cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Аватар на профилот

clock-img

28.11.2013, 00:23

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Ете во чест на зимата и студот и јас се почестив со нов аватар.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

28.11.2013, 00:42

clock-img

zzaa

pencil-img

884

user posted image user posted image user posted image Еленак рр супер аватар.

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

clock-img

28.11.2013, 08:00

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Леле колку ноооооооооовиииии и убавииииии аватариииии имаме!!!! Сите зимско/новогодишно расположени!!!! Јееее, многу убава ми е РР вака.user posted image user posted image user posted image
Јас во празнично расположение се дотерав со црвена панделка. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

28.11.2013, 10:17

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Па јас мислам дека е време веќе и РР да ги смени боите на есента, па да бидеме комплетно зимски.

clock-img

28.11.2013, 10:24

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

da bre mnogu ste se promenile,na zimsko udirate....jas nekako si ja zasakav slikickava pa ne mi se menuva,amaaa zatoa na RR i treba promena pod itno

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

28.11.2013, 10:40

clock-img

Lady_D

pencil-img

63

Лелеее јас многу се нервирам што неможам да си ставам слика, пробав секако и небива или па јас незнам како user posted image и во постовите сакам да закачам понекоја слика и тоа небива незнам во што е проблемотuser posted image

clock-img

28.11.2013, 10:48

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

ИЗВОРНА ПОРАКА: Lady_D

Лелеее јас многу се нервирам што неможам да си ставам слика, пробав секако и небива или па јас незнам како user posted image и во постовите сакам да закачам понекоја слика и тоа небива незнам во што е проблемотuser posted image

Vnimavaj na goleminata na slikata,si ima tamo dimenzii ,i jas na pocetokot se macev pa ja otkriv cakata...najdi na internet slikicka i mn lesno posle ke si ja prikacis

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

28.11.2013, 10:57

clock-img

Lady_D

pencil-img

63

Кои димензии се одприлика имам пробувано и со помамали и средни небива зависи од сликата изгледа, а инаку како се прикачува слика на постот еве сега и да ставам слика?

clock-img

28.11.2013, 11:06

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Lady_D одбери си од тука некој аватар или од тука, така сигурно ќе одговараат димензиите.

А за поставување слика еве ја тема Како да поставиме слика, таму баш имам објаснето, прочитај, можеш право таму да повежбаш, па ако затреба помош пиши во темата.

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 28.11.2013 11:08:12 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

28.11.2013, 22:49

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Браво Лејди Д, гледам си успеала со аватарот, ајде сега и во темата за слики да вежбаш user posted image па да можеш да ни вариш кафе.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

05.12.2013, 09:50

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Jas doma nenakitiv seushte,rano mi e ali tuka eve prava nakitena elka sumuser posted image

clock-img

06.12.2013, 08:48

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Ајде сега да заблеска Рингераја со новогодишни аватари.Јас сеуште сум во потрага по вистинскиот аватар.Некако слабо избор имам ,не можам да најдам уникатни новогодишни аватариuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

06.12.2013, 08:51

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

i mene nekako ne mi se menja...ke vidime moze ke mi dojde idea novogodisna

clock-img

06.12.2013, 08:55

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Јас сакам да сменам,ама немам најдено соодветна страница на интернетов,што ќе ми понуди убави новогодишни аватариuser posted image

clock-img

06.12.2013, 09:36

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Јас сакам да сменам,ама немам најдено соодветна страница на интернетов,што ќе ми понуди убави новогодишни аватариuser posted image

Iiiii ne se zali I kukaj mnogu-mnogu nego uozbili se I ozbilno svati si ja rabotata,koj bara ke najdeuser posted image ,ete jas ziv primer,vidi shto sum ubavauser posted image

clock-img

16.12.2013, 20:11

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Тоа ладно, јас сум зела се ладам ли се ладам...после грлото ќе ме боли user posted image

Ете сега, да знае и РР дека порочна станав user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

16.12.2013, 21:24

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Мала помошuser posted image

Girl Thing
Christmas
New Year
Pregnancy/Birth

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

16.12.2013, 23:00

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Уф Меланија какви сеuser posted image Сега ќе си одберам нешто новичко.

clock-img

16.12.2013, 23:19

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Конечно и јас да сменам аватар,во духот на празниците
Ајде Еленак,бујрум да прославиме во чест на новите аватари,а и време е да се почне со предновогодишните забави.

clock-img

24.01.2014, 15:05

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Делукс, блескаш со новиот аватар! user posted image

clock-img

24.01.2014, 15:23

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Промени, промениuser posted image Го трнав и јас, џабе зимски аватар без зима.

clock-img

24.01.2014, 15:33

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Уф, што е слатко бре. И тоа што викаш еленак, не бива зима без снег, ајде може вака пролетта побрзо ќени дојде.

НАУЧЕТЕ ГО ДЕТЕТО КАКО ДА РАЗМИСЛУВА, А НЕ ШТО ДА МИСЛИ!

clock-img

24.01.2014, 18:34

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Еве и јас си направив промениuser posted image user posted image
Женствено,блескаво,розево....ххммм ... па има многу асоцијацииuser posted image во моментов толку ми текнуваuser posted image

clock-img

08.02.2014, 12:17

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Јас си правам промена во чест на двата празника што следуваат нашиот што го почитувам Св.Трифун и позајмениот Св.Валентин... Како и да е убаво е човек да си направи комбинација од дватаuser posted image и денот да се помине со љубениот и многу алкохолuser posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

08.02.2014, 12:41

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

I jas menuvam avatar ajde i jas da go zakitam so nekoja ljubovna tema.Kako me potseti anelav za denot na vljubenite.

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

Последни статии

article-img