do koga , zarem ne zasluzuvame i nie nasmevka na liceto, neznam so da recam, se pravam silna, silna, pa koga ke nema smiruvanje, jas napraviv kariotip od nego cekam rezultati, ponedelnik odime za hla tipizacija, i ke pravam hormosnki ispituvanja ponedelnik, pravev mikrobiologija, pap test, imunoloski ipsituvanja, povtorno mi ispitaa i krvna grupa bidejki bile mozni greski, genotip se e vo red so tie rezultati, sega ke vidime so kariotipot, genetikata i hormonite ne mozam veke da , nemam sili veke da izdrzam, najdraga emaaa koi ispituvanja gi imas napraveno ti, jas si imav edna uredna bremenost koja za zal zavrsi so smrt na bebceto po 3 dena, potoa 2 spontai abortusi vo koi ne se gledase plod i sega samo ispituvanja, ispituvanja, za se so ke procitam na net sama baram upat od maticniot da ispitam, bidejki nikoj ama bas nikoj doktor ne me upati da ispitam ova ili ona, site mi vikaa od stres e sozemi se ke bide vo red, edinstveno doktroka od sistina kako za pocetok me upati da napravam imunoloski ispituvanja mikrobiologija, torch i pap, a jas sama dopolnitelno gi pravam gorenavedenite i nemam poveke sili sakam povtorno da sum i jas sakam