за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Правам пауза од работа и јадам инстант супа. Им станав голем фан. _____________________________Live and let live
Сега ќе почнам да преведувам некои документи. Ме чека работа. _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Гледам галерии од купатила на интернет, утре треба да ги купиме елементите, а уште не сум се одлучила што сакам и на каква боја сакам _____________________________Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
само што ја заспав надица, јадам праска ве читам и се спремам да пеглам додека не ми се преспие мн _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
грицкам сончоглед _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
јадам и правам јадење _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Sedam na terasa i pijam kafe, cekam da stane Filip pa da setame po rodnini _____________________________Live and let live
brojam miniti za da dojde vreme za doma ama nekako ne odi
gledam plocki za kujna na internet, nemam nikakva ideja a fala bogu neznam ni kaj ima prodavnici pa i toa baram
Ја копам фармата Се досадувам. _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila 3 gledam plocki za kujna na internet, nemam nikakva ideja a fala bogu neznam ni kaj ima prodavnici pa i toa baram
da, od sk sakas na mail da mi pustis?
mi se spie a nikako da zatvoram cao rr dobra nok na site < Поракaта ја уредил sabrina -- 30.7.2011 23:53:21 >
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila 3 da, od sk sakas na mail da mi pustis?
Пијам кафе, го гледам ручекот, јадам брускети.. _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Konecno se ispruziv na krevetot i uzivam vo klocanjeto od moeto sakano
живка, уживај и одмарај сега...после со бебе за лежење време нема јас конечно ја успав Нина пред 3 саат... _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Го спремам син ми, утре заминува на одмор Се мрднав _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Spremam kafe za nadvor vo parkceto da se napieme so mazle dodeka si igra moj.... patem razmisluvam ....kaj da najdam "recept" za bliznaci
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR грицкам сончоглед
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR ИЗВОРНА ПОРАКА: mila 3 gledam plocki za kujna na internet, nemam nikakva ideja a fala bogu neznam ni kaj ima prodavnici pa i toa baram Мм е дистрибутер на плочки, носат низ цела Македонија, а и ги реди исто така.Ако сакаш ќе ти пуштам слики, може ќе ти се допадне нешто.Ти од ск си?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR
Pa znam Maca RR zatoa sea se trudam sto poveke da odmaram :)))pozdravce
пијам скопско! живели! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Razgleduvam parfemi na internet i se mislam koj da si go kupam _____________________________THE SKY IS THE LIMIT!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR пијам скопско! живели!
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива