за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Јас гледав маски во Бубу убави се ама соленки некако 1300 ден . И во Вучко гледав нема баш за мали деца како моето,а за поголемки има доста интересни.За квалитет незнамм,ама и што квалитет ти треба за еден ден уствари.Кај на друго место може да се најдат маски?
Mene nekoj mi kaza deka vo Jumbo donele maski...bil nekoj///Natushke za eden den...i nemora da e nekoj 100% pamuk valjda
17.03.2012, 09:21
Luci
2250
Во Џамбо бев пред неколку дена, имаше маски за лице доста, ама јас сакав онаква комплет а таква за син ми не видов. Бев во Атлантик(кај полицијата на Бит пазар) вчера, имаше исцело маски како шпилхозни и за поголеми и за помали, материјалот катастрофа, цената 500 денари ама па секако нема на голо да му ја ставам, ќе носи одоздоле боди по долги и хулахопчиња. Не му купив зш лошо се испаркирав и слушав свирки од надвор и излегов одма, да ме нема, ама ќе одам деновиве и до Вучко и ќе одлучам од каде ќе му купам
12.03.2013, 12:52
Бушавка
24
1Април некако не ми е ден за маскенбал, но затоа струмичкиот и карневалот во Прилеп за прочка се одлични
12.03.2013, 12:54
Tanjicka
475
Filip ke ja nosi od brat mu od lani- spajdermen a za Luka godinava ke kupime nova a kakva seuste neznaeme
12.03.2013, 13:02
arh_diz
7198
Zakazav za sin mi kostim so spajder men , denes treba da mu stigne
13.03.2013, 08:38
Mihaela 2010
4230
Jas pred eden mesec bev vo Jumbo i imaa doneseni nekoi maski,nie ovaa godina prv pat ke se maskirame,sigurno nekoja princeza ke ja pravam
13.03.2013, 08:42
dostickage
2181
Godinava pojma nemam sto da go maskiram V. Lani bevme Don Korleone a godinava ne zna navistina zasto ne dozvoluva da mu oblecam bilo sto. Kje se dogovorime valjd nekako
13.03.2013, 08:51
Felly RR
7977
Кај нас за Прочка има маскенбал, значи сега во недела, ама М не сака да се маскира, од што и е страв од Дедо Мраз, и сега дури ни таа не сака да биде маскирана. МОже ќе избереме некоја секојдневна маска.
13.03.2013, 09:17
blond
1268
Спајдермен, каубоец или нинџа желка. Имаме време до сабота да одлучам во што да го маскирам. А сега во Ср, не да се солени цените за маските, ауууу, изгор се!
13.03.2013, 09:44
Lina*
311
Vo nedela e procka,kako mala redovno se maskiravme i sega edvaj cekam da imam bebuvce pa da go maskiram i nego pa da setame po rodnini i prijateli.Takov e adetot kaj nas
16.03.2013, 14:28
Pepelaska *
3820
Ајде прилепчанки и струмичанки кажувајте во што се маскиравте
01.04.2015, 16:11
sonc90
267
zosto volku dolgo e neaktivna temava? se utepav baranje od sto nikoj nisto ne pisuval...zarem ne gi maskirate decinjata?denes e nasiot prv maskenbal,bevme na plostad t.e. pred porta Makedonija,ja oblekov kerka mi vo rozevo fustance sto go kupiv od Jumbo za balerini i i staviv rozevi krilca i rozevo vence so peperutki i stapce i bese malecka peperutka...se kaci na bina so tato ama bidejki ne znae da zbori (imame 9 meseci) morase tato da odgovara na prasanjata ... imase dosta devojcinja so takvi krilca ama nie bevme najavtenticni so fustance,celi od glava do peti maskirani a drugite nosea jakni i obicni alista pa vrz niv krilcata... megjudrugoto imase uste edno bebe sto go vidov mislam deka bese bubamara,i toa bese malo kako nas i isto skroz od glava do peti maskirano,epten bese slatko...epa dosta bese falenje od moja strana,ajde neka kaze nekoj drug iskustvo od denesniot maskenbal...
01.04.2015, 16:20
Ilina87
326
Син ми го маскирав во кловн. Од странство ни пратија цел костум за кловн, само без перика. Перика му купив од jumbo, само што не ја трпеше и ја извадивме. Исто му го нацртав и лицето и носето го направивме црвено и многу беше сладок. Ова му беше прв маскенбал, лани не го однесовме.
02.04.2015, 09:44
Gari68
192
02.04.2015, 09:54
Палешка РР
7505
Ај лелеее срцка таа колкава порасна! Лепотица!
02.04.2015, 14:40
sonc90
267
hehe...kolku e ubavka super maska
02.04.2015, 17:18
lukajana RR
1481
Големиот борец Теодора станала голема девојка
02.04.2015, 20:14
sandriana RR
2924
Овој 1ви Април Т беше буба мара, по нејзина иницијатива. Покрај облеката-костум, надополнивме и со соодветна шминка на лицето, и добивме комплетна маска. Беше пресреќна.
21.03.2017, 00:19
MamaKiki
193
здраво форумки сакам синцето кое е 2,5 години да го маскирам за 1 април, бидејки маските се користат еднаш можеби имате некоја од вас да ми понуди маска која ви е веке мала со симболична цена ? но да не е бетмен или спајдермен