за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Koga kako-sakav da bidam ucitelka, pa si vodev dnevnik doma barabar so ucitelkata do 4-to oddelenie. kako kogo isprasuvase taa i ocenuvase i jas doma si gi zapisuvav ocenkite. Ako ne daj Boze izgorese dnevnikot, imase ona ete rezerva za backup Posle edno vreme mnogu sakav pejacka da stanam i, mozebi toa e edna od moite vistinski neostvarlivi zelbi, ama pusti glas nigde mi go nema
08.08.2011, 15:23
miana
6152
prodavacka ,frizerka i sl i peacka
08.08.2011, 15:25
dostickage
2181
ne samo koga bev mala i sega seuste bi ja menuvala diplomata za diploma od medicinski fakultet :-) steta sto na sentimentalna baza se otkazav vo posleden moment od namerata...
08.08.2011, 16:29
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
prodavacka ,frizerka i sl i peacka
da se menuvame ako si stjuardesa
08.08.2011, 16:59
Olivia
1961
Doktorka hirurg, site kukli gi osakatuvav i pravev masakar, bidejki majka mi rabotese vo bolnica lesno dostapni mi bea spricovite bez igli sekako, site igracki bea polni so voda , no nekako den denes se pokajav sto ne se zapisav medicina poarno mi bese da skitam po svetov
08.08.2011, 17:49
Bibe 14
71
Najprvo sakav da stanam peacka, sekoj den stoev pred ogledalo so tcnikot i peev na cel glas Potoa sakav nastavnicka i zemav eden tefter gi napisav site iminja po red na site moi soklasnici i toa mi bese dnevnikot i sekoj den gi isprasuvav i zapisuvav otcenki Koga bev sredno razmisluvav da se zapisam na medicina i da stanam ginekolog (ironicno, uplav imam od bolnici i doktori) za potoa da mi pomine taa zelba i da se zapisam ekonomski i da stanam smetkovoditel
08.08.2011, 19:37
Bethany
4534
Стјуардеса Не знам зошто ја заборавив таа желба кога требаше да ја имам... се уште ми е желба, ама сега е веќе неостварена.
08.08.2011, 23:55
Maca25
7558
секој месец нешто различно, но најмногу од се сакав да бидам детски кардиолог! штета што имам страв од игли!
09.08.2011, 00:19
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany
Стјуардеса Не знам зошто ја заборавив таа желба кога требаше да ја имам... се уште ми е желба, ама сега е веќе неостварена.
И јас сакав да бидам стјуардеса Исто така и секретарка,не знам како ја замислував таа професија А докотори, учители, актери и пејачи мислам дека сите сме сакале да бидеме во одреден период од животот
09.08.2011, 10:24
miana
6152
ne sum stjuardesa,ama mi pominaa zelbite za prodavacka i frizerka...od toa mi ostana zelbata i talentot da sminkam
11.08.2011, 00:35
biljanaM
662
Цело време сакав да бидам наставничка или актерка.....додека учев за на училиште цело време на глас раскажував и се шетав низ собата и пишував плусеви и минуси...... , па ке се преселев во другата соба демек одам во друга училница и пак истат лекција ке ја зимаме и така стигав до купатилото...хахаха....утре за на училиште бев спремна топ....Среќа моја денес не морам да си замислуавмм ученици бидејќи тие се вистински пред мене....
13.10.2011, 12:35
anedespo
940
Kako pomala kosmonaut, aposle veterinar. Ispadna sosema deseto, ama merakot bese golem.
13.10.2011, 12:55
JovanaJ
911
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage
ne samo koga bev mala i sega seuste bi ja menuvala diplomata za diploma od medicinski fakultet :-) steta sto na sentimentalna baza se otkazav vo posleden moment od namerata...
Ova isto kako jas da sum go pisuvala. Si se pronajdov...
13.10.2011, 12:56
Luci
2250
Кога бев мала сакав да бидам учителка и продавачка
13.10.2011, 14:04
temjana
1159
Министерка или жена на амбасадор аххх пусти желби додуша до ден денешен го убедувам мм да се зачлени во некоја партија и да ми ја исполни желбата, ама за жал имаме различни амбиции
13.10.2011, 14:12
dostickage
2181
ah jas seuste sakam da bidam ne samo kako malecka
menjam diplomiran ekonomist za diplomiran lekar , ako ima nekoj za moze da mi prati PP
15.01.2012, 10:18
Snow Queen
302
хехе како мала што не сум сакала,од докторка(кога бев болна),пеачка (кога имаше евровизија),манекенка (мис на свает),учителка(кога тргнав прваче),водителка....
15.01.2012, 10:51
kikicka
4218
Кога бев мала сакав да бидам балерина ...а после тоа адвокат дури памтам имав тетратка и на неа сум се потпишала име и презиме и доле Адвокат
15.01.2012, 11:06
Yummy Mammy
1690
Sekogas sakav da bidam nastavnicka i rabotam so deca i se uste sakam, i samo krojam planovi kako da go postignam toa.
15.01.2012, 11:46
Natuska85
3613
Јас продавачка или водителка и нонстоп го малтретирав брат ми да игра со мене во остварување на моите замислени професии ,ама најсмешно ми е за мм сакал да работи на бензинска,да полни бензин ден денес го зафркавам за тоа
15.01.2012, 15:20
Ikana
3780
Zivotna zelba, a voedno i neostvaren son mi e da bidam Arheolog Egiptolog.
15.01.2012, 15:27
bombica
917
Од секогаш сум сакала да бидам докторка и до ден денес се каам што не завршив медицина
15.01.2012, 15:37
Martins mom
3342
Пратеник во собрание Една од моите омилени детски игри беше „Собрание“. Си правев импровизирана говорница, микрофон и си зборев со саати шо ќе ми текне
15.01.2012, 15:45
Pepelaska *
3820
сакав да бидам учителка , само смислував игри, ги редев куклите и им предавав , ги занимавав , им правев вежби по физичко и секако имав дневник со оценки кој сеуште негде постои кај моите И тоа и сум ама невработена за жал.И да сакав да бидам писателка , еднаш испратив песничка во една емисија и ја прочитале и ме пофалиле ама јас за жал не слушнав
А едно време сакав да бидам моден креатор, да си ја сменам јас струкава со ова полесно пари се вадат
< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 15.1.2012 15:47:05 >
15.01.2012, 15:57
AnnaMolly RR
6409
Отсекогаш сум сакала да бидам професор по англиски јазик. Таа желба за жал уште не ми е исполнета, ама затоа работам како преведувач - тука некаде е.