за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
08.11.2012, 11:18
Calypso
1386
И син ми си има некои негови зборчиња
мовка - смоква усисатол - усисивач татол - трактор и вентилатор (исто ги вика) пупанки - пуканки пути гага тај - пушти gangnam style
Во глобала убаво ги кажува зборовите, ама некогаш си прави свои кованици и реченици, ела оди разбери го.
08.11.2012, 11:26
Felly RR
7977
Од Матеа: Мамо, си исклучи оганчето. или - Се исклучи дождот.
08.11.2012, 11:31
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Од Матеа: Мамо, си исклучи оганчето. или - Се исклучи дождот.
Па убаво си кажува детето, резонира, штом не врне - сигурно некој го исклучил
08.11.2012, 11:45
dostickage
2181
чапи-чорапи Кимавко-Живко после откако увиде дека се згазив од смеење го крсти Кико пана гомце- кога ќе се искака пискака-прикаска ночиче-нокширче неке ночиче капка-не сакам да мочкам во нокширче
08.11.2012, 23:43
Pepelaska *
3820
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage
Кимавко-Живко после откако увиде дека се згазив од
Нас прво ни бепе Климавко сега е Кимавко а кеглите беа пчели Еден братучед од мм го научи да кажува дедо е како стар прч а тој не може и вика дедо е стал ко пич
23.11.2012, 15:51
vezilka RR
4931
Од Никола, од некни: Никоа, кака, пелени ме..
24.11.2012, 12:35
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage
чапи-чорапи Кимавко-Живко после откако увиде дека се згазив од смеење го крсти Кико пана гомце- кога ќе се искака пискака-прикаска ночиче-нокширче неке ночиче капка-не сакам да мочкам во нокширче
05.01.2013, 16:21
Felly RR
7977
шкабети=шпагети Сега се сетив, оти вариме за вечера градоналчикот=градоначалникот Тој ни е актуелен оти даваше пакетчиња во градинка
05.01.2013, 16:35
AnnaMolly RR
6409
За Нова година слушавме како пукаат надвор петарди и едно време имаше мало огнометче во близина и Филип го виде. И после неколку минути вика Мамо, нема веќе пуканки?
10.01.2013, 13:03
vezilka RR
4931
Новогодишната песна на Никола.
Џингл бел, Џингл,бел, о да веи, овачани, дишовани, чекасеид
Инаку тоа е Jingle Bells во оргинал, нали овај..
10.01.2013, 13:06
Beatris
3116
Коледе леде - микс бај А:
Коеде еде пана геде, утепуа деде деде мати баба кати счетији аијаја гукини, таткини денетка коеде уте е бодиќ коеме тее вика ееее не кои мене дадам пита адеме тите КОЕДЕ!
10.01.2013, 13:13
Felly RR
7977
Ме изнасмеаја со песниве А Матеа пред некој ден - тато и чепка во таблата кај што си пишувааше, и почна да му се кара: - СЛУШАЈ ме в очи! Не ми фаќај тука кај што си пишувам!
10.01.2013, 13:19
sandriana RR
2924
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
Новогодишната песна на Никола.
овачани, дишовани, чекасеид
Никола рулс , ме изнасмеа Везилке
Инаку, ќерка ми веќе извесен период знае да се претстави- како се вика- одговорот е : Тин-те (слоговно, отсечно, ко Јапанац )