koga se zapna koga ce kitime nie,,,,si zamisluva nesto po negovo mi vika ce gi izvadime tepisive i nazemi ke naredime sijalicki,jas mu vikam ne moze na zemi,ke gi izgazime i toj mi vika am vo kocka ce gi naprajmeuser posted image i denes pak se zapna neznam dali ce zaboravi za utre i elkata e bara da e kitime ama nekako mi e rano bideki e golema elkata ke mi zafaka mnogu mesto

clock-img

15.12.2010, 20:32

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Еве ја нашата елка
user posted image

Лампиони доста се за оваа година, уште некое укравче да докупиме само

< Поракaта ја уредил Snowhite -- 15.12.2010 20:33:58 >

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

15.12.2010, 20:45

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

ова е наша елка, се надевам дека следната година ќе биде многу различна и сите украси и декорации ќе урадимо заедно со близнацитеuser posted image  

user posted image

user posted image Прекрасна елка Агнес. Следната година слика од целото семејство пред елката мамаuser posted image +татоuser posted image +двете пеперуткиuser posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

15.12.2010, 20:47

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Еве ја нашата елка
user posted image

Лампиони доста се за оваа година, уште некое укравче да докупиме само

Колкуубави елки имаме на рр...... user posted image user posted image user posted image  Snowhite. Preubavo

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

16.12.2010, 00:05

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ние имаме две елки, односно една дома, мала, многу ни е мал станот и една кај моите (мојата елка) голема.
кај моите
user posted image

дома
user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

16.12.2010, 00:20

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Ние имаме две елки, односно една дома, мала, многу ни е мал станот и една кај моите (мојата елка) голема.
кај моите
user posted image

дома
user posted image

So srcuskava napred elkata se gubi vo vtor plan user posted image

clock-img

17.12.2010, 10:52

clock-img

*miki mami*

pencil-img

579

Кликни на лицата на луѓето за да ги означиш.
user posted image еве ни ја и елката

clock-img

17.12.2010, 10:52

clock-img

*miki mami*

pencil-img

579

clock-img

17.12.2010, 13:08

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Еве видете ја најскапата елка во светот тука.
Вода може да им носи на нашите елкиuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

17.12.2010, 13:20

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Натушке не зезај нашите се бољи user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2010, 13:30

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Леле мики мама срцушка е твоето злато. Најсладок Дедо Мраз што сум го видела до сегаuser posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

17.12.2010, 13:46

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Natuske sto ke im e elka vo Dubai koga nemaat sneg...user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2010, 13:51

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Natuske sto ke im e elka vo Dubai koga nemaat sneg...user posted image user posted image user posted image

Ццццц имаш право Оливиаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

17.12.2010, 13:54

clock-img

mamicka_26

pencil-img

280

Еве ја и нашата елка,само уште некое лампионче сакам да докупам деновиве
user posted image
user posted image

clock-img

17.12.2010, 14:13

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Си имаат пари они за вештачки снег,не ги мисли ичuser posted image user posted image user posted image .Види ги како си уживаат

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

17.12.2010, 14:28

clock-img

majka 79

pencil-img

836

jas so decata snosti ja ukrasuvav elkata. pogolemoto mi pomagase, taka sto gi birase lampionite sto se isti i gi redese site na edna granka.
iamame isti 4 zeladi i vika " site treba da se zaedno, majka,tatko i dve bratcinja"-srcko
a toa pomaloto gi trkalase lampionite kako topki, toj ne e tolku sentimentalen.
sega ostanuva da gi cekame podarocite od Dedo Mraz 

mudriot covek ne kazuva se sto misli, tuku misli i razmisluva se sto ke kaze.

clock-img

18.12.2010, 15:56

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

user posted image

ние нашата вака требаше да ја закачиме за нина да не ја фаќа user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

18.12.2010, 16:02

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

ovie vo Dubai epten kurnaz so snegov se pravat a?

Maca25 Nina kako kukla da e na fotografijata..del od novogodisnite dekoracii..bas e sladka so kapceto...

Последни статии

article-img