cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Новогодишна елка

clock-img

11.12.2013, 08:27

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Јас нашата си ја накитив во саботата, не е многу голема ама најубава ми е. ММ ми ја купи кога бев трудна и како мало детенце и се радував...

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

11.12.2013, 11:01

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Вчера за 15 минути, непланирано, ја накитивме елката user posted image
Не е финиширана за да ставам слика, ама до викендов ќе ја досредиме.
Поклон е од дедо за Т, и детево се утепа радувајки user posted image
И ја пее постојано "Елко елко, порасни уште 2-3 педи", а елкава таман до таван е висока user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

11.12.2013, 11:11

clock-img

niki

pencil-img

4299

kaj nas elkata vo poslednive tri godini stoi nakitena skoro 2 meseci
kerka mi ima drugarka cij rodenden e na 20 noemvri i obicno sledniot vikend posle rodendenot ja kitime, taka i godinava
i ke stoi do stara nova godina
inaku veke mi e zdosadena, se isti ukrasi, nisto novo ne sme kupile, aj zdravje slednata godina ke gledam da se podnovime i da smenime nesto

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

11.12.2013, 11:53

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Нашата од кога ја украсив ,а уште не сум напишала user posted image
Јас мислев дека дете ќе се радува како и мама ,ама излезе дека единствено што ја интересира е како да ги извади лампионите за да си ги шутира по соба user posted image
Кога ќе стигнам ,ќе ја сликнам ,убава ми е,си ја сакам
Ај барем некој и се радува user posted image

clock-img

11.12.2013, 13:08

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

и ние си ја накитивме, уште не беше дојден 1. декември, некој ден пред први user posted image
Не можев да чекам.. Тогаш имав време, надвор темно, депресивно, и што убаво ни дојде релаксирачко и весело китење елка.
Ј се радуваше, па демек и тој ставаше лампиони, па ми носеше еден по еден, не одустана додека сите не ги ставивме на елка.
Сега штом станува наутро, влегува во дневна, прво тражи сијаличките да ги уклучиме, и така ни светка по цел ден.
Многу убава атмосфера дават украси, и јас дека така сум навикнала од мала, секоја година елка имавме и тоа природна.
Се радувам навистина... не ми е додуша баш по мерак елка годинава, некако ко сасушена ми изгледа, голема е, ама следна година нова ќе купиме.

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

14.12.2013, 22:24

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Еве ја нашата елка. Ептен е голема и колку и да ставам лампиони секогаш ми изгледа како празна. Ама здравје до година ќе прикупиме пак некој лампион.user posted image
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

15.12.2013, 19:11

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

И ние денеска ја украсивме, обично за св Никола ја украсуваме, ама работен ден е, не верувам дека ќе бидеме расположени за украсувње, па затоа денеска се решивме. И мислев дека на ланското место ќе ја турка Јана, и затоа и најдовме супер место

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

15.12.2013, 19:16

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Леле и ние ја наместивме денес и едвај чекам да дојде ден да ја растуриме, како ме нервира, чудо едно. user posted image
Мразам новогодишна вештачка атмосфера user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

17.12.2013, 15:35

clock-img

Hunny

pencil-img

626

За викендот ја накитивме елката, т.е. мм ја накити додека бевме кај свекрва ми и не изненади двете. Важно М не ја пипкаuser posted image И рековме дека боцка и не смее да фаќа и сега сирота само ќе ја погледне и ќе рече: мамаа, ека -неее
(демек не се фаќала елката)user posted image

clock-img

17.12.2013, 21:56

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Еве ја нашата елка. Ептен е голема и колку и да ставам лампиони секогаш ми изгледа како празна. Ама здравје до година ќе прикупиме пак некој лампион.user posted image
user posted image

Фели, многу ви е убава елката! Баш ми се допаѓа.
Туку, мене ме интересира цена за оваква елка? Нашата е 1,80, и ок ми е, значи да не е помала, поголема малку може.
Ние требавме и годинава да ја смениме оваа што ја имаме, веќе со години се проретчила, ама не стигна тоа на дневен ред, па пак ја окитивме, ама за следна година ќе мора обавезно.

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

17.12.2013, 22:06

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

На Миа елката и е главна играчка. По сто пати во ден ја одредува и ја реди..и само до каде што може да стигне со рачињата става лампиони..нагоре празна е user posted image
Два лампиони скрши веќе, а до 15 јануари 1 здрав нема да остане...ама се занимава со тоа и никого не бара...па мислам дека ќе ги прежалам лампионите user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 17.12.2013 22:07:33 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

18.12.2013, 16:22

clock-img

zzaa

pencil-img

884

Ја накитивме и ние елката, пред 1 недела, сега тоа и е игра на Ева по цел ден ги реди лампионите и мачката и помага, па таа се лути.
Пола ги испокрши белки ке остане некој здрав берим до нова година.

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

clock-img

19.12.2013, 22:51

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Еве слика и од нашата елка,само морам да си кажам дека до сега два пати паѓаше user posted image ,а којзнае уште колку ќе и бидат
user posted image

clock-img

20.12.2013, 10:25

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Па сите сте имале лепотици од елки, море море. Се надевам дека ќе ја дочекаат новата година.user posted image
За среќа Јована е баш незаинтересирана за елката, нема извадено ниту еден лампион, така да не е опасна ни за по гости.user posted image
Еве дел од нашиот новогодишен амбиент.
user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

20.12.2013, 14:00

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Лелееее само јас не сум накитила елка изглеа. Ај, здравје денес ќе ја китиме. Ја земавме од кај баба уште пред некој ден, ама со лавава немавме време. А богами треба и да докупам нешто отиод ланските пла ни се скршија, и светилките прегореа, пујјјј.

clock-img

30.11.2014, 16:12

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Ние обично ја китиме после 5ти Декември, некако од сега многу рано ми е. Лампионите ни се на сребрено и темно сино со сребрени детали. Имаме и сребрени машнички , и по некоја златна да разбие монотонија. Многу ни е цакана user posted image user posted image

clock-img

01.12.2014, 09:40

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Мене почна да ме зафаќа новогодишната еуфорија user posted image а и М пред некој ден ме прашуваше кога ќе ја китиме елката, така да ништо чудно оваа година тоа да бидне малку порано. Вие рингерајки кога планирате да почнувате со новогодишни украсувања???

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

01.12.2014, 09:46

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Мене ако ме прашате уште сега би ја накитила, некако доцниме со ова Божиков наш, ама мм не дава, вика кај нас во регионов елка се китела на Св. Никола и ќе мора да чекам дотогаш..user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

01.12.2014, 09:59

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

jas standart nekade okolu 15 ti dekemvri,taman da ni trae eden mesec,ako e porano ke ni zdosadiuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

01.12.2014, 10:11

clock-img

caciana

pencil-img

863

Jas ja kitam elkata na sv.Nikola , i so dusa cekam da ja nakitam. Elko elko user posted image

clock-img

01.12.2014, 11:52

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Ние годинава без елка немаме каде безбедно да ја поставиме user posted image Ќе купиме мала украсна за на трпезариска маса ,некои китенки низ соба за М да се радува и да му е шарено.А елка ќе види низ трговските и секако кај бабаму ако не ја средиuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

01.12.2014, 13:19

clock-img

Ilina87

pencil-img

326

Melanija и јас сум во дилема дали воопшто да ја китам нашата, многу е голема и не знам каде да ја поставам, а да остане здрава права user posted image . Или да си купам некоја мала и да ја ставам на нешто повисоко да не може син ми да ја трга. Ние ја купивме пред 2 години, ја одбравме најсакапата комплет со лампиони, многу е убава, ама знам дека мојот немирко цела ќе ја искуби, а од друга страна и сигурно ќе се радува user posted image

clock-img

01.12.2014, 19:18

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Elakata kaj nas do 15 e nakitena obavezno.Lani nemavme problemi so maloto,elkata bese zagradena i deka pomalo ne mozese da se prekaci za da stigne do nea.Ama godinava planirame da ja stavime na povisoko zatoa sto od elka nema da ostane ni E.user posted image A i malecka e pa ja sobira kade i da ja stavime.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

12.12.2014, 08:18

clock-img

Dilina

pencil-img

533

user posted image

Еве ја и нашата. Оваа година изнакупував повеќе како играчки од мераци за бебушов ама нешто не и се радува многу user posted image

clock-img

12.12.2014, 11:43

clock-img

caciana

pencil-img

863

Dalina mnogu e ubava..prekrasna e. user posted image Jas denes ke ja kitam elkata, pa kako mozam slka da prikacam?user posted image

Последни статии

article-img