за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ova pobrzo go nauciv od sliki da prefrlam.ahhahahahhaa kojznae kako go staiv avatarov.ama ete za saatipol macenje uspeav
_____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
fala fala
Интересен аватар имаш мама26 - сигурно прв тигар на РР, т.е. прва тигрица _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
hahah slicni karakteristiki imame edino priblizno na mojot karakter
Тања има ептен убав аватар! _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Фала ти Палешка. Мило ми е што ти се допаѓа _____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
Навистина е прекрасен - одличен избор Тања _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
ники нешто ми е ептен срцеста во последно време _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Јуле има нов аватар _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Да конечно да променам нешто _____________________________And this is my beautiful life ...
тест аватар... добро е, тука е < Поракaта ја уредил виктори -- 19.9.2010 0:54:18 > _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
samo go testiras ili?
nikako da uspeam
Mozebi fotografijata koja sakas da ja stavis ti e mnogu golema _____________________________Биди тоа што си
izleda uspeav
go smeniv li avatarot? _____________________________Bless and you will be blessed!
denicka, imame skoro isti avatari
duri sega vidov i primetiv hihihihihihihihh _____________________________Bless and you will be blessed!
многу убав аватар деничка _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
This is the best avatar ever Don't you think so? _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Јас кога барав аватар, сликичките што ми се бендисаа не можев да ги смалам во бараната големина, само на оваа ми успеа Нема некое посебно значење. _____________________________Live and let live
Martins mom, definitivno _____________________________Bless and you will be blessed!
mi se dopaga noviot avatar na paleska. prekrasen e
и мене
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива