ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
Dali nekogas nekoj se pocuvstvuval zapostaven na forumov? Ste pocuvstvuvale li kako da nikoj ne odgovara na vasite prasanja, nikoj ne odgovara na vasite mislenja nikoj ne komentira na slikite na vaset_o dete, nitu pak na vasite sliki? Dodeka pak slikite na drugite decinja se pretrupeni so komentari... Ne sum ljubomorna sto drugite decinja se prokomentirani... Gi sakam site decinja i komentiram na site sliki, no moite sliki skoro nikoj ni da ne gi primetuva, sto e? Sara ne e ubava kako ostanatite? Ne e ubavo oblecena? Se izvinuvam sto go pisam ova, veruvajte deka placam dodeka go pisuvam no navistina ponekogas cuvstvuvam kako da ne me primetuvate...
Понекогаш! Мене никогаш не ми било тешко да дадам комплимент, и не ми е јасно зашто на некој би му било тешко!
Најчесто комплименти имам приметено си даваат тие што си се познаваат и лично, исто и мене ми дале комплименти рр што не ги познавам лично, само преку пп сум се зближила, или сме си се нашле во некој заеднички теми!
А има некои РР што се со отворено срце кон сите, да не ги споменувам, не би било фер, ама тие самите си се препознаваат!
Ама јас си правам ќеиф, си читам тоа што ме интерсира, ставив неколку слики, и мислам дека се доволно, и не планирам па баш за се да бидам емотивна во животот! Ама бременоста и хормоните си го прават своето!
Затоа мила уживај, и пробај да си правиш како што ти
одговара, ти си единствена и прекрасна мама, на едно златно ангелче Сара!
< Поракaта ја уредил BILE.F -- 26.4.2010 14:13:53 >