за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
volsebnicko-menstrualna kombinacija. posle 5 den ja nema
Дефинитивно не е до платите туку до жените _____________________________love u all
лелеееееее ама сум среќна, мојата атеистичка плата ќе биде изгледа дупла менструална _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka mojata nepostoi zasto ja nemam
ИЗВОРНА ПОРАКА: mis. ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka mojata nepostoi zasto ja nemam Богданчанка ние во ист тип на плати спаѓаме изгледа uste eden clen od tipot - saldo nula
ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.
од каков ли да е тип...сега ккао ја чекам после празнициве...лллллллллелеел уште само некој деннннн
mother29 ти бар имаш што да чекаш знаеш како викаат кој чека ке дочека Јас ке чекам здравје Февруари .Пред НГ земавме плата за Декември _____________________________Биди тоа што си
можеби волшебничка... _____________________________Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....
Мојата е непостоечка, а на мм е менструална!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
На мм е кромид плата, а мојата менструална
Мојата плата е волшебничка! После тоа до наредната следува платата на мм! _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
Волшебничко-Атеистичка плата
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29 кажете си од кој тип е вашата плата Атеистичка плата: се сомневаш во нејзинито постоење.
Мојата дефинитивно е импотентна
Волшебничка, а понекогаш и бура плата _____________________________Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Мојата е менструална плата _____________________________***I'd rather be honest than impresive***
Sredno zalosna plata koja za dva dena ja nema
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива