за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Roller coaster (не знам како се вика тоа на македонски) Мислам на ова .
E буквално така...
05.07.2011, 16:11
skorpijana
683
kratko i jasno BUREN hahaha
06.07.2011, 08:51
temjana
1159
изминативе 5-6 месеци нема ден а да не слушнам и лоша вест која тотално ќе ме извади од колосек и добра која барем малку ќе ми даде сила да продолжам да се борам и да направи еден баланс. Незнам што ќе беше ова ама навистина е претерано секој ден буквално
06.07.2011, 10:43
mami2
417
Еден стих од песна ме потсетува на секојдневието „Мојот живот е како Швајцарија, скоро совршен сон“, речиси се е добро, но мора нешто да недостасува. Сепак благодарна сум што имаме здравје, а за другото знам дека ќе помине. Моментално ми недостасува сон и одмор...
06.07.2011, 11:15
lukas
2148
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami2
Еден стих од песна ме потсетува на секојдневието „Мојот живот е како Швајцарија, скоро совршен сон“, речиси се е добро, но мора нешто да недостасува. Сепак благодарна сум што имаме здравје, а за другото знам дека ќе помине. Моментално ми недостасува сон и одмор...
isto,no samo sto ne mi nedostiga son..sve je great
06.07.2011, 11:22
delfinka
416
Koga kako....vo glavno e miren i spokoen,no vo posledno vreme protkaen so mnogu neprijatnosti...izgleda zvezdite ne mi se nakloneti...pogresna planeta ima vo mojot horoskopski znak:)
06.07.2011, 14:30
Палешка РР
7505
Како трчање без пауза за одмор и вода и без цел
06.07.2011, 14:37
dostickage
2181
kako borba za zivot,ama nema otkazuvanje. se zavisi od nas samote i samote sme si kreatori na sopstvenata sreka.mora taka,glavata gore i samo napred;)
06.07.2011, 18:57
Martins mom
3342
Кај некој како Roller coaster, а кај мене е тобоган...само надолу, надолу и надолу... Ни точка светлина на крајот на тунелот Лошо, ептен лошо...и тоа што претставуваше трошка надеж, го нема, се изгуби...
07.07.2011, 01:33
vida
199
Ne go zamisluvav vaka svojot zivot...Imam soprug i naj prekrasno dete ama sepak se cuvstvuvam prazno vo sebe.I toa radi luge sto nit me rodile,nit mi davaat da jadam,nit pak pridonesuvaat nesto vo mojot zivot.Samo smetaat i mi pravat problemi...
11.07.2011, 23:21
Џесика
2036
Опстанок... Survivor... бар сега за сега
12.07.2011, 00:36
mamamoni
492
многу динамичен откако почнав на работа, мислам дека немам време да се изнагушкам со срцката мамина
12.07.2011, 10:37
anedespo
940
kako natprevar vo brzo odenje. Sekade trcam, brzam, doma ne zastanuvam pak e turbo i legnuvam podocna pa mi fali son. Gore dole zadovolna, so maz sto me saka i go sakam, 2 ubavi (no nemirni) deca, ubava i dinamicna rabota. Sakam poveke da setam i da se druzam, no nemam vreme. Sakam da prosetam malku nadvor (imam drugi finansiski prioriteti)Se nadevam so tek na vreme, da potporasnat decava uste 2-3 godini i da stanat posamostojni ke imam poveke vreme i sredstva i za drugive raboti.
11.06.2013, 08:36
bucko mal
1431
ocajna domakinka gotvi,peri,peglaj,trcaj po eden trcaj po drugi,na site da im pogodish
08.06.2014, 01:18
Defne90 RR
1991
Хм како би го опишала...па што знам најверојатно и јас спаѓам во редот на домаќинките кои што по 24 часа само трчаат од овде до овде и немаат време дури ни да седнат на маса и да се најадат ко луѓе.Значи живот во кој никогаш јас не сум приоритет,туку приоритет ми се децата и сопругот.На моменти здодевен,а на моменти чиниш дошла најголемата бура и ништо не оставила на свое место.Но од друга страна и живот исполнет со многу љубов и топлина кои што ги добивам од моите две деца и од мојот сопруг.Ете така би го опишала мојот живот.
08.06.2014, 23:16
deluxe
2479
Секој ден ми е како да возам болид на формула1 300км/ч.Се чувствувам како да правам трка со времето,буквално секоја минутка ја цепкам за некоја обврска.Додека спие кенгурчето мое Јас летам низ дома да средам обврски за покасно да бидам слободна за Или да можеме да учиме и пишуваме со ќерката,повторно темпирам и брзам ...И така си правам трки со времето секој ден..
27.11.2014, 10:49
caciana
863
Mozam DA go narecam "mirno more" ,mirno bidejki zivotot go dvizam onaka kako sto jas sakam(Ne sum mazena,nemam obvrski) a more kako more znae DA Se razbranuva,taka sekojdnevnite slucuvanja mi Se mali ili pogolemi branovi Vo moreto