cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Маслинки и печурки

clock-img

18.01.2013, 15:27

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Свежи шампињони јаде од пред некое време, маслинки не. Ама не зашто не сум му дала, туку не сака да ги проба. Кога не му се допаѓа нешто на изглед, не сака ни да го вкуси.

Live and let live

clock-img

18.01.2013, 16:27

clock-img

Goga13

pencil-img

5

D ja obozava supata so pecurki od kam market i koga eden period nisto ne sakase da jade koga mu izleguvaa zapcinjta samo supa jadese i to pred godinka,i navistina mn e vkusna.
A maslinki nie jadevme i sakase mn da proba ama izgleda ne mu se svigaatuser posted image

Najubavite raboti vo zivotot se slucuvaat koga najmalku se nadevas.....

clock-img

13.03.2013, 13:42

clock-img

blond

pencil-img

1268

Јас му имам дадено маслинка, нормално без семка. А печурки бев дала сега скоро мислејќи дека можам да давам слободно, ама откако ме советуваа дека е рано - избегнувам.

clock-img

13.03.2013, 13:55

clock-img

bilbilce

pencil-img

123

sakav da mu dadam vrganj no skoro otkrivme deka e alergicen na penicilin, toa ne mora da znaci deka ke bide alergicen i na vrganj ama strav mi e da probam

clock-img

13.03.2013, 15:09

clock-img

mila28

pencil-img

1052

Sin mi ima 14,5 m i maslinki ima probano, a pecurki planiram duri posle 2-3 godini

Your children will become what you are; so be what you want them to be

clock-img

13.03.2013, 15:14

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

T so 18 meseci dosega nema probano pecurki, a maslinki mnogu retko jade, ne i dopagaat verojatno.

clock-img

13.03.2013, 15:41

clock-img

Bilence2

pencil-img

727

D obozava maslinki, no pecurkite samo so puterce gi saka i ke izede 2-3 pecurki-sampinjoni.

A baby makes love stronger, the days shorter, the nights longer, savings smaller and a home happier.

clock-img

13.03.2013, 15:46

clock-img

Мими

pencil-img

50

Sinko maslinki saka i jade ama ne nesto mnogu.A pecurki jade vo selsko meso ili nesto drugo koga pravam so pecurki ama i toa ne e nesto cesto.Doduse i jas i mm ne sme mnogu po pecurkite i maslinkite pa i ne gi upotrebuvame cesto

clock-img

13.03.2013, 15:46

clock-img

temjanuska75

pencil-img

770

М обожава маслинки ги јаде од 1 година, а печурки не баш, прави фаца кога ќе ги осети со некое јадење.

clock-img

13.03.2013, 15:49

clock-img

zzaa

pencil-img

884

kerka mi e 1 god,i ni maslinki ni pecurki nema probano seuste rano,ima vreme ke proba.

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

clock-img

13.03.2013, 15:50

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Аууу Никола се нафура на маслинки последниве денови. Сега секој втор ден ми маслинки да јаде, па јас му давам со лебче за вечера. А богами и така си ги голта.

clock-img

13.03.2013, 15:58

clock-img

lilicka

pencil-img

866

Печурки уште не пробала ама маслинки кога ќе види ги таманиuser posted image

clock-img

20.12.2014, 11:38

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Маслинки јадат одамна, купувам од Кам во тегла што се несолени.И тоа како ги јадат како да не виделе. А печурки пред еден месец прв пат им даде мајка ми во една манџа и јадеа. Немаа никаква реакција. Е сега кога ја прочитав темава за тоа вараќината некако ќе се подзамислам дали друг пат ќе им давам печурки од тегла. Сепак се тешам дека сигурно проаѓаат и тие некакви контрови во дирекцијата за храна. Па не можеме да се труеме.

< Поракaта ја уредил AneLav RR -- 20.12.2014 11:39:47 >

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

20.12.2014, 11:59

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Ј многу сака маслинки, ептен. Ние обично купуваме од Веро на рефус, едни големи црни, метро се викаат, со кошпа се внатре, јас му ги вадам и тој јаде. Ако се ептен солени, ги плакнам со вода.

Печурките оддамна ги исфрлив од употреба, почнаа многу тешки да ни бидат за варење и на мене и на мм, така да и Ј нема пробано до сега. Инаку ги користев свежи шампињони обично.

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Последни статии

article-img