за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Eve ja mojata elka..konecno uspeav da prikacam slika... Malecka e no slatka
30.12.2014, 12:16
bucko mal
1431
Devijki ajde nekoja slikicka,da gi vidime vashite elki.Jas mojava uste ja nemam slikano,ali vetuvam deka ke ja stavam tuka.
30.12.2014, 14:36
Melanija RR
7052
Ilina87 ја украсивте елката?
Убави елки имате
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
30.12.2014, 21:50
Ilina87
326
Да Меланија, ја украсивме. Сега засега е здрава права, со по некој лампион изместен . Од почетокот не ја допираше многу, се плашеше, сега и го зеде редот . Многу е запнат по дедо мразовците, имаме два т.е имавме, на едниот му ја извади ногата и така . Вие ја украсивте или зедовте некоја помала?
30.12.2014, 21:55
Melanija RR
7052
Оставивме за догодина и мојот е фанатик по Деде на тв а го види вика,играчки со деде ,лепенки на врата деде,календар деде се во знакот на деде... на црковен календар па деде а во градинка плачел на сликање и дома ни дојде пак плачеше
Најинтересно на тв се покажаа свештени лица со бради и тој пак деде
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
31.12.2014, 00:31
Ilina87
326
Хахахаха циркус. Ние Дедо Мраз го викаме Мас . За сликање ништо не се сликавме, се уплаши и почна да плачи. Ај до година здравје ќе разбираат повеќе.