cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Мaскенбал

clock-img

16.03.2012, 23:01

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Јас гледав маски во Бубу убави се ама соленки некако 1300 денuser posted image . И во Вучко гледав нема баш за мали деца како моето,а за поголемки има доста интересни.За квалитет незнамм,ама и што квалитет ти треба за еден ден уствари.Кај на друго место може да се најдат маски?

Mene nekoj mi kaza deka vo Jumbo donele maski...bil nekoj///Natushke za eden den...i nemora da e nekoj 100% pamuk valjda user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

17.03.2012, 09:21

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Во Џамбо бев пред неколку дена, имаше маски за лице доста, ама јас сакав онаква комплет а таква за син ми не видов. Бев во Атлантик(кај полицијата на Бит пазар) вчера, имаше исцело маски како шпилхозни и за поголеми и за помали, материјалот катастрофа, цената 500 денари ама па секако нема на голо да му ја ставам, ќе носи одоздоле боди по долги и хулахопчиња. Не му купив зш лошо се испаркирав и слушав свирки од надвор и излегов одма, да ме нема, ама ќе одам деновиве и до Вучко и ќе одлучам од каде ќе му купам

Рани куче да те лае!!!

clock-img

12.03.2013, 12:52

clock-img

Бушавка

pencil-img

24

1Април некако не ми е ден за маскенбал, но затоа струмичкиот и карневалот во Прилеп за прочка се одлични

clock-img

12.03.2013, 12:54

clock-img

Tanjicka

pencil-img

475

Filip ke ja nosi od brat mu od lani- spajdermen a za Luka godinava ke kupime nova a kakva seuste neznaeme

clock-img

12.03.2013, 13:02

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Zakazav za sin mi kostim so spajder men , denes treba da mu stigneuser posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

clock-img

13.03.2013, 08:38

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Jas pred eden mesec bev vo Jumbo i imaa doneseni nekoi maski,nie ovaa godina prv pat ke se maskirame,sigurno nekoja princeza ke ja pravamuser posted image

clock-img

13.03.2013, 08:42

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Godinava pojma nemam sto da go maskiram V. Lani bevme Don Korleone a godinava ne zna navistina zasto ne dozvoluva da mu oblecam bilo sto. Kje se dogovorime valjd nekakouser posted image

clock-img

13.03.2013, 08:51

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Кај нас за Прочка има маскенбал, значи сега во недела, ама М не сака да се маскира, од што и е страв од Дедо Мраз, и сега дури ни таа не сака да биде маскирана. МОже ќе избереме некоја секојдневна маска.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

13.03.2013, 09:17

clock-img

blond

pencil-img

1268

Спајдермен, каубоец или нинџа желка. Имаме време до сабота да одлучам во што да го маскирам.
А сега во Ср, не да се солени цените за маските, ауууу, изгор се!

clock-img

13.03.2013, 09:44

clock-img

Lina*

pencil-img

311

Vo nedela e procka,kako mala redovno se maskiravme i sega edvaj cekam da imam bebuvce pa da go maskiram i nego pa da setame po rodnini i prijateli.Takov e adetot kaj nas

clock-img

16.03.2013, 14:28

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Ајде прилепчанки и струмичанки кажувајте во што се маскиравте

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

01.04.2015, 16:11

clock-img

sonc90

pencil-img

267

zosto volku dolgo e neaktivna temava? se utepav baranje od sto nikoj nisto ne pisuval...zarem ne gi maskirate decinjata?denes e nasiot prv maskenbal,bevme na plostad t.e. pred porta Makedonija,ja oblekov kerka mi vo rozevo fustance sto go kupiv od Jumbo za balerini i i staviv rozevi krilca i rozevo vence so peperutki i stapce i bese malecka peperutka...se kaci na bina so tato user posted image ama bidejki ne znae da zbori (imame 9 meseci) morase tato da odgovara na prasanjata user posted image ... imase dosta devojcinja so takvi krilca ama nie bevme najavtenticni so fustance,celi od glava do peti maskirani a drugite nosea jakni i obicni alista pa vrz niv krilcata... megjudrugoto imase uste edno bebe sto go vidov mislam deka bese bubamara,i toa bese malo kako nas i isto skroz od glava do peti maskirano,epten bese slatko...epa dosta bese falenje od moja strana,ajde neka kaze nekoj drug iskustvo od denesniot maskenbal...

clock-img

01.04.2015, 16:20

clock-img

Ilina87

pencil-img

326

Син ми го маскирав во кловн. Од странство ни пратија цел костум за кловн, само без перика. Перика му купив од jumbo, само што не ја трпеше и ја извадивме. Исто му го нацртав и лицето и носето го направивме црвено и многу беше сладок. Ова му беше прв маскенбал, лани не го однесовме.

clock-img

02.04.2015, 09:44

clock-img

Gari68

pencil-img

192

clock-img

02.04.2015, 09:54

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Ај лелеее срцка таа колкава порасна!
Лепотица!

user posted image
user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

02.04.2015, 14:40

clock-img

sonc90

pencil-img

267

hehe...kolku e ubavka user posted image super maska

clock-img

02.04.2015, 17:18

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Големиот борец Теодора станала голема девојка
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

clock-img

02.04.2015, 20:14

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Овој 1ви Април Т беше буба мара, по нејзина иницијатива. Покрај облеката-костум, надополнивме и со соодветна шминка на лицето, и добивме комплетна маска. Беше пресреќна.

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

21.03.2017, 00:19

clock-img

MamaKiki

pencil-img

193

здраво форумки сакам синцето кое е 2,5 години да го маскирам за 1 април, бидејки маските се користат еднаш можеби имате некоја од вас да ми понуди маска која ви е веке мала со симболична цена ?
но да не е бетмен или спајдермен

Последни статии

article-img