за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Јас нашата си ја накитив во саботата, не е многу голема ама најубава ми е. ММ ми ја купи кога бев трудна и како мало детенце и се радував...
11.12.2013, 11:01
sandriana RR
2924
Вчера за 15 минути, непланирано, ја накитивме елката Не е финиширана за да ставам слика, ама до викендов ќе ја досредиме. Поклон е од дедо за Т, и детево се утепа радувајки И ја пее постојано "Елко елко, порасни уште 2-3 педи", а елкава таман до таван е висока
11.12.2013, 11:11
niki
4299
kaj nas elkata vo poslednive tri godini stoi nakitena skoro 2 meseci kerka mi ima drugarka cij rodenden e na 20 noemvri i obicno sledniot vikend posle rodendenot ja kitime, taka i godinava i ke stoi do stara nova godina inaku veke mi e zdosadena, se isti ukrasi, nisto novo ne sme kupile, aj zdravje slednata godina ke gledam da se podnovime i da smenime nesto
11.12.2013, 11:53
mommy_angels RR
1543
Нашата од кога ја украсив ,а уште не сум напишала Јас мислев дека дете ќе се радува како и мама ,ама излезе дека единствено што ја интересира е како да ги извади лампионите за да си ги шутира по соба Кога ќе стигнам ,ќе ја сликнам ,убава ми е,си ја сакам Ај барем некој и се радува
11.12.2013, 13:08
Bethany
4534
и ние си ја накитивме, уште не беше дојден 1. декември, некој ден пред први Не можев да чекам.. Тогаш имав време, надвор темно, депресивно, и што убаво ни дојде релаксирачко и весело китење елка. Ј се радуваше, па демек и тој ставаше лампиони, па ми носеше еден по еден, не одустана додека сите не ги ставивме на елка. Сега штом станува наутро, влегува во дневна, прво тражи сијаличките да ги уклучиме, и така ни светка по цел ден. Многу убава атмосфера дават украси, и јас дека така сум навикнала од мала, секоја година елка имавме и тоа природна. Се радувам навистина... не ми е додуша баш по мерак елка годинава, некако ко сасушена ми изгледа, голема е, ама следна година нова ќе купиме.
14.12.2013, 22:24
Felly RR
7977
Еве ја нашата елка. Ептен е голема и колку и да ставам лампиони секогаш ми изгледа како празна. Ама здравје до година ќе прикупиме пак некој лампион.
15.12.2013, 19:11
Snowhite RR
5042
И ние денеска ја украсивме, обично за св Никола ја украсуваме, ама работен ден е, не верувам дека ќе бидеме расположени за украсувње, па затоа денеска се решивме. И мислев дека на ланското место ќе ја турка Јана, и затоа и најдовме супер место
15.12.2013, 19:16
Палешка РР
7505
Леле и ние ја наместивме денес и едвај чекам да дојде ден да ја растуриме, како ме нервира, чудо едно. Мразам новогодишна вештачка атмосфера
17.12.2013, 15:35
Hunny
626
За викендот ја накитивме елката, т.е. мм ја накити додека бевме кај свекрва ми и не изненади двете. Важно М не ја пипка И рековме дека боцка и не смее да фаќа и сега сирота само ќе ја погледне и ќе рече: мамаа, ека -неее (демек не се фаќала елката)
17.12.2013, 21:56
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Еве ја нашата елка. Ептен е голема и колку и да ставам лампиони секогаш ми изгледа како празна. Ама здравје до година ќе прикупиме пак некој лампион.
Фели, многу ви е убава елката! Баш ми се допаѓа. Туку, мене ме интересира цена за оваква елка? Нашата е 1,80, и ок ми е, значи да не е помала, поголема малку може. Ние требавме и годинава да ја смениме оваа што ја имаме, веќе со години се проретчила, ама не стигна тоа на дневен ред, па пак ја окитивме, ама за следна година ќе мора обавезно.
17.12.2013, 22:06
Палешка РР
7505
На Миа елката и е главна играчка. По сто пати во ден ја одредува и ја реди..и само до каде што може да стигне со рачињата става лампиони..нагоре празна е Два лампиони скрши веќе, а до 15 јануари 1 здрав нема да остане...ама се занимава со тоа и никого не бара...па мислам дека ќе ги прежалам лампионите
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 17.12.2013 22:07:33 >
18.12.2013, 16:22
zzaa
884
Ја накитивме и ние елката, пред 1 недела, сега тоа и е игра на Ева по цел ден ги реди лампионите и мачката и помага, па таа се лути. Пола ги испокрши белки ке остане некој здрав берим до нова година.
Еве слика и од нашата елка,само морам да си кажам дека до сега два пати паѓаше ,а којзнае уште колку ќе и бидат
20.12.2013, 10:25
elenak
2004
Па сите сте имале лепотици од елки, море море. Се надевам дека ќе ја дочекаат новата година. За среќа Јована е баш незаинтересирана за елката, нема извадено ниту еден лампион, така да не е опасна ни за по гости. Еве дел од нашиот новогодишен амбиент.
20.12.2013, 14:00
vezilka RR
4931
Лелееее само јас не сум накитила елка изглеа. Ај, здравје денес ќе ја китиме. Ја земавме од кај баба уште пред некој ден, ама со лавава немавме време. А богами треба и да докупам нешто отиод ланските пла ни се скршија, и светилките прегореа, пујјјј.
30.11.2014, 16:12
scared RR
1349
Ние обично ја китиме после 5ти Декември, некако од сега многу рано ми е. Лампионите ни се на сребрено и темно сино со сребрени детали. Имаме и сребрени машнички , и по некоја златна да разбие монотонија. Многу ни е цакана
01.12.2014, 09:40
Felly RR
7977
Мене почна да ме зафаќа новогодишната еуфорија а и М пред некој ден ме прашуваше кога ќе ја китиме елката, така да ништо чудно оваа година тоа да бидне малку порано. Вие рингерајки кога планирате да почнувате со новогодишни украсувања???
01.12.2014, 09:46
LoveableMe RR
5035
Мене ако ме прашате уште сега би ја накитила, некако доцниме со ова Божиков наш, ама мм не дава, вика кај нас во регионов елка се китела на Св. Никола и ќе мора да чекам дотогаш..
01.12.2014, 09:59
Mihaela 2010
4230
jas standart nekade okolu 15 ti dekemvri,taman da ni trae eden mesec,ako e porano ke ni zdosadi
01.12.2014, 10:11
caciana
863
Jas ja kitam elkata na sv.Nikola , i so dusa cekam da ja nakitam. Elko elko
01.12.2014, 11:52
Melanija RR
7052
Ние годинава без елка немаме каде безбедно да ја поставиме Ќе купиме мала украсна за на трпезариска маса ,некои китенки низ соба за М да се радува и да му е шарено.А елка ќе види низ трговските и секако кај бабаму ако не ја среди
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
01.12.2014, 13:19
Ilina87
326
Melanija и јас сум во дилема дали воопшто да ја китам нашата, многу е голема и не знам каде да ја поставам, а да остане здрава права . Или да си купам некоја мала и да ја ставам на нешто повисоко да не може син ми да ја трга. Ние ја купивме пред 2 години, ја одбравме најсакапата комплет со лампиони, многу е убава, ама знам дека мојот немирко цела ќе ја искуби, а од друга страна и сигурно ќе се радува
01.12.2014, 19:18
Defne90 RR
1991
Elakata kaj nas do 15 e nakitena obavezno.Lani nemavme problemi so maloto,elkata bese zagradena i deka pomalo ne mozese da se prekaci za da stigne do nea.Ama godinava planirame da ja stavime na povisoko zatoa sto od elka nema da ostane ni E. A i malecka e pa ja sobira kade i da ja stavime.
12.12.2014, 08:18
Dilina
533
Еве ја и нашата. Оваа година изнакупував повеќе како играчки од мераци за бебушов ама нешто не и се радува многу
12.12.2014, 11:43
caciana
863
Dalina mnogu e ubava..prekrasna e. Jas denes ke ja kitam elkata, pa kako mozam slka da prikacam?