cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Вештачко оплодување VIII дел

clock-img

06.03.2016, 19:15

clock-img

Pinky30

pencil-img

462

Ninaaaa so lesno so srekja utre stiskam palci za visoka beta od se srce...Glavata gore ubava misla i ke bide se vo red

clock-img

06.03.2016, 23:05

clock-img

Hopeful RR

pencil-img

2349

Нина, со среќа утре!!! Ти праќам бејби даст за вииииисока бета! user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

clock-img

07.03.2016, 08:25

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

MademoiselleNina user posted image ubava beta denesuser posted image

LoveableMe RR user posted image sega da bide betata koja ke potvrdi i na raat da se raduvas i nie so tebeuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

07.03.2016, 10:47

clock-img

MademoiselleNina

pencil-img

701

B-HCG 146,5 user posted image user posted image user posted image user posted image
Се надевам дека се ќе биде во ред и понатаму. Терапијата ми остнува иста, до следната контрола.
Леле не можам да си поверувам user posted image
На сите исчекувалки им посакувам среќа и успех, и да се радуваат вака како мене, и уште повеќе.
LovableMe - user posted image да имаш уште повисока бета денес.
Ви благодарам за подршката на сите.user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.03.2016, 12:29

clock-img

Среќичка

pencil-img

108

Браво Нина! Честитки и со лесно да си ја истераш целата бременост!

clock-img

07.03.2016, 13:17

clock-img

Hopeful RR

pencil-img

2349

user posted image Браво Нинааааа!!!!!! Лелее колку ме израдуваааа!!! user posted image user posted image user posted image

Ајде со среќа и со лесно, да си продолжи да се развива и да расте, да се радуваме на здраво право бебуле user posted image

Кога ти е контролата, за две недели?

Обиди 2,5 години

clock-img

07.03.2016, 13:34

clock-img

весник

pencil-img

366

Честитки нина....да е со живот и со лесно понатаму!!!

clock-img

07.03.2016, 14:24

clock-img

MademoiselleNina

pencil-img

701

Фала ви, за сите да се радуваме тука.
Контролата ми е за 8 дена. Мислам рано е, но можда така треба :)
Само да биде се како што треба.

clock-img

07.03.2016, 15:30

clock-img

весник

pencil-img

366

Не е рано...таман е...и мене ми беше првото ехо по една недела од бета хцхг-то..па сега ќе си видиш една или две точкички...среќно!!!

clock-img

07.03.2016, 15:58

clock-img

Pinky30

pencil-img

462

Ninaaaaa SO LESNO NEKA MI TI E lesna i ubava bremenost od se srce ti posakuvaaaaaam ......mnogu me izraduvaaaaaaa....gledas kako Gospod nikoj ne eee user posted image user posted image user posted image

Vleci ne za noseeeeeeee

Loveableme stiskam palcinja da se duplira betata i uste povekje radost da ima na forumov....
user posted image user posted image Leleeee srceto mi e polno se raduvam ko za sebe

clock-img

07.03.2016, 16:43

clock-img

MademoiselleNina

pencil-img

701

Влечам за носе user posted image
и baby dust пуштам за сите.
user posted image

clock-img

07.03.2016, 17:58

clock-img

bambina34

pencil-img

184

Cestitki loveableme i nina ...kolku mi e kejf ,samo koga gledam deka se polni spisokot so trudnici ..

clock-img

07.03.2016, 22:09

clock-img

SOLE

pencil-img

514

Nina user posted image user posted image user posted image браво, честитки, со срекичка и со лесно во целата бременост,
Ајде сега чекаме LoveableMe да не израдува user posted image ,
Сите што сте во постапка да ве видиме на розевиот список user posted image

clock-img

08.03.2016, 15:41

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

MademoiselleNina честитки user posted image имај убава и лесна бременост и живо и здраво бебенце .
Ете си на убавиот список user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 9.3.2016 9:28:47 >

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

clock-img

08.03.2016, 16:43

clock-img

Kvisko

pencil-img

1325

Ме нема неколку дена и читам сега прекрасни вести. Честитки до двете од мене. Сега нема ич да ви е гајле за модриците од клексан. user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2016, 17:52

clock-img

jana81

pencil-img

450

loveable me i Nina, cestitkiiii
preubavi vesti, imajte si lesna bremenostuser posted image user posted image
Ajdeee neka se zgolemuva spisokot na trudnici

clock-img

09.03.2016, 09:30

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Честитки Нина и се најубаво. Пинки30, со лесно денес и ти посакувам наскоро да ја добиеш најубавата вест. Кај мене не растеше бетата, па ги прекинав лековите и чекам да добијам. На сите РР среќа во постапката. Нема да ми замерите ако се изолирам одреден период, ми треба време да ја разбистрам главата.

*******2016*******
user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНОuser posted image user posted image user posted image

00.03- Pinky30 -трансфер со смрзнати ембриони (Петановски, Ремедика)
00.03-Sandra36-почеток со терапија (Димитров, Ремедика)
00.03-Среќичка-пoчетoк сo терaпијa (Лазаревски, Систинa)
00.03 -pepapa--пoчетoк сo терaпијa (Трајковски, Њуборн)

=========================
user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image

=========================

2016 година

kiki83 user posted image весник user posted image user posted image MademoiselleNinauser posted image user posted image user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

09.03.2016, 12:09

clock-img

Hopeful RR

pencil-img

2349

Loveable Me, немам зборови да опишам колку ми е жал... user posted image Само се надевам дека секое лошо е за добро и дека наскоро среќата ќе ти се насмевне. Можам да замислам колку ти е тешко... одмори се, исплачи се, одболувај, па те чекаме назад со нова сила. Од нас имаш огромна поддршка за се, те гушкаме силно user posted image

Обиди 2,5 години

clock-img

09.03.2016, 14:46

clock-img

MademoiselleNina

pencil-img

701

LovableMe user posted image user posted image user posted image user posted image срцето ми се скрши кога прочитав, знам дека нема утешни зборови што може да ги кажам, плачи, викај, прај што ќе правиш ама не се откажувај. Тука сме за тебе како што ти си тука за нас со секој твој пост, нова тема, совет.
user posted image

clock-img

09.03.2016, 17:09

clock-img

Kvisko

pencil-img

1325

Loveable баш ми е жал. Не знам што да кажам животот навистина не е праведен. Ти посакувам побрзо да се опоравип и од овој шок. Од мене имаш бескрајна поддршка. Среди си ги мислите и емоциите па се читкаме на повесели теми се надевам.

clock-img

09.03.2016, 17:36

clock-img

SOLE

pencil-img

514

LoveableMe многу ми е жал, user posted image навистина овој пат мислев дека ќе биде, но животот е таков, тоа е тоа, ке дојдат и убави денови, само јако и нема разочарување и откажување. ..

clock-img

09.03.2016, 17:38

clock-img

bambina34

pencil-img

184

Loveableme kolku mi e krivo , a tolku mnogu se raduvav ama moras da si silna ...Isplaci se , iznavikaj se I izleguvaj oddoma kolku mozes poveke ..Druzi se so pozitivni luge.. Samo nemoj da se otkazuvas ..Nie sme tuka da te poddrzime .. Te guskam

clock-img

09.03.2016, 18:53

clock-img

Pinky30

pencil-img

462

Loveableme taka me probode ko noz ovaa vest...tolku se nadevav deka na makata i dojde krajot no nemoj molimte da gubis nadez...Ova e Bozjo iskusenie sto mora da go izdrzivme site sto sme na ovaa maka...Gospod i za nas cuva bebe koe ke ni go podari....Isplacise veruvam kako ti e nema uteha no nema nikako otkazuvanje...Te gushkam najsilno

clock-img

09.03.2016, 20:46

clock-img

весник

pencil-img

366

Ме расплака...верував дека ќе расти бетата...те молам чувај си го здравјето бидејќи верувам дека ќе бидеш мајка еден ден како и сите борци овде на форумов и на тоа бебе ќе му биде потребна здрава мајка...те молам чувај се...те гушкам...

clock-img

11.03.2016, 13:01

clock-img

jana81

pencil-img

450

Loveable me, sto da ti kazam. Razocaruvanje koe go poznavam, no nema otkazuvanje. Odmori, razbistri glava, i povtorno vo pohod so novi sili.

Prasanje do Pinky i drugite devojki sto pravele IVF kaj Petanovski. Dali dr praktikuva kontracepcija pred IVF, ili direktno pocnuva so terapija? Prv pat ke idam kaj nego, pa me intreresira kakva praksa ima.