cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Вештачко оплодување VIII дел

clock-img

08.10.2018, 11:34

clock-img

Kvisko

pencil-img

1325

Јас сум некакво си ветеран тука ама слабо пишувам во последно време.
Минатиот пат кога си пишував имав среќа и од тој ИВФ обид имам 2 годишен син.
Денес ќе одам пак на трансфер на ембриончиња па чисто да си пишам тука за среќа.

clock-img

28.10.2018, 11:53

clock-img

kate..

pencil-img

400

Bidna i mojot transfer vcera  so zamrznati embrioni mi vratija dve denes mi vtor den no me boli grb od lezenje dali moze na stomak da se lezi ili zabraneto e..

2011fevruari operacija cista otstraneta i jajnik,2012 spontan abortus,2013 april vonmatericna bremenost operacija hitno tubite otstraneti,prvo IVF neuspesno vtoro neuspesno

clock-img

28.10.2018, 11:58

clock-img

kate..

pencil-img

400

Leo kako bremenosta

2011fevruari operacija cista otstraneta i jajnik,2012 spontan abortus,2013 april vonmatericna bremenost operacija hitno tubite otstraneti,prvo IVF neuspesno vtoro neuspesno

clock-img

01.11.2018, 14:06

clock-img

kate..

pencil-img

400

Skriena kako si ima li nesto.novo  ne procitav nikafe ni pozitiven ni negativen test

clock-img

08.11.2018, 12:54

clock-img

kiki83

pencil-img

20

Здраво Кате, и јас имам замрзнати ембриони и се спремам за трансвер,те молам ако можеш да ми ја објасниш постапката кој ден од циклусот се почнува со терапија.Поздрав

clock-img

09.11.2018, 09:45

clock-img

honey bunny

pencil-img

10

Zdravo dragi dami. Cestitki na tie koi veke se ostvarivte kako majki I mnogu uspeh na site koi ste vo iscekuvanje. Mojot tret obid zavrsi neuspesno za zal. Mi ostanaa 13 clexane 0,4 so rok do 2021 godina. Ako na nekoja I trebaat neka me iskontaktira bo inbox. Ne sum vo moznost da gi podaram bidejki samo soprugot raboti, megutoa ke se dogovorime za cenata. Ubav vikend na site.

clock-img

31.12.2018, 07:01

clock-img

kapina

pencil-img

4327

Zdr devojki jas se porodiv na 29 noemvri imam kerkicka mihaela posle 13 god borba so neplodnost se isplati golema blagodarnost do Dr trajkovski kaj kogo go pravev IVF I do Dr trajanova koja mi ja pravese prethodno histeroskopijata 

clock-img

31.12.2018, 14:49

clock-img

kukli4ka24

pencil-img

12

cestitki kapina za ostvarenata zelba sakam da te prasam kolku plati za ivf i dali toj doktor e dobar za da mi pomogne i.mene da ostanam.bremena jas izguviv bebe no.ostanav bremena po priroden pat ke.mi bide milo ako.mi odgovoris fala odnapred 😊

clock-img

02.01.2019, 00:52

clock-img

kapina

pencil-img

4327

ИЗВОРНА ПОРАКА: kukli4ka24

cestitki kapina za ostvarenata zelba sakam da te prasam kolku plati za ivf i dali toj doktor e dobar za da mi pomogne i.mene da ostanam.bremena jas izguviv bebe no.ostanav bremena po priroden pat ke.mi bide milo ako.mi odgovoris fala odnapred 😊

ne  plativ nisto bev preku fzom I da ok e dr I jas gubev bremenosti a samo terapijata si ja kupuvav na privatno po et

clock-img

02.01.2019, 01:38

clock-img

kukli4ka24

pencil-img

12

Fala ti mnogu za odgovorot draga. Vaka mojot problem e sto jas na 25.12.2017 rodiv 9 mesecno mrtvo bebe za zal bese zavitkano so papocnata vrvca okolu vratot 😥 i eve 1 godina se obiduvame no nema rezultat presldhodniot mesec koristev i klomifen za stimulacija eve uste 1 den do.menstruacija mnogu sum napnata i voznemirena 

clock-img

03.01.2019, 08:22

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina

Zdr devojki jas se porodiv na 29 noemvri imam kerkicka mihaela posle 13 god borba so neplodnost se isplati golema blagodarnost do Dr trajkovski kaj kogo go pravev IVF I do Dr trajanova koja mi ja pravese prethodno histeroskopijata 

Честитки капина, нека ти е жива и здрава ќерката. Ти навистина водеше макотрпна борба за неа сите овие години. Уживајте и се најубаво!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

16.01.2019, 19:18

clock-img

pcelka3

pencil-img

73

Vi cestitam Kapina da e zdrava i ziva kerkickata i da ste gordi na nea ,bas mi e milo od srce pozdrav do vas i do site clenki i se najdobro.

clock-img

20.07.2019, 01:50

clock-img

Soned1

pencil-img

86

Девојчиња здраво!

Што има ново, има ли уште активни членки на темава?

clock-img

27.07.2019, 01:15

clock-img

kapina

pencil-img

4327

ИЗВОРНА ПОРАКА: Soned1

Девојчиња здраво!

Што има ново, има ли уште активни членки на темава?

da ima jas sum tuka uste

clock-img

27.09.2019, 09:33

clock-img

Biba818

pencil-img

43

Здраво девојки, доколку некој има искуство со ивф со донирани ако може да споделите.
Ме интересира и времетраењето додека се подготвувате од сам почеток до самиот трансфер
Капина, честитки, многу се израдував кога прочитав, само најубави желби Ви посакувам

clock-img

23.12.2019, 12:25

clock-img

soncece!19

pencil-img

2

Dali forumov e uste aktiven i dali ima clenki so cekaat posle ET?

clock-img

27.12.2019, 14:24

clock-img

Biba818

pencil-img

43

izgleda ne e aktiven povekje, mozes da se prefrlis na femina na formuot vestacko oploduvanje
mene ovoj mi bese pozgoden ama ke se naviknes i tamu
srekjno ako si vo postapka pa da ne izraduvas so visoka beta

clock-img

27.12.2019, 15:29

clock-img

soncece!19

pencil-img

2

Fala ti mnogu!Mene ovoj forum super mi bese se nadevam i toj na femina e okk!Pozdrav i fala uste ednas za sovetot!

clock-img

12.01.2020, 19:11

clock-img

kate..

pencil-img

400

ima nekojnna forumot

clock-img

23.03.2021, 01:13

clock-img

Anne^

pencil-img

220

Здраво на сите!

Девојки активна ли е темава?

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

clock-img

23.03.2021, 19:09

clock-img

Biba818

pencil-img

43

не пишува никој овде со месеци, јас и уште некоја што проверуваме одвреме навремепиши што те интересира па можеби и ќе одговори некој, јас секако ќе те прочитам па ќе одговорам ако знам, поздрав

clock-img

09.04.2021, 01:06

clock-img

Anne^

pencil-img

220

ИЗВОРНА ПОРАКА: Biba818

не пишува никој овде со месеци, јас и уште некоја што проверуваме одвреме навремепиши што те интересира па можеби и ќе одговори некој, јас секако ќе те прочитам па ќе одговорам ако знам, поздрав

Мила јас се спремам за ин витро, го добив ваучерот па ме интересира колку од прилика коштаат терапиите после ЕТ..Фала 🙂

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

clock-img

20.12.2024, 19:37

clock-img

Vedrana13

pencil-img

1

Bremena sum. treta nedela, sovet iljac dali ima kako da lezam za plodot visoko ubavo da se namesti 

Последни статии

article-img