за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
vo momentot sum na rabota i cekam nekoja od vas da stane i kaze nesto ubavo zosto dosta veke od sabajle sama si pram muabet
Сеа баш правам скара _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Се пакувам додека спие Филип, утре ќе одиме на поседок кај моите неколку дена, да се наспие мм и да се одмори од плачки :) _____________________________Live and let live
јас само што стигнав од работа..па да фатам крпа низ станов,ама некако не ми се чисти, штознам ..
Си пијам какао, и со бебето го слушаме Моцарт _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
jas kafe si pijam i deteto go zaspav.i cigarce vo usta
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Сеа баш правам скара
Имам отворено еден текст за превод за да го ажурирам сајтот од рабоа (веќе втор ден..ама ужасно не ми се работи) и ко божем преведувам
Со џиновска порција сладолед решив да и се посветам на Рајче . Доста ми е од медицински статии, разноразни искуства, експерти и се по список. _____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
Momentalno se molzam,
skajpuvam so sinot i snaata i pijam kafe i si curam cigarce,podobro mi odi muabetot so kafe i cigara
Јадам леб, ајвар и сиренце и уживам во тишината _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Кој ти го правеше ајварот Палешка? Ај на здравје појадок...значи заедно јадеме пред Пц..Срамота Само јас бисквити со млекце папам _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Мама и дада го правеа Посебно ми е убав затоа што дада замешала прсти Доста јас нејзе и правам ајвар 15 години _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Удривме утрово на јадење Јас јадам варен ѓеврек.Денес Крстовден, па постам.за многу години празникот.
za mnogu godini da e,jas si pijam kafence sega stanavme so :)) _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
pijam kafe i ve citm
se kockam igram poker _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
се обидувам да решам по некоја задача _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
si citkam po malku i se relaksiram so kafence.
стојам пред компјутерот и пробувам да читнам нешто додека нина ме влече за нога _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Si davam nekoja minutka odmor so rr . _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
се забавувам на рр наместо да учам или да го испеглам купот алишта _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
pijam kafe citam na ringeraja pa na fb , se pravam samo ne ucam .....lele....
моментално јадам _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива