за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Ептен на лубов си Јулие супер аватар ај честито и може да ме почестиш едно кафе а како сум јас само повод за честење барам
Јуле..прекрасен ти е новиот аватар...
фала мами сакав срценца како твоето срце _____________________________And this is my beautiful life ...
хехехех..си ги погодила..и јас ги гледав овие твоиве додека барав,ама моиве не ги менувам за ништо веќе
Да признавам оригинални се и не треба да ги менуваш _____________________________And this is my beautiful life ...
Еца..прерасен е новиот аватар..со здравје да си го користиш
ецке многу блед,не се познава а?!
ќе го сменам и јас го приметив тоа, фала на сугестијата _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
ќе си го вратам стариот, кој ме тегнеше по уши да го сменам само ако си го најдам _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
додека си го пронајдам мојот стар препознатлив аватар со мачката, ќе стои овој _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
И јас не знам што те тераше да си го менуваш аватарот, беше препознатлива по мачето. И јас сум за да го вратиш стариот
Ецоооо, што правиш со тоа аватарите?! Ко чорапчиња ги менуваш Дај тоа мачорката врати ја, секако ако сакаш.
за мене си го вратив мачето јухуху, ајде јас честам кој за што е во барот _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Ајде и така не се брзам за во кревет има да бројам овци додека да заспијам.А сто частиш?
ееее Еца фала богу мачето си го нашла, најубав е тој аватар _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
катооооо, враќај аватарот назад...не се занесуј, тој ти беше поубав
и јас се сложувам со мами кате врати го стариот _____________________________Децата се најголемо богаство :)
ви недостига малото црнче!
кате што е ова, мислев нов член се појавил, врати некој од старите,овој не чини!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
хихииихи што се жестите!еве гооооооооо
фала
ахххххх овој добар е!? јас мислам најдобар!
супер _____________________________Децата се најголемо богаство :)
ааааа може, е така!!!не го мењавај сега!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива