за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ИЗВОРНА ПОРАКА: matushka Ripce, vrati go stariot Avatar. Kako sto bi reklo deteto na mother29: bebeto peska racete Epten bese sladok.
цаци, претходниот аватар со смајли ептен ми се свиѓаше, баш беше весел и потсеќаше на петар
Росанче може не ти е нов ама мене твојот аватар ми е ептен убав...може пошто сум во таква фаза _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
test avatar _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
prosto ne mozam да се препознаам... ми фалат роговите инаку еве линк за аватари http://www.1avatars.com/icon-avatar/Fairies/ < Поракaта ја уредил виктори -- 5.5.2010 20:31:36 > _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
mmmmmmm ima mnogu ubavi avatari na stranicata sto ja postavi viktori
Прекрасен аватар Росанче, провокативен, секси _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
i tvojot e ubav >>>Zaljuben<<<
Tnx Го сменав пак _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
i jas si gi smeniv,ima mnogu,aj po edna nedela pak
виктори и битолчанка подитно да ги вратат старите аватари а икипп и росана _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica виктори и битолчанка подитно да ги вратат старите аватари а икипп и росана
икипп, многу убав аватар имаш _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка икипп, многу убав аватар имаш
А која е страната? _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
eve ja ovde pogora viktori ja ima napisano
Леле сите со нови аватари..од Леонида и Битолчанка се посебно убави _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Битолчанка повторно со нов аватар и тоа мноооогу интересен _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Да, морав да направам "мала" промена Шеговит, ведар - невообичаен, мило ми е што ви се допадна _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
se razbira deka ni se dopadna bas se simpaticni babucka i dedicko
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana se razbira deka ni se dopadna bas se simpaticni babucka i dedicko
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana se razbira deka ni se dopadna bas se simpaticni babucka i dedicko Cool couple
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
Јуки има преубав нов аватар на профилот _____________________________And this is my beautiful life ...
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива