cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Најдобро после секс

clock-img

24.03.2010, 14:07

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ах што ве гледам чудни.трк по цигари!
алооооо најдобро е уште еден сексuser posted image и после ке немате сила за цигариuser posted image .и кога ке израчунате ,може и од цигарите да се откажете хехехех

clock-img

24.03.2010, 14:08

clock-img

tereza

pencil-img

784

Чоколадо,водааааа и цигара...user posted image па потоа топол тушuser posted image и спиење како јагнеuser posted image

clock-img

24.03.2010, 14:13

clock-img

fantom

pencil-img

173

Koga procitam cigari,znaci mi ja ubivate smislata za sex!user posted image Kakvi cigari bre?!Da mi smrdi!A pa koga se baknuvam kako so nekoja pepeljara da se baknuvam.Zamislete si deka e cigara nesto drugouser posted image pa navalete,vlecete,smukajte,pa da vidite efektuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2010, 14:14

clock-img

mina_m

pencil-img

480

ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

алооооо најдобро е уште еден сексuser posted image и после ке немате сила за цигариuser posted image .и кога ке израчунате ,може и од цигарите да се откажете хехехех

pa moram vozduh da zemam,dusata mi iskacauser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2010, 14:21

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

уште една партија...user posted image

POTPIS :)))

moze i nekoja caska ladna voda posle :)

clock-img

24.03.2010, 14:31

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

после секс само сон а откако ќе дремнам ми се јаде нешто солено user posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

24.03.2010, 15:06

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ха,ха..па после секс мнооогу вода, малку гушкање и одма заспивам...

clock-img

24.03.2010, 15:08

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: Cacko

мазење мазење мазењеuser posted image user posted image user posted image
[/quotе]

Истооооо

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

24.03.2010, 15:15

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

uste ednas, pa tus i miren son

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

24.03.2010, 16:32

clock-img

niki

pencil-img

4299

ИЗВОРНА ПОРАКА: fantom

Koga procitam cigari,znaci mi ja ubivate smislata za sex!user posted image Kakvi cigari bre?!Da mi smrdi!A pa koga se baknuvam kako so nekoja pepeljara da se baknuvam.Zamislete si deka e cigara nesto drugouser posted image pa navalete,vlecete,smukajte,pa da vidite efektuser posted image user posted image user posted image

Ауууу темава ќе се претвори во кампања против пушење цигариuser posted image

И ете ме мене во поддршка на кампањатаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

24.03.2010, 16:35

clock-img

matushka

pencil-img

510

I mm ova mi go zborese porano, zasto on nikogas ne bil pusac i mnogu mu smetase sto pusev. Sreka uspev da gi ostavam uste prviot den koga doznav deka sum bremena, i sega go razbiram sto mi zborel i gledam kolku e ubavo koga racete, kosata i alistata ne mi mirisaat na cigari.

ИЗВОРНА ПОРАКА: fantom

clock-img

24.03.2010, 21:42

clock-img

milena.ars

pencil-img

10

Definitivno cokolada i mnogu mazenje mmmmmmm....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.04.2010, 11:38

clock-img

Glück90

pencil-img

333

zavisno od situacija ali najcesto uste ednas sex.Ali sekogas eden kup maramici da se brisam zaso koga i da svrsi vo mene posle eden sat si tece si tece bez prestan.

clock-img

27.04.2010, 11:55

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

хехех ПОПЛАВАuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.04.2010, 11:59

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Гледам многу се изјасниле за мазење. Мене тоа не ми иде или уште една партија или туш. Најдобро е секс насабајле после тоа се туширам и марш на работа полна со енергија.

love u all

clock-img

27.04.2010, 13:26

clock-img

Glück90

pencil-img

333

хехех ПОПЛАВАuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pa imav edno prasanje za toa poplava ali neznam kade da go objavam celo vreme baram nekoja takva temauser posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

clock-img

27.04.2010, 13:28

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

па овде мила..........прашај си ти, се` што те интересира хихи

clock-img

27.04.2010, 13:36

clock-img

Glück90

pencil-img

333

Fala draga mother 29.E vaka me interesira dali e normalno toa sto mm koga ke svrsi mene posle toa so sati mi tece se so si ostail on.Vo mene kako nisto da ne ostanuva.Go prasav ginekologot koga bev ali pocna da mi kazuva nesto drugo i mislata mi izbega i si ostanav bez odgovoruser posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

clock-img

27.04.2010, 13:42

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

тоа секако истекува,не останува во тебе.доволно е само еден пливач,најбрз, и да сврши работааuser posted image
ти ич не се секирај и на мене ми течеше со саат ,па ете го Марко две и пол години еuser posted image
како и да е, уживкај си во сексот,не мисли на течењето...бебето ке си дојде
гушки
п.с знам дека многу женички,што покушаваат да забременат,лежат  некое време веднаш после секс со кренати нозе,па сега колку има веза,не знам..лежи си и ти така,не станувај веднаш.нема зијан.
ајде па поскоро да те пишиме во списокот на user posted image .

clock-img

27.04.2010, 13:47

clock-img

Glück90

pencil-img

333

тоа секако истекува,не останува во тебе.доволно е само еден пливач,најбрз, и да сврши работааuser posted image
ти ич не се секирај и на мене ми течеше со саат ,па ете го Марко две и пол години еuser posted image
како и да е, уживкај си во сексот,не мисли на течењето...бебето ке си дојде
гушки
п.с знам дека многу женички,што покушаваат да забременат,лежат  некое време веднаш после секс со кренати нозе,па сега колку има веза,не знам..лежи си и ти така,не станувај веднаш.нема зијан.
ајде па поскоро да те пишиме во списокот на user posted image .

fala mnogu mother29 jas imav citano deka mora toa da istece ali deka do tolku ne.sto bi pravela bez vas.za krenati noze sum slusala ali do sega ne sum probala.

clock-img

27.04.2010, 22:39

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Аха..и јас ги држев кренати нозете, божемски имало врска user posted image user posted image user posted image
Пробај, ништо страшно, уште една дополнителна уживанцијаuser posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

14.07.2010, 09:21

clock-img

Bubuska

pencil-img

33

ЦИГАРА!!!
И двајцата сме страсни пушачи, па не си смрдиме, уживаме во чадот :) Сериозно, гушнати ја пушиме најубавата цигара, и си лешкараме уште долго, и секако ме гали (јас сум била куче во минатиот живот... дефинитивно!).

clock-img

03.10.2010, 16:11

clock-img

mosa

pencil-img

546

ha sto eeeeeeeeeeeeeeeoa da si legnam do sakaniot.molam bogauser posted image da ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .za da mozam i jas da pospijam
nemora nekoj da mi go rasipe cuvstvoto

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

clock-img

15.08.2011, 15:49

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

заедничко туширање и да си легнеме заедно и да си се гушнеме. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

15.08.2011, 15:54

clock-img

miana

pencil-img

6152

tus,jadenje sladoled i guskanje