за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
mazite izneveruvaat so zeni,znaci za ljubov i sve ostalo se potrebni dvajca....mozebi trebalo temava da bide koj e inicijator za neverstvo,pa mozebi togas bi se slozila deka se toa mazite,bidejki zeni kako zeni povekje razmisluvaat od mazite i potesko se vpustaat vo neverstvo
14.05.2014, 14:05
Mila mamicka
387
Па не можам да кажам дали почесто изневеруваат мажите или жените, мислам дека сепак зависи од карактерот, а не родот на човекот.
15.05.2014, 02:04
Defne90 RR
1991
Исто изневеруваат и мажите и жените.Дури можам да кажам конкретно за моето место на живеење дека се почесто слушам за жени кои ги изневеруваат своите мажи отколку обратно.На што се должи тоа којзнае само ете и јас дефинитивно се согласувам со мамичка погоре дека за изневерување не е битен родот туку карактерот.
25.11.2014, 07:34
caciana
863
Izneveruvanjeto ne e zacrtano vo pilot na licnosta .Toa e predizvikano od nekoe nezadovolstvo,kriza I sl.Znaci nema pravila koi poveke izneveruva.Se e do covekot.
29.11.2014, 12:39
scared RR
1349
Јас мислам дека за нијанса повеќе мажите изневеруваат, имам во моја околина многу такви примери, не знам ама мислам дека многу полесно потпаѓаат под влијание на некоја жена која буквално ќе им се понуди на тацна, секако има и такви кои одбиваат. Ама ете од пример на братучед ми кој ја изневери неговата девојка го кажувам ова, се каеше после, а изговорот му беше не знаел и не можел да ја одбие, преубава била, свашта знам !
31.12.2014, 15:32
sonc90
267
ne e razlikata vo polot tuku vo mozokot,nema vrska maz,zena tuku na koj kolku mu sece...