за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Уф омилена тема на маж ми. Он толку има истражувано на оваа тема што си ги знае предците незнам колку колена наназат и да има направено семејно дрво за едвај чека да подпорасне да почне да му раскажува. За разлика од него јас си ги знам само 2,3 колена нанзат а и не сум се заинтересирала да истражам
16.04.2014, 11:31
AneLav RR
1110
Јас им направив семејно дрво во Радосницата, а вујко ми се занимава со правење семејно дрво и мислам дека има далеку стигнато, а инако го почитувам тоа многу секој треба да си ги знае предците..
14.06.2014, 00:50
Melanija RR
7052
Братучед ми имаше ми беше во стариот ком ми отиде во неповрат,баш темава ме потсети да му го побарам па и на мм ќе му правам колку толку ,сакам син ми да има некои сознанија и ќе остане како аманет да го проодлжи и тој
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
24.11.2014, 16:40
caciana
863
Ова нешто ми е замислено одамна... и ќе го правам во дневна , само чекам уште малку да се прошири фамилијава