за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
vo kujna odi do zamrznuvacot da izvadi kocan ladna voda i postojano kuka zosto nema, a neli sam ja vadi sam ja pie i zaborava da ja vrati flasata nazad ednas stavi da se vari gravce ama rano mu teknalo vo tri popladne, pa go jadevme utredenta pravi tostovi i sendvici i grcka salata znae da npravi ama retko tolku i od kogo e i mnogu e
10.06.2013, 22:08
elenak
2004
Мм нема проблем со ништо во кујна.Дури некогаш си мислам дека и од мене го бива повеќе Јас тесто не фаќам, се што е за месење е негова задача, а некогаш спрема и ручек. Па дури знае и благичко нешто да смучка.
10.06.2013, 22:12
bucko mal
1431
ponekogash gotvi,ama posle toa mislish bomba padnalo u kujna
10.06.2013, 22:23
moni teo
351
znae samo jajca da si isprzi drugo nisto
12.06.2013, 14:19
eleonorastrumica
196
Нон стоп е во кујна обесен ама за јас да готвам а он да ми се мава со малиот во нозете
12.06.2013, 14:23
miana
6152
Што прави маж во кујна ? - Смета
12.06.2013, 14:26
JovanaJ
911
Mm ne gotvi, ama i ne e zahteven, pa koga nema jadenje znae sam se da si napravi , od poednostavni raboti: przeni jajca, makaroni, salati i sl...
12.06.2013, 14:29
Melanija RR
7052
Мм знае да готви ама нема време колку сакам да кога ќе ми зготви нешто,ретко ама најслатко
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
12.06.2013, 14:29
mnm1986
101
Mojot znae da gotvi ama koga ima nekoj drug da go pravi toa zosto toj da e vo kujna
12.06.2013, 14:31
penelopa
3419
Супер готви ама затоа после него кујната е хаос
12.06.2013, 14:39
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa
Супер готви ама затоа после него кујната е хаос
Исто и мм, додуша готви само неколку јадења, ама после него е хаос
12.06.2013, 16:09
sibela555
21
najubavoo
31.08.2013, 15:04
Bethany
4534
Е вчера маже мое правеше шпагети со болоњезе сос и можам да кажам дека ги прави подобро од мене. Не прави многу јадења, ама тие неколку што ги прави, веќе е експерт
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 31.8.2013 15:05:28 >
31.08.2013, 20:03
ivoni4ka
903
mojot vo kujan znae samo kafe da svari sadov da izmie, drugoto e mmoja rabota, za jadenje osven sopska salata drugo nema praveno, kolku lie e maza na rabota s varel jajca mi zvoni m vka a kolku vreme da se varat
02.10.2013, 22:09
Felly RR
7977
Кафе и мојот знае да свари, ама затоа ако сме два дена кај мајка ми кога ќе се вратам ме чека планина од филџани. Среќа што кај свеки руча.
02.10.2013, 22:30
bucko mal
1431
Znae da gotvi ama posle toa kujnata e lom.sekoe mozno sungerce,vileda e izmrseno I isprljano. Otkako ziveeme zaedno jas poveke gotvam no dobro e koga ne e zavrshen rucekot (jas treba da odam)on go zavrshuva.przenite raboti on gi sprema za da mu se potaze,neli przenite raboti ne se jadat posle 2,3 saati. Najsmesen mi e koga tegne pita so mene hahahah Sinoka sakashe solenki da mesi aj mu vikam zemi decava da gi cuvash jas ke napravam.Nemashe smisla samo sto dojde od rabota on da mesi.Ama veke ja pretera so tie solenki
03.10.2013, 22:15
niki
4299
moram da go pofalam maze, ova leto poprilicno napredna so obvrskite vo kujna sekoj den toj ja sobirase masata posle rucek i sekoj tret den gi miese sadovite, otkako ke se nakupcea vo mijalnik nekolku pati go iscisti i sporetot i i varese makaroni na kerkata ke go bide, neli?
03.10.2013, 22:34
mommy_angels RR
1543
Ќе го биде,ќе го биде,еве се гледа напредок Е мојот е саме за неред правење.За него под ратскревање маса не се подразбира тресење на чаршавот,трошките си се составен дел од декорот,а ако оставам тој да ги мие садовите ,печурки ке одгледуваме
04.10.2013, 09:10
Tanjat7880
1256
E devojki tuka moram da go ISTAKNAM mm,elem,znae bash se(dobro de,groti)da si spremi,salatata e negov domen,jas raskrevam a on vari kafe I gi mie sadovite ama bash sekoj zaednicki rucek ,koga neshto spremam,bilo blago ili soleno cekam on da e doma za da gi sredi tavite,lopatkite I se ostinato shto sum izvalkala,ako przi neshto shporetot e lom I toa ne go fakja no za se drugo e EXPERT!!!
29.03.2014, 00:49
Defne90 RR
1991
Јас многу се нервирам кога маж ми е во кујна.Значи скоро секогаш бидува некој инцидент.Или ќе скрши нешто или ќе истури нешто по плочки...А знае само да си направи тост ако не го мрзи.И затоа не му ни давам да ми се мота по кујна затоа што кога е таму само ми смета и уште поголема работа ми отвора.
09.07.2014, 08:47
Mila mamicka
387
Мм добро се снаоѓа во кујна. Не дека готви некои јадења, како манџи и сл, ама пак не готвам ни јас. Кај нас готви свекрва ми. Сепак, кога немаме ручек, мм без проблем може да испржи што било, да направи салата, да ја постави и раскрева масата, кога пиеме кафе сами, секогаш тој го вари. И што е најважно, никогаш не остава неред позади него. Се ќе си измие, ќе си избрише кујна, за тоа немам никакви замерки. За скара, за печење риба е специјалист. Исто и за пица правење, само да му е спремно тестото.
05.10.2014, 14:18
Mihaela 2010
4230
Posledniot pat koga bese vo kujna, kujnata bese katastrofa..segde isprskano so zejtin , pa sakam da ne dobiva zelba za vo kujna
28.11.2014, 21:22
scared RR
1349
Се вртка колку само неред да направи знае онака основни работи да си зготви ништо посебно, ама кога не сум јас дома знае и да измие садови да потсреди
28.11.2014, 21:25
caciana
863
Mojot decko odlicno se snajduva vo kunja. Sega brzo napravi edna torta se ubiv od jadenje... Go biduva. A pak koga dvajcata gotvime...e togas nema dieta koj sto probal od naseto jadenje znae !! Koga se sobirame po doma so drustvo , site od prva vikaat VIE DVAJCA ke GOTViTE