за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
_____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
mother 29 повторно со нов аватар?
да,да.па многу брзо се заситувам од старите........ ама овој ми се ептен свига!нешто по мој вкус
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29 да,да.па многу брзо се заситувам од старите........ ама овој ми се ептен свига!нешто по мој вкус
super e avatarot mother29 _____________________________Биди тоа што си
vo posledno vreme ne bev bas mnogu aktivna ali gledam ima dosta novi avatrai prekrasni se _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
лелел Леонида..аватарот ти е закон..абе се скинав од смеење на листање кога гледам како ја шмука цуцлата make my day
napraviv se kako sto pisuva i pak bezuspesno so avatarot
probaj uste ednas vnimavaj na dimenziite na slikickata koja sto sakas da ja postavis _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
slikata mi e 80x80
_____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
ufff....uspeav...fala ti jovanka
eve uste ubavi avatari http://www.free-avatars.com/k-love-81.html?page=4
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29 лелел Леонида..аватарот ти е закон..абе се скинав од смеење на листање кога гледам како ја шмука цуцлата make my day
леле леонида закон ти е аватарот _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
eve uste avatari i smajli http://www.forumsextreme.com/Smilies_Funny2.html < Поракaта ја уредил mina_m -- 14.4.2010 15:11:11 >
Matuksa ima avatar.Jeeeeee.... Mnogu e ubavo devojcevo, abe me iznasmea. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
I jas imam nov avatar da si se pofalam Eve uste eden link za avatari, ima navistina golem izbor a i mnogu se ubavi: http://avatar.7910.org/?lg=en&non=1&avatarpg=4&fltavatar=l#ava
и пенелопа има нов аватар...very cute
aj jas da probam nemam avatar uste
neznan i neznam da stavam,a slikive neznam i da gi namalam
Da probam da ti objasnam... 1. Klikni na ovoj link i odberi si slikicka. http://avatar.7910.org/?lg=en&non=1&avatarpg=4&fltavatar=l#ava 2.Pod slikickata ima download, Klikni na download i snimi si ja slikickata vo tvojot kompjuter. 3.Vlezi vo Ringeraja 4.Stavi ja strelkata na tekstot MOJA RINGERAJA i ke ti izleze kratko meni i ke kliknes na "moj profil" 5.Vo profilt kaj "Moj avatar" ,so zeleni bukvi pisuva:Prenesi ja mojata slika-avatar(postoeckata ke bide zameneta) klikni tamu. 6.Ke ti izleze edno malo prozorce so informacija da razgledas. 7.Klikni na razgledaj i najdi ja slikickata sto ja snima od gorenavedeniot link. Pa potoa klikni "potvrdi" 8. Ke ti izleze odobrenie deka slikata e uspesno prikacena 9.odi najdolu vo profilot ima tri mali klikcinja, ednoto e potvrdi, ednoto ponisti a tretoto primeni. 10. klikni na potvrdi i the end Se nadevam deka objasniv kako sto treba i deka ne te zbuniv poveke
yeeee uspeav za mene
pa ti si uspeala dodeka jas da napisam Aj moze na nekoj drug ke mu treba
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива