cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Кога бев мал/а сакав да бидам?

clock-img

15.01.2012, 16:02

clock-img

Annet

pencil-img

2404

ја несакав да бидам ништоuser posted image user posted image најубаво ми беше со децата да си играмuser posted image user posted image

clock-img

15.01.2012, 22:37

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Новинар.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

15.01.2012, 23:23

clock-img

SkCura77

pencil-img

430

Археолог. Се занесував дека треба само малку да копнам некаде па да излезат чудни, волшебни садови што исполнуваат желби. Кога пораснав малку и кога сфатив колку треба да учам и научам, се премислив. Ми остана само страста за пирамидите во Египет, дека еден ден ќе влезам во нив и ќе ги допрам! user posted image

clock-img

15.01.2012, 23:43

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

ahahah i jas! A kopkase niz dvor ili pred zgrada?? Jas se prekopav, so detalen opis za anjdenite otpadoci...ednas duri i se zanesov deka piratsko bogatstvo baram, pa bunar recisi iskopav!user posted image

clock-img

20.01.2012, 10:12

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Нисто посебно user posted image помалку глумица зошто најмногу ги глумев пеачките но без пеење (антиталент) user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

20.01.2012, 20:22

clock-img

kuklicka26

pencil-img

220

Кога бев мала прво многу сакав да бидам докторка по цел ден со сестра ми и со другарките од маалото си игравме на докторки,сестра ми ми беше пациент јас ја прегледував и ставав инекции и препишував рецепти имав вистински рецепти мајка ми ми порача вистински   печат со мое име,а докторката моја матична ми даваше шприцеви и празни шишенца од инекции(само игли немав),и некои апчиња шо имаше по дома и бев вистинска докторка со слушалки со се.Но со текот на времето ми се смени мојата желба кога ја гледав мајка ми она беше книговодителка и носеше дома документи и јас и помагав од мои 9 години некаде пресметував и на дигитрон ми покажуваше и изработував докумети и таа ќе ми ги прегледаше без грешка беа.И сега сум сметководител желбата ми остана од мала и многу си ја сакам работата.Завршив факултет како што си поставив цел и го работам баш она што сакав.

clock-img

23.05.2013, 13:36

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Kako i povekjeto devojcinja,taka i jas sakav da bidam,ucitelka,prodavacka ...no nemav nekoi posebni zelbiuser posted image
ne se ni zamarav so toa,imav prekrasno i srekjno detstvo ispolneto so mnogu smea,radost i igra

clock-img

23.05.2013, 13:39

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Стјуардеса user posted image .
И ми е жал што не ја одржував желбата па да ја остварам, и ден денес ми е убава професија...

clock-img

23.05.2013, 14:07

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Докторка...user posted image
сеуште ми е неостварена желба,ама и учителка ми беше план Б.
така си одлучив да станам учителка (за жал невработена user posted image ) хехехехехехеех

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

23.05.2013, 14:15

clock-img

mama_06

pencil-img

395

Сакав да бидам ЈАПОНКА! Опседната бев со Јапонија.
Моја изјава на 7 години: ,,Ќе се омажам за јапонец и знам дека децата ке ми имаат коси очи, ама дали и мене ќе ми се искосат очите??!!,,

clock-img

23.05.2013, 14:25

clock-img

JovanaJ

pencil-img

911

Doktorka user posted image

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

clock-img

23.05.2013, 15:31

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

Пејачка user posted image user posted image

clock-img

23.05.2013, 15:34

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Балеринаuser posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

09.06.2014, 01:06

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Јас сакав да бидам учителка, а можеби и ќе станев да не станев мајка на 20.Хи хи и уште ме држи сонот од детство право да ви кажам.Којзнае може некогаш и ќе го исполнам.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

09.06.2014, 11:21

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Писател, детектив и Индијана Џонс user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

09.06.2014, 17:16

clock-img

princessa

pencil-img

1056

Јас сакав да бидам докторка и на секој маскенбал се маскирав ко докторка. И дури се спремав и за приемни цела година за на крај да се премислам во одлуката и се запишав на машинскиuser posted image . Да не си ја променев одлуката немаше да го запознаам мм па затоа сум среќна што завршив вакаuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

clock-img

26.08.2014, 14:52

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Сакав да бидам и адвокат , со сите да се убедувам и објаснувам кога сум во право ,е сега се тоа правам ама без диплома user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

28.11.2014, 21:28

clock-img

caciana

pencil-img

863

Veterinar user posted image I sakav do 18 god...koga mi rekoja deka treba da lecam kravi ( a mene mi e mn strav) se otkazav od profesijatauser posted image

clock-img

28.11.2014, 23:05

clock-img

Ki4iko

pencil-img

438

јас си сакав да си бидам аптекарка,и тоа си завршив ,и ете сум сиии ,аптекарка user posted image

clock-img

30.11.2014, 17:54

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

пејачка, учителка од се по нешто user posted image

clock-img

30.11.2014, 19:54

clock-img

Ki4iko

pencil-img