за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ona sto moze da go donese momentot, ne moze ni celiot zivot
28.05.2011, 11:05
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
Може и не звучи најубаво ама јас утре ќе чистам во МОЈАТА куќа, неделава ќе ни стигне кујната, пресреќна сум а денес ќе шетаме со ако не ни заврне, многу убава тема
Е што да биде поубаво, тоа значи дека конечно ќе чистиш во своја куќа.
28.05.2011, 13:02
Џесика
2036
Јас викендов ќе си направам многу убава работа... вечер славиме 10 години од матура, ќе си поминам најубаво, ќе се забавувам, ќе се релаксирам во добро друштво, и се надевам дека ќе ме држи до 15 години матура
28.05.2011, 13:06
arh_diz
7198
Ubavo da si pomines Dzesika,jas nebev na 10 godini od matura bas mi e zal Vecerva ke go nosime na rodenden Vikend sakam da odmaram me mrzi za bilo kakva rabota
28.05.2011, 13:20
Maca25
7558
Мене ама баш ништо не ми се прави викенодов. Парк не ни бега попладне, или пак по некое кафе во Штрк ( кафич тука кај нас у близина). Џесика убаво да си поминеш!
28.05.2011, 13:25
skorpijana
683
utre ke odeme na piknik so decata zelbata na petar da mu ja ispolnime da odime na piknik
28.05.2011, 13:31
Olivia
1961
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика
Јас викендов ќе си направам многу убава работа... вечер славиме 10 години од матура, ќе си поминам најубаво, ќе се забавувам, ќе се релаксирам во добро друштво, и се надевам дека ќе ме држи до 15 години матура
Pomini si ubavo vecer i da znaes najubavo ke ti bide, jas slavev nokeska i ludnica si pominav
28.05.2011, 13:39
Џесика
2036
Уф, едвај чекам, дури и се мислам дали воопшто да земам кола, или да си се вратам со такси, така залиена
28.05.2011, 13:45
Olivia
1961
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика
Уф, едвај чекам, дури и се мислам дали воопшто да земам кола, или да си се вратам со такси, така залиена
Batali kola ,ke te vratat kavalerite ako se vo sostojba ili zadnja opcija taxi, spremaj go zeludnikot uste sega
28.05.2011, 13:45
Natuska85
3613
Џесика најубаво да си поминеш,ние денов во лежење го поминавме тројцата на спалната еве до пред малку кога пак заспа па јас и мм продолживме да се галиме .Од синоќа сами сме трјцата мајка ми си отиде за Гевгелија.Сега за сегаа добро се снаоѓаме . Поручек ќе го шетаме малку во парк тука кај нас. Утре пак исто .Поубав викенд здравје
28.05.2011, 14:04
penelopa
3419
Денес бевме малку во шопинг- времево не е баш за шетање малку е поладнчко а и врнеше цела ноќ. Утре здравје ако е сончево ќе одиме на Блед
10.02.2012, 16:22
AnnaMolly RR
6409
Викендов ќе направиме нешто убаво - собир со дечињата од здружението „Дајте ни крилја“ и хуманитарна акција за самохрана.мајка.
Сигурна сум дека ќе си поминеме преубаво!
20.10.2013, 11:15
Felly RR
7977
Денов е убав, па ќе ги искористиме за една убава прошетка. Што ќе правите вие???
20.10.2013, 11:35
Bethany
4534
Највероватно нема да мрднам од дома да го видам сонцето, чекам гости, ај и тоа е убаво
20.10.2013, 12:43
Мамичка85
366
Jas da Vi kazam imam kupovi za peglanje i denes ako ne fatam mislam nema da fatam ic nego dajte lek za mrzava moja slednava nedela vlagam vo osmi i nikako da se nafatam da iscistam a sakam da mi e spremno za a mesec dena za cas ke projde tie sto ke si setkate ubavo da si pominete
20.11.2014, 23:32
caciana
863
Ovoj vikend mi e rezerviran za poseta na rodnini.Cel vikend ke setam kade po slavi,kade po imendeni.A od ponedelnik dieta.
02.12.2014, 15:39
caciana
863
Da vi se pofalam, Vikendov sto sleduva ke odam vo Struga da ja posetam mojata drugarka, koja sto veke 1 godina e mazena vo struga , a jas ne sum pojdena da vidam kade zivee (stramota) . DOJDE VREME
02.12.2014, 15:53
scared RR
1349
Викендов здравје планираме да одиме до Св. Николе, на гости кај роднини, а потоа и во Мечкувска куќа, на најубавата храна
02.12.2014, 16:25
Defne90 RR
1991
Vikendov mene bas i nema da mi bide mnogu mnogu interesen.Planiram da cistam po doma,nesto ko generalka da napravam,pa ako ne mi izleze nesto drugo vo plan toa ke bide.
24.11.2015, 15:19
marchi
948
jas obicno za vikend odvojuvam nekoj saat danapravam malku generalka,ama vo vavo dozdlivo vreme kade bi odela? ? a sakam da si napravam nesto ubavo,relaksiracko....idea mazala