за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
pravam sveka dva saata ja sum vo sveka pozicija, sreka shto vezbav joga tolku godini pa kolku tolku umeam da izdrzam Dur ne se pojavi jas ke zategam muskuli i ke ispravam kichma
15.08.2011, 16:11
ljubicicaaa
44
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana
pravam sveka dva saata ja sum vo sveka pozicija, sreka shto vezbav joga tolku godini pa kolku tolku umeam da izdrzam Dur ne se pojavi jas ke zategam muskuli i ke ispravam kichma
еххехе и јас го правам истото само неможам да издржам толку многу како тебе, јас сум срекна ако успеам да стојам така некоја минута
15.08.2011, 18:17
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
заедничко туширање и да си легнеме заедно и да си се гушнеме.
И мене мм секогаш сака да ме намами заедно да се тушираме, ама јас ич не сакам! Дали дека имаме туш кабина и тесно ми е... Не знам зошто, ама косата ми се крева кога ќе ми рече заедно да сме се туширале!
Порано после секс обавезно делевме една цигара во кревет, ама сега поради бебушот излегуваме на тераса и пушиме, па се вртиме секој на своја страна во кревет и спиеме. Не сме многу по гушкањето
15.08.2011, 22:01
Martins mom
3342
Сооон
15.08.2011, 23:39
Bogdancanka
5422
едно цигарче
25.10.2011, 09:55
dostickage
2181
porano cigarce.sega iskljucilo son
25.10.2011, 09:58
anedespo
940
dremnuvam. sum stanala ko masko.
25.10.2011, 11:36
kikicka
4218
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR
едно цигарче
pola cigarce! i galkanje
25.10.2011, 11:41
temjana
1159
ИЗВОРНА ПОРАКА: anedespo
dremnuvam. sum stanala ko masko.
ххахха и јас сум иста или дремнувам или го барам далечинското, цигара ме мрзи да одам во дневна да палам
25.10.2011, 13:18
miana
6152
Ako sme premoreni,jas se tusiram obavezno-on zaspva.A ako ne sme premoreni si gledame TV,si se galime i si pieme ili vince ili pivce i si girckame nesto....
25.10.2011, 18:47
Палешка РР
7505
Се мислам и мислам и мислам и не ми текнува што е најдобро после секс. Изгледа треба да се мислам и мислам и мислам кога последен пат се случи тоа, пред 10 или повеќе дена? Мм ќе си најде љубовница
04.01.2013, 00:19
ivemace
84
Цигра.. и уште секс
04.01.2013, 00:26
kikicka
4218
Палешкаа се сеќаваш сега?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Се мислам и мислам и мислам и не ми текнува што е најдобро после секс. Изгледа треба да се мислам и мислам и мислам кога последен пат се случи тоа, пред 10 или повеќе дена? Мм ќе си најде љубовница
04.01.2013, 01:49
Andriance
2140
Најдобро после секс...хм....базен...и уште малку секс
04.01.2013, 02:35
Anne^
220
После секс.. јас обожавам многу гушкање и добар сон, особено да му заспијам на гради..
04.01.2013, 08:02
Malecka23
1175
edno cigarce,tus pa pak guskanje i koma i dvajcata
04.01.2013, 17:37
TARA1
40
Zavisi , moze da si polezime malku, ila pa na tus i posle prad televizor Nekako ko da sme izgubile od romantika vo posledno vreme
17.02.2013, 00:54
katalina1
48
Oblakam pizami,apnuvam nesto blasko i gledame tv.Ako e mnogu docna,pravime muabetce 5 min.se guskame malce i potoa spieme.
11.03.2013, 18:42
niki
4299
ajde malku veseli temi
posle seks topla kada vo dvojka i pak seks
samo so dete kako da se izvede ova nekoj da mi otkrie
11.03.2013, 18:46
Палешка РР
7505
Спиење...веднаш заспивам, ко круша
Што е ова бе, сите спиете после секс? Изгледа само јас се расонувам, и баш затоа во последно време не ми годи секс пред спиење, тогш јас почнувам да раскревам, да чистам, ко на село по метењето двор што ги познавале ... треба да се смени тактика, навивање саат посабајле Да резимирам, после секс мене ми е најдобро да одам на работа...
11.03.2013, 20:27
blond
1268
Хммм. Се облекувам си легнувам, а тој си гледа тв. Нема гушкање, нема милувања, остаревме за такви работи ....
11.03.2013, 20:32
sandriana RR
2924
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
Што е ова бе, сите спиете после секс? Изгледа само јас се расонувам, и баш затоа во последно време не ми годи секс пред спиење, тогш јас почнувам да раскревам, да чистам, ко на село по метењето двор што ги познавале ... треба да се смени тактика, навивање саат посабајле Да резимирам, после секс мене ми е најдобро да одам на работа...
Вака беше дур не дојде детето, сега што побрзо ја завршуваме таа работа и капут на спиење, да се ќари време
11.03.2013, 20:42
niki
4299
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
kolku si me nasmeala, bravo za energicnost taka treba mm po aktivna nok koga ke me vidi da rabotam nesto me zeza aaaaaaaa znaci taka treba tebe da te motiviram da se razvrednis