cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што правите во моментот кога сте на форумов

clock-img

03.02.2010, 17:15

clock-img

melody

pencil-img

743

Pijam kisela voda

clock-img

03.02.2010, 18:05

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Слушам музика на ДМ-сат, честитам родендени на фб, гледам новости... Ми се насобрале 1 куп - notifications, многу сум пропуштила user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

03.02.2010, 18:07

clock-img

ripce

pencil-img

2148

Си направив кафе за мене, а на син ми му стоплив млекце, и еве го сега легнат пие, може и ќе заспие.

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

03.02.2010, 18:15

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

На здравје нека ти е кафенцето. Јас пиев 2 денес, доста ми се - толку ми е дозата user posted image Штом е user posted image до тебе, мирно, немаш гајле user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

03.02.2010, 18:21

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Разгледувам реклами....сакам нешто да си купам, ама незнам штоuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

03.02.2010, 21:40

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Eve dodeka si citkam nesto na rr,mm i sin mi  gi slusam kako se dogovaraat da stavat nekoj virus vo kompjuterov za da go odmorele,ke pocnel da cadel ne sum se mrdala od nego...user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2010, 21:42

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol

kompjuterov za da go odmorele,ke pocnel da cadel ne sum se mrdala od nego...user posted image user posted image user posted image

Мм бидејќи овие денови е на одмор,просто не може да ми се изначуди колку сум навлечена на РР,па само ме прашува-Што толку многу муабетите таму?Што ќе правиш ти кога ќе тргнеш на работа?user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

clock-img

04.02.2010, 13:05

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

гледам како на фб луѓе од основно ме тагнале на слики од основно.леле не им требаше оваuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

04.02.2010, 13:07

clock-img

mis.

pencil-img

3845

професорица ти ќе да си таа со зелената монтка?user posted image

clock-img

04.02.2010, 13:10

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

само што влегов во канцеларија и ме боли ужасно главата,а имам една досадна странка ауффффффффффф

clock-img

04.02.2010, 13:12

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Imam premnogu rabota denes a mi se spie pa mi se place

Биди тоа што си

clock-img

04.02.2010, 13:22

clock-img

ikipp

pencil-img

432

si pisuvam na fb,gi zaspivam decata,a sega ke pravam rucek

clock-img

04.02.2010, 13:54

clock-img

mami

pencil-img

8680

ме боли глава, ми се пие кока кола а ме мрзи да одам да си купамuser posted image

clock-img

04.02.2010, 14:00

clock-img

BILJANA_G

pencil-img

491

Pocnuvam da go spremam rucekot.A i treba da odam da ja uspijam Angela.

clock-img

04.02.2010, 14:12

clock-img

nadica

pencil-img

4381

правам ручек и си играм со ќерка ми

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

04.02.2010, 14:57

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Јас сум на работа, и најдов малку слободно време да ѕирнам што правите.
Поздрав до ситe РР!

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

05.02.2010, 14:14

clock-img

tereza

pencil-img

784

листам каталог од Авон и си го барам руменилото во перлиuser posted image  

clock-img

05.02.2010, 14:15

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Одмарам со кафе пред другата тура на ринтање user posted image   user posted image   user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

05.02.2010, 14:17

clock-img

mami

pencil-img

8680

Гледам Пријатели на нет

clock-img

21.02.2010, 16:21

clock-img

ripce

pencil-img

2148

преведувам текстови по англиски.. не сум задоволна од оценката од писмениот испит, па ќе одам на усен во среда за повисока оценка user posted image user posted image user posted image .

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

21.02.2010, 16:25

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

user posted image  user posted image  user posted image рипче, така. Само амбициозно, борбено до посакуваната цел user posted image Штом си сигурна во себе не запирај, успехот сам ќе си дојде.
Јас тука со вас на РР, слушајќи музика и мислејќи како најпаметно да го искористам преостанатиот дел од денот.

clock-img

21.02.2010, 16:31

clock-img

ripce

pencil-img

2148

Па што мислам да оставам 6 по англискиuser posted image , нема шанси, знам дека знам повеќе англиски user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2010, 16:33

clock-img

*Daniela*

pencil-img

88

Pa momentalno si vezba si pravi stomacni si zategnuva zadnik i butovi itn itn...malku da se razmrdame dobro e...user posted image

clock-img

21.02.2010, 16:40

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

А вистина, 6 е мала оценка посебно за јазикот што ни' е втор по важност. Имав колешки/колеги кои преполагаа испит ако имаа 9 - за 10 user posted image
Даниела user posted image user posted image user posted image треба да се практикуваат вежби секојдневно. И јас од пред 2 дена почнав да си правам 2 пати дневно, и сабајле и навечер стомачни и некои други вежби и заспивам како дете после игра user posted image

clock-img

21.02.2010, 16:43

clock-img

nutelizza

pencil-img

357

Пијам user posted image
конечно малку тишина и одмор за мене

Последни статии

article-img