cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Неработни денови во 2010 год.

clock-img

28.03.2010, 16:50

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

А знаете дека ни болниците не работат на денот на дрвото?!?! Денеска страшно се изнервирав кога слишнав дека баба ми нема да оперираат во вторник затоа што било ден на дрвото. user posted image Луѓето нека умираат од болки ама денот мора да се запази. Кој не лечи нас значи, катасторфа!!!

user posted image  

clock-img

28.03.2010, 17:00

clock-img

aleksandra panevska

pencil-img

36

GRADINKATA VO AVTOKOMANDA NE RABOTI a za drugite neznam i jas vo vtornik treba da si najdam koj da mi go cuva deteto oti nie rabotime

clock-img

29.03.2010, 13:49

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

јас заборавив сабајле да прашам..дали имате инфо дали ке работат градинките во мк?

clock-img

29.03.2010, 14:10

clock-img

mis.

pencil-img

3845

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annabel

А знаете ли дали градинките ќе работат?

градинката кај што оди син ми имаат акција за саење на дрвца во дворот на градинката а дали работи нормално не сум сигурна

clock-img

29.03.2010, 14:12

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

мислам дека работоат така беше лани во градинката во драчево пола работе за ден на дрвото а пола во саботата

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

29.03.2010, 17:46

clock-img

April

pencil-img

1257

во Мајски Цвет ќе има дежурни воспитачки и негувателки...значи едно утре, едни саботата кога ќе се одработува...

clock-img

29.03.2010, 17:47

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: April

во Мајски Цвет ќе има дежурни воспитачки и негувателки...значи едни утре, едни саботата кога ќе се одработува...

clock-img

29.03.2010, 20:34

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Градинката на син ми работи како секој работен ден.

clock-img

29.03.2010, 21:42

clock-img

Annabel

pencil-img

425

Градинката Кочо Рацин ќе работи.

clock-img

30.03.2010, 08:09

clock-img

April

pencil-img

1257

во Мајски Цвет ќе има дежурни воспитачки и негувателки...значи едни утре, едни саботата кога ќе се одработува...

сепак испадна дека нема да работи, мм и Калија си се повозија со точак до градинка, врати затворени и светла изгасени, немало ни дежурни user posted image како така? ако некој нема кој да му го чува детето? ќе си го земе на работа и заедно ќе садат дрва...веќе ништо не ме изненадува...а вчера убаво прашав и ми го кажаа горенаведеното...

clock-img

30.03.2010, 09:26

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ништо не ме изненадува веке?!user posted image
па зашто кажуваат спротивно,да си кажеле дека нема да работат,ке си се снајдат родителите уште од вечерта каде да го згрижат детето.вака колку ли само  родители и деца останале извисени?!user posted image

нашата работи,вчера имаше плакат на влезна врата дека ке работиuser posted image

Последни статии

article-img