cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: дали често се "флекoсувате"?

clock-img

06.02.2014, 14:21

clock-img

elenak

pencil-img

2004

ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90

Inaku ponekogas znam da se izvalkam i koga ke se spremam za nekade za izleguvanje pa togas najveke se nerviram zosto treba da baram nova obleka.user posted image

Е ова ме вади од кожа! Ми иде да си лупнам една сама кога ќе ми се случи вакво нешто.user posted image И тоа најчесто е со шминка, обавезно ми шлакнува пудра или ќе ми се истресе руменило од четкицата. Ама исто мразам и кога ќе си испланирам нешто за носење и тамам да го облечам ќе видам дека е исфлекано а не сум го приметила.user posted image
А за флекање по дома стандард, немам тренерки во плакарот што немаат по некое мрсно кругче, дури не се трудам ни да ги вадам веќе.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

06.02.2014, 15:52

clock-img

Мамичка85

pencil-img

366

Jas ne se nakapuvam cesto ama koga ke se nakapam mm mi vika ligavcinja poveke tebe ti trebaat nego na kerka ti user posted image a za sminka sekad vo pizami se sminkam i posle oblakam da ne se nakapam user posted image

clock-img

14.03.2014, 22:47

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Мм ми вика-ти и леблебија да јадеш,ќе се исфлекаш.Ете тоа се ви кажува

clock-img

15.03.2014, 23:32

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Не се флекосувам,но други ме флекосуваатuser posted image user posted image .За тоа е задолжен синко,обавезно ке залепи нешто на мене,или ќе му текне да поврати,и така цел ден нема шанси да останам во исти алишта.По 2-3 пати се пресоблекуваме двајцатаuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

27.11.2014, 19:34

clock-img

caciana

pencil-img

863

Skogas... Majka mi i den denes mi vika i kikiritka da jades ke se nakapis user posted image

clock-img

27.11.2014, 22:35

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

мм вика дека сум ко мало дете секогаш се флекосувам кој знае како јадам user posted image

clock-img

28.11.2014, 12:14

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Порано ама никогаш, баш никогаш, во последно време знам да се ишљакам, па мм вика еве го бишето се покапаuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Последни статии

article-img