за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Se rasonuvam so kafe.
Пијам цеден лимон да ми помине главоболкава
Слушам музика _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Se obiduvam DA ostanam budna ,iako mnogu mi se spie
Grickam soncogled.
Си правам списоче што треба да си купам од козметика
Si slusam muzika na VH1 : "If tomorrow never come" Od koga ne sum ja slusala
Грицкам семки
Mu igram igricki na mali sto ne moze onie stazi on da gi pomine i jas istovremeno RR i fb pratam
Сурфам по интернетов
Si peam pesna,slusam na You Tube
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива