cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што може да ве расплаче?

clock-img

15.01.2012, 23:30

clock-img

*viva*

pencil-img

36

jas duri imam i zaboraveno kako e da places
ne placam ic ima da si zbiram zbiram vo mene
abe srceto ke mi ispuka
ama solzite ne idat

clock-img

05.06.2014, 10:04

clock-img

Mila mamicka

pencil-img

387

Многу емотивна личност сум и гоооолема плачка. Значи, физичка болка можам да издржам, ама затоа пак често плачам, од среќа, од тага, од лутина итн. Плачам на филмови, плачам на книги, плачам на реклами некои, за се си плачам. Еве сега ме расплака текстот на запче, на претходната страна од овој форум. Таквите текстови ми се омилени, и си ги читам по неколку пати, и секојпат плачам. Еве пр. од синоќа, бев кај прв братучед на месење погача, пред свадба, и како што си игравме на оро, во еден момент, кога го погледнав братучед ми, ми дојде да го гушнам, и така кога почнав да си плачам. Сите збунето ме погледнаа, си велат што и стана на оваа. И јас не можам да си објаснам зошто, ама ете така ми дојде да се исплачам. Го сакам како брат, заедно пораснавме, па најверојатно од среќа дека ќе се жени. Не знам. 

Најдобрата работа што еден татко може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка.

clock-img

05.06.2014, 11:18

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Мила мамичка и јас сум истата емотивка што плаче и кога е среќна и кога е тажна.Значи знам да си заплачам кога ќе с лушнам дека некој си има дете,значи не мора да ми биде ни близок,тоа од среќа.После и јас плачам и накниги и на филмови,плачам обавезно на свадбите,ете до вчера плачев затоа што прекинавме со доење,плачам кога некое од децата е болно и кога ќе го однесам да му стават инјекција или на вакцините.Не да рикам де ама очите ми се полнат со солзи.ПЛачам за се и сешто,мм ми вели дека нема видено поголема плачка од мене.Значи да се плачело и за среќа и за тага.Ама тоа е,таква личност сум и дури не ми се ни допаѓа тоа што се ме погодува во срце и веднаш се расплачувам ама нема што да се прави.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

28.11.2014, 21:05

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Во последно време сум толку осетлива што буквално се ме расплакува, едно пререкување од маж ми или малце карање и кенкам по дома user posted image

clock-img

28.11.2014, 21:25

clock-img

Ki4iko

pencil-img

438

Аууу,темаваа, ми се плаче за се,ама се воздржувам,нели трудница,па добри мисли ..user posted image

clock-img

28.11.2014, 21:41

clock-img

caciana

pencil-img

863

NERVOZA... ako na nekoj ne mozam da mu dokazam deka sum vo pravo ee togas placam vikam, inaku sum placka i mozi se da me rasplaci. Dokolku nekoj mi se razvika, ako nekoj me ustrami , ako me navredi nekoj sto mn mi znaci , user posted image

Последни статии

article-img