cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Аватар на профилот

clock-img

29.04.2012, 00:30

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

И јас си имам нов аватар,се спремам за летоuser posted image

Еве надица тука има доста убави клик

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

29.04.2012, 00:37

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Auuuuuuuu prekrasen..ja uste malku ovaa so sin mi...pa posle menjam na letno

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

29.04.2012, 15:01

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Богданчанка после на ред ќе биде летно аватарче
Ете и јас имам нов,склона сум на менување на аватари штом видам поубав одма мењам user posted image

hehehehe more super ti e novoto avatarce a gledam imame dosta novi avatariuser posted image devojki site ste vo letna sema

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

15.10.2012, 10:39

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Кика има нов аватар,честитооо,ме уплаши искреноuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

15.10.2012, 10:41

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Auuuuuuuu prekrasen..ja uste malku ovaa so sin mi...pa posle menjam na letno

leto projde ja ne smeniv...ajde sega odma mavam na esenski ahahhaha

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

15.10.2012, 10:55

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

БУУУУУУУУУУ Нато !user posted image user posted image

Кика има нов аватар,честитооо,ме уплаши искреноuser posted image user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

30.11.2012, 15:15

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Членови и членки на РР гледам доста немате аватари ,а интересно е кога покрај никот има некој интересен аватар.
ТУКА има доста ватари кои се со соодветна големина и можете да ги зачувате во ком и тука одма на форум

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

07.12.2012, 16:33

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

ТУКА може да ја намалите големината за аватарот кој сакате да го поставите user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 7.12.2012 16:35:03 >

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

07.12.2012, 17:05

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Меланија аватарот ти е прекрасен честитоuser posted image user posted image user posted image ај да кркнеме по некое чоколадце дај почасти во канцеларијаuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

07.12.2012, 17:20

clock-img

Ring

pencil-img

602

Зошто не можам да си го сменам аватарот ???? големината му е 7.6 кб , не е голем
Одам во мој профил , па кај мој аватар и кликам на пренеси ја мојата слика , ја закачувам сликата и на крај ми пишува датотеката е успешно завршена а аватарот не ми е сменет ????
Каде грешам ????

clock-img

07.12.2012, 17:45

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Ринг кога пишува датотеката е пренесена на истата страна пред крај на средина кликн на потврди ,може до тоа да еuser posted image
Bogdancanka RR ќе частев чоколадне ама онлине си врати се ,а т за ангелчето кафенце user posted image

clock-img

22.12.2012, 14:29

clock-img

Ring

pencil-img

602

Znaci stvarno ne mozam da stavam nov avatar user posted image user posted image user posted image ...i stariot go izbrisav i pak ne mozam da stavam novuser posted image user posted image
znaci stignuvam do toa datotekata e uspesno prenesena kliknuvam na potvrdi i nisto .....go nema...ne e golema slikata 7.39 KB e
Pa i stariot si go izbrisav , si vikav aj da ne treba taka....i sega nemam nikakov
Ajde pomagajte !!! Valjda ne sum do tolku prostauser posted image user posted image ...ednas staviv i sega ne mozam da go smenam
user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring

Зошто не можам да си го сменам аватарот ???? големината му е 7.6 кб , не е голем
Одам во мој профил , па кај мој аватар и кликам на пренеси ја мојата слика , ја закачувам сликата и на крај ми пишува датотеката е успешно завршена а аватарот не ми е сменет ????
Каде грешам ????

clock-img

22.12.2012, 14:41

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Срцко откако ќе стиснеш на потврди , скролај надоле и стисни зачувај ги промените и тогаш ке се појави.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

22.12.2012, 15:26

clock-img

Ring

pencil-img

602

Toa i go pravam Kikicka , odam do dolu na stranicata i klikam na potvrdi i nema ....
Stvarno ne mi e jasno....

clock-img

22.12.2012, 15:33

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Ринг пробај да се одјавиш и пак пријавиш ,штом се друго ти вика дека ти е потврдено

clock-img

22.12.2012, 15:52

clock-img

Ring

pencil-img

602

Si ja najdov greskata, trebalo da stikliram prenesi ja mojata slika i da ja zakacam slikata, a kaj mene bese stiklirano trgni go avatarot

Fala vi devojcinjaauser posted image

clock-img

22.12.2012, 16:14

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Си го сменив и јас. Со зимсково одело на Рингераја морав да и облечам зимско одело и на Мини, да не ми смрзне user posted image  

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

26.12.2012, 12:15

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

ЕленаК, ем роденденски, ем Новогодишен аватар!!! Супер е, Мини ми е најомилен лик user posted image

clock-img

26.12.2012, 12:58

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Што си згодна бреее на новиот аватар user posted image

Si ja najdov greskata, trebalo da stikliram prenesi ja mojata slika i da ja zakacam slikata, a kaj mene bese stiklirano trgni go avatarot

clock-img

26.12.2012, 20:52

clock-img

Ring

pencil-img

602

Абе остај....лепота....ќе видиш за некој ден кога ке избацам нов аватар... гола нога со подвезица...како се ближи Новата така се разголувам user posted image user posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

clock-img

26.12.2012, 22:45

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image Аааа ама и тука си со подвезица бре , и една нога. После НГ со две голи нозе user posted image

Абе остај....лепота....ќе видиш за некој ден кога ке избацам нов аватар... гола нога со подвезица...како се ближи Новата така се разголувам user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.12.2012, 07:27

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Многу ми се допаѓа и од Меланија новиот аватарuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

01.01.2013, 00:15

clock-img

Ring

pencil-img

602

user posted image user posted image receno storeno user posted image user posted image

user posted image Аааа ама и тука си со подвезица бре , и една нога. После НГ со две голи нозе user posted image

clock-img

02.01.2013, 00:01

clock-img

Bilence2

pencil-img

727

Jas se obidov mnooogu pati ne uspevam da postavam avatar. Ima li vrska sto se najavuvam od mobilen? Klikam na choose file i nisto ne se slucuva?!? Ne se otvara browser za da izberam file .user posted image

A baby makes love stronger, the days shorter, the nights longer, savings smaller and a home happier.

clock-img

02.01.2013, 00:04

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Пробај од компјутер, веројатно телефонот не ти поддржува некоја опција

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Последни статии

article-img