miana, MERUSHKA jas ne sum seuste razvedena, postapkata e na kraj. a kako izdrzav? izdrzav pred se za moite deca, bidejki na niv im treba pred se zdrava a i stabilna majka koja znae sto e najdobroto i misli na nivnata idnina. moeto dete se rodi bez nikakvi komplikacii, so normalna tezina. bev svesna deka mojata sostojba vo tekot na bremenosta mozese da vlijae vrz plodot i zatoa ne dozvoliv da dojde do toa.dodeka bev bremena imav milion prasanja vo glavata, kako, sto itn, imav nekoe cuvstvo na sram, bidejki cekorot go napraviv bremena. mislev deka lugeto pokazuvaat so prst kon mene. si vlev mnogu e posramno vaka odkolku da zaminev kako pred dve godini samo so prvo dete. postojano si povtoruvav deka ke bidam silna zaradi moite deca, odev na psiholog, na koj sum mu beskrajno blagodarna, bidejki mi pomogna da svatam mnogu raboti. so moeto dete odev na detski psihijatar koja mi pomogna mena i na moeto dete okolu ona sto moeto dete go imase doziveano i me nasoci kako da postapuvam so nea vo novonastanatite okolnosti. a tuka se i moite roditeli i prijateli koi mi dadoa i seuste mi davaat ogromna podrska. imase i takvi koi me osuduvaa deka na moite deca sum im go odzemala pravoto da imaat tako. no toa e niven problem. mozebi tie mozat da trpat, no ne i jas. kako sto kaza ti MERUSHKA, jas imam ogromna granica na trpenie, no dodeka ne dojde momentot na crvena linija, a ponatamu ne preminuvam. znaci dotuka bilo, do momentot koga zaminav!a zaminav blagodarenie na moeto 2 dete, bidejki toj zivot so dve deca i siot tovar na mene, ne mozev da go ziveam,cesto pati si vikam sto ako go nemase toa dete, mislam deka ke sedev i ke trpev i popusto ke se obiduvav da smenam nesto. moeto 2 dete mi gi otvori vratite na eden nov zivot, mi pokaza kolku moze da e toj ubav i vreden da se zivee, posebno koga se ima za kogo!no ona sto mnogu mi tezi i cuvstvuvam vina e rabotite koi gi pretpe moeto postaro dete, koe i den denes ima problemi.jas pred dve godini ostanav za toa da raste so dvajca roditeli, no znaete kako velat nesto sto se skrsilo ne se lepi. miliana prekrasno napisano od tvoja strana, bori se dodeka mozes, mnogu lesno se rastura eden brak, no toa treba da e posledniot izlez. toa ngo znam po sebe. napraviv se no za zal ne sum magionicar. poveke ne mozev. na kraj SEKOE LOSO ZA DOBRO E!