writing-img

RE: семејно дрво

clock-img

08.01.2012, 12:51

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Уф омилена тема на маж ми. Он толку има истражувано на оваа тема што си ги знае предците незнам колку колена наназат и да има направено семејно дрво за user posted image едвај чека да подпорасне да почне да му раскажува. За разлика од него јас си ги знам само 2,3 колена нанзат а и не сум се заинтересирала да истражамuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

16.04.2014, 11:31

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Јас им направив семејно дрво во Радосницата, а вујко ми се занимава со правење семејно дрво и мислам дека има далеку стигнато, а инако го почитувам тоа многу секој треба да си ги знае предците..

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

14.06.2014, 00:50

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Братучед ми имаше ми беше во стариот ком ми отиде во неповрат,баш темава ме потсети да му го побарам па и на мм ќе му правам колку толку ,сакам син ми да има некои сознанија и ќе остане како аманет да го проодлжи и тој

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

24.11.2014, 16:40

clock-img

caciana

pencil-img

863

user posted image
Ова нешто ми е замислено одамна... и ќе го правам во дневна , само чекам уште малку да се прошири фамилијава user posted image

Последни статии

article-img