за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
е оваа е Палешка..немој да ми ја менуваш ти многу многу
Аница аватарот многу ми се допаѓа. Многу е убав, нежен и сладок. _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
е да и јас сакав да искоментарам за новиот аватар на аница, супер е _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
за аватарот на барби30!ептен ми се свига!ете ми даде испирација и јас да го сменам!хехехх
оооопа некој има нов аватар а а??? ај честито аница и мотхер29 супер се аватарите _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
фала
Мотхер29 имаш нов аватар баш слатка сликичка супер ај од мене честито
благодарам мила,да си поставиш поубава!
арх-дис ...ми се свига новиот аватар!
Колку ни е убава рр со такви прекрасни аватари
Blagodaram
проф го има Дамјан за аватар!убаво!
да да да уште вчера, нова слика, ми се погоди _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Професорица новиот аватар ти е баш сладок сликичка од Дамјан супер е
I na mene mnogu mi se dopaga Damjan mnogu e sladok
фала ви на сите за комплиментите _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
колку ни е поубава рр со новите аватари..ете гледам мила на мама,бебица,еца шаренило
за новите аватари... сите се прекрасни
eve i Eca nov avatar bravo za site novi avatari prekrasni se
аница малово цело е на тебе _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
нели професорице ;)
Zosto ne mi dozvoluva da go smenam avatarot
можеби ти е преголема сликата дозволено е најмногу 73х73 < Поракaта ја уредил profesorica -- 12.11.2009 15:54:30 > _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Probuvav nesaka. RR me blokira Ke probam pokasno
Си имам нов аватар... Срценца и тоа црвени! _____________________________And this is my beautiful life ...
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива