за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
29
30 ! _____________________________Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден
27
JAs imam 27 godini,se omaziv na 23,na 24 go rodiv Ilija,a sega i vtorovo user posted image ,zdravje na 27.
imam 35god,se omazivna 34
26,se omaziv na 21 (smotka) na 22 rodiv prvo,na 23 vtoro
Jas se omaziv na 22, rodiv na 24 i seuste imam 24 < Поракaта ја уредил Ikana RR -- 31.1.2013 13:04:52 >
22 sega,a rodiv na 21 se omaziv na 19 < Поракaта ја уредил Ikana RR -- 31.1.2013 13:04:35 >
Кога се зачленив на РР бев Маца25 (според годините во моментот), ама сега сум Маца 28 < Поракaта ја уредил Ikana RR -- 31.1.2013 13:04:17 > _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
29 < Поракaта ја уредил Ikana RR -- 31.1.2013 13:03:58 >
Премногу млада.... на 20.. < Поракaта ја уредил Soyleyemedim. -- 8.2.2013 21:45:27 > _____________________________Hayat sana aglamak 100 nedenleri verir, o zaman durdurun, arkan don ve gulumse 1000 nedenler bulacaks! Ve en cok seviyorum!
Се омажив на 26, родив на 27, сега имам 28 Консекутивац
На 28,уште малку ќе правам 29,па дај Боже сакам да станам мама во таа 29-та година
na 28
na 29 sopruga,na 29 majka
На 26. _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
dva meseci pred da napravam 26 :)
На 24
25 _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
31
24, на 22 се омажив и на толку станав мајка
AAA jas najstara 35 _____________________________Биди тоа што си
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR AAA jas najstara 35
29 _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива