за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
икај мене 77% со ангелцината сум
лел пак го правев тестов, ми даде 38% аман бре баш за во пекол сум ајде и другите http://www.purescore.com/ _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Јас 35%. Здраво ѓаволчиња! Напредуваме!
70%...Angelce
Ангел бе ангел _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
55% edvaj angel _____________________________Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!
41% одам право кај ѓаволчињата буааа!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
62% здраво мили _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Шајзе Многу мал процент, ми се погодија прашањава
хехехе од пеколот преминав во рајот 59% _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
55%, едвај,едвај кај . _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
hahha edvaj sum se kacila do rajot :D 55% pola pola _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Jas sum angelce, a i samata ne znaev 73%!
59% edvaj angel
37%
97% angel
Јас да не пишувам подобро колку излезе.....ама ај кога веќе го правеве да си пишам 19 % _____________________________Рани куче да те лае!!!
ajdeee ni cesnite sestri ne se tolku cesni :D _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci Јас да не пишувам подобро колку излезе.....ама ај кога веќе го правеве да си пишам 19 %
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila28 ИЗВОРНА ПОРАКА: luci Јас да не пишувам подобро колку излезе.....ама ај кога веќе го правеве да си пишам 19 % Luci da ne ne ti se pogodile prasanjata??
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila28
ИЗВОРНА ПОРАКА: soci 97% angel
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива