за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Нови модератори, добредојдовте. Стари, продолжете да работите така. Модератори кои го отстапивте вашето место на друг - се читаме повторно тука.
Се надевам дека Рингераја и понатаму ќе биде топол дом за сите кои ја сакаат.
09.03.2015, 11:52
Defne90 RR
1991
Благодариме за честитките а ние ветувамее дека ќе бидеме достојни модератори на овој форум.Затоа што рингераја е една и единствена и наша најголема поддршка да бидеме истрајни со сите најголеми предизвици што ни ги носи животот.А со тоа што денес стануваме модератори ќе ни биде уште поголема мотивација да ја збогатуваме и надополнуваме.Се читаме низ нејзините страници.
09.03.2015, 12:13
Hopeful RR
2349
Ви благодарам на честитките, задоволство ми е што сум модератор Се надевам дека ќе бидам достојна на довербата и ќе придонесам за што поубави и поквалитетни дискусии, со цел да ја направиме РР што поубаво место за дружење. Отворена сум за секакви совети, сугестии и помош
Се читаме!
09.03.2015, 12:30
scared RR
1349
Благодарност и од мене до честитките Се надевам дека добро ќе си ја извршувам новата функција Навистина ми е чест и задоволство да бидам дел од РР тимот
09.03.2015, 12:43
lukajana RR
1481
Многу ви благодарам на довербата се надевам ке придонесам да го направиме форумот уште поубав и да биде место кое со задоволство ке го посетуваме,чест ми е што сум дел од тимот и честитки до другите модераторки
09.03.2015, 13:31
Melanija RR
7052
за модераторите кои повеќе не се, но се тука секогаш за РР bucko mal, elenak и Martins mom
Hopeful RR, Defne90 RR, scared RR i lukajana RR добре дојдовте во тимот на РР како модератори. Ви посакувам успешна работа. На сите членови на РР цел ни е да допринесуваме РР да биде подобра и поквалитетна.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
09.03.2015, 13:40
Snowhite RR
5042
Честитки за новите модератори, успешна работа и соработка ви посакувам, да се надоплонуваме една со друга со цел рр да ја направиме најдобра elenak, bucko mal i Martins mom, не не заборавајте, сепак ќе се читаме на странициве од рр
09.03.2015, 14:16
Bethany
4534
Честитки за новите модератори Јас сум секогаш за промени, верувам дека ќе донесете освежување на РР, свежо "месо" сте Ви посакувам убаво време.
09.03.2015, 14:47
Kvisko
1325
Честитки за новите модератори.
09.03.2015, 15:53
deluxe
2479
Добро ни дојдовте девојки Ви посакувам успешно да си ја работите работата,тука сме ние постарите за помош и консултации
09.03.2015, 17:10
mommy_angels RR
1543
Честитки девојчиња и добро ни дојдовте во тимот
10.03.2015, 10:44
bucko mal
1431
Chest I zadovolstvo mi beshe sto bev del od timot na Ringeraja Pozdravuvanje nema,zatoa shto si ostanuvam kako chlen I se chitkame niz temite.
Chestitki do novite moderatorki,so lesno I ubavo
21.05.2015, 11:58
Felly RR
7977
Благодарност до Deluxe, која точно две години беше делот од тимот кој секојдневно се грижи за нашата РР. Дружбата не завршува тука, се надевам ќе се читаме и понатаму низ страниците на РР.
21.05.2015, 14:56
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Благодарност до Deluxe, која точно две години беше делот од тимот кој секојдневно се грижи за нашата РР. Дружбата не завршува тука, се надевам ќе се читаме и понатаму низ страниците на РР.
Јас останувам тука,но овој пат како обичен член,кој и понатаму ќе продолжи да ги исполнува страниците на нашата мила Рингераја. Им посакувам успех на оние кои ќе продожат по мојот пат,да внесат свежина и енергија на форумот,да ја зачуваат ведрината и топлината на форумот,како што беше до сега Вие сте моето виртуелно смејство,мои другарки!! Ве сакам
21.05.2015, 22:21
Melanija RR
7052
deluxe RR се читаме. Сите членови ја правиме РР колку можеме подобра
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
22.05.2015, 08:57
Snowhite RR
5042
deluxe се надевам дека ќе си останеш на зборот и понатаму да се читаме низ страниците на рр. Се најдобро
22.05.2015, 09:21
sandriana RR
2924
deluxe се читаме низ форумите, имаш доста искуства да споделуваш за нашите членови
26.01.2016, 12:49
Felly RR
7977
Драги мои, мислев дека ќе ми биде лесно да го напишам ова, но сепак, збогувањата се секогаш тешки а денес се збогувам со еден голем дел од рингераја.
Рингераја.мк е дел од моето секојдневие речиси 6 години, од кои повеќе од 3 години ги поминав како администратор на форумот. Се надевам дека оставив некаков белег. Но ништо не е вечно,а промените се секогаш за подобро. Редно е моето место да го отстапам на некој друг.
Некој нов, кој ќе внесе нова свежина на форумот, некој кој ќе ја сака рингераја како што ја сакам јас. Секогаш ќе бидам тука за тебе, но моето време како администратор помина.
Честитки за Lukajana RR која е новиот администратор, уживај мила!!! Со среќа!!!
За новите измени на форумот ќе бидете наскоро известени.
26.01.2016, 16:17
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Драги мои, мислев дека ќе ми биде лесно да го напишам ова, но сепак, збогувањата се секогаш тешки а денес се збогувам со еден голем дел од рингераја.
Рингераја.мк е дел од моето секојдневие речиси 6 години, од кои повеќе од 3 години ги поминав како администратор на форумот. Се надевам дека оставив некаков белег. Но ништо не е вечно,а промените се секогаш за подобро. Редно е моето место да го отстапам на некој друг.
Некој нов, кој ќе внесе нова свежина на форумот, некој кој ќе ја сака рингераја како што ја сакам јас. Секогаш ќе бидам тука за тебе, но моето време како администратор помина.
Честитки за Lukajana RR која е новиот администратор, уживај мила!!! Со среќа!!!
За новите измени на форумот ќе бидете наскоро известени.
Честитки Лукијана!! заслужено!!! Фели ти секогаш си била и ќе бидеш една од најлојаните членови на РР.Твоите постови изобилуваат со добрина,мир ,спокој,каква и си всушност во реалниот живот
26.01.2016, 17:06
lukajana RR
1481
Фала многу Felly rr веќе наговести нова поделба на модераторските позиции па еве и сега официјално да ја објавам. За жал Melanija rr одлучи да не биде веќе модератор но ние уште се надеваме дека многу ке и недостасуваме и ке се премисли ,а кога и да биде тоа има загарантирано место . Како подновување во тимот ни доаѓаат Neurotoxsin и Lolla така што листата на модератори би била следната :
< Поракaта ја уредил lukajana RR -- 26.1.2016 17:34:40 >
26.01.2016, 17:09
marchi
948
felly RR ni otide izgleda "vo penzija" . za lukajana cestitki.
26.01.2016, 17:26
Палешка РР
7505
Честитки за новите модератори и Админ
Felly RR, не само што на РР имаш оставено белег, туку и во нашите срца! Но тука си ни Melanija RR, поим за модератор, според мене. Тука си забремени и стана мамичка, ти си ни како семејство
26.01.2016, 17:53
lolla RR
925
Честитки за новиот администратор и модераторите. Рингераја ми беше прв извор на инфо за за време на ИВФ-то, бременоста и еве сега во мајчинството. Се надевам ке одговорам соодветно.
Меланија, многу ми е жал што така си одлучила
26.01.2016, 17:59
Neurotoxin RR
413
Се надевам дека убаво ќе се дружиме, веднаш прифатив затоа што кога и да ја отворев рингераја имав друштво, што ме разбира. Јас останав трудна и отоврив рингераја, бев бремена цели 42 недели и читав рингераја, родив бебушка и ја одгледав со вас, три години ја растев со вас, и еве сега се случува втора бременост, повторно со вас...неможев да не прифатам
26.01.2016, 18:13
Bea
394
Cestitki na site! Ste i ostanete nasa najgolema poddrska!