cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Ортопед

clock-img

29.07.2011, 08:58

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Можеш кај Карески да одиш, јас таму го носев, добар е

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

30.07.2011, 17:07

clock-img

bombica

pencil-img

917

Ako moze predlog za ortoped vo Sistina user posted image

clock-img

30.07.2011, 17:43

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: majmunce

Za eho kaj novorodencinja so pisuva neznam kade i kaj koj na drugo mesto Dajte nekoj drug da pobaram mislenje.so me cini ako si imam i drugo mislenje.

Мајмунче, на тоа место кај што пишува за ехо за новоренчиња, на вратата има распоред, кој доктор кога е, мислам дека беа четворица. Ако сакаш кај друг да одиш, ќе видиш на кој датум е, и ќе треба да си закажеш. Ама кај нас обично прашуваат кај кого си бил првиот пат, па пак тој да те прегледува.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

31.07.2011, 13:05

clock-img

majmunce

pencil-img

257

fala, ke probame

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

clock-img

13.08.2011, 23:26

clock-img

mila 3

pencil-img

193

kade ima ordinacija dr.vidoevski? ke moze da mi go pisete brojceto od kaj nego?

clock-img

25.08.2011, 14:15

clock-img

majmunce

pencil-img

257

барам тел.број од било кој ортопед во прилепската болница затоа што цел ден звонам и никако да заказам за на ортопед, мора да се закажи денеска, ги молам сите што знаат нека пишат, оти нерви искинав.........

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

clock-img

25.08.2011, 14:45

clock-img

blue_blue

pencil-img

893

ординацијата се вика Ортомедика, се наоѓа во билизина на универзална сала. Во приватана порака ти праќам број и адреса дека вака ако го напишам јавно на форумов некој од администраторите ќе го избрише - не смеело да се рекламира

ИЗВОРНА ПОРАКА: mila 3

kade ima ordinacija dr.vidoevski? ke moze da mi go pisete brojceto od kaj nego?

clock-img

25.08.2011, 14:51

clock-img

rina13

pencil-img

1147

moze i na mene da mi pratis br bas sakam kaj nego da idam so user posted image em mi e blisku em sum slusnala deeka e mn dobar

clock-img

25.08.2011, 15:17

clock-img

Octavia

pencil-img

617

За кај Видоевски само бидете спремни дека ќе ви закажат за едно 2 месеци од сега... Јас заради тоа утнав една контрола... user posted image

clock-img

25.08.2011, 16:49

clock-img

mila 3

pencil-img

193

ИЗВОРНА ПОРАКА: Octavia

За кај Видоевски само бидете спремни дека ќе ви закажат за едно 2 месеци од сега... Јас заради тоа утнав една контрола... user posted image

a stanuva zbor za privatna ordinacija,neli? ne rabotat so kartoncinja?

clock-img

25.08.2011, 17:00

clock-img

Octavia

pencil-img

617

Приватна ординација е и не работат со сини картони, но има МНОГУ гужва, од цела Македонја одат. Преглед чини 1200 ден.

clock-img

25.08.2011, 18:10

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: majmunce

барам тел.број од било кој ортопед во прилепската болница затоа што цел ден звонам и никако да заказам за на ортопед, мора да се закажи денеска, ги молам сите што знаат нека пишат, оти нерви искинав.........

Мајмунче, јас имам само од амбулантата долу, кај што ги прават прегледите, ако ти помогне ќе ти го пратам во пп. АМа најверојатно е истиот број на кој и ти си ѕвонела.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

25.08.2011, 18:12

clock-img

lilicka

pencil-img

866

Devojki moze da mi pisete brojce od dr.Vidoevski i kade tocno se naoga??
Vi blagodaram odnapreduser posted image

clock-img

05.09.2011, 15:40

clock-img

tnade

pencil-img

304

nie pred ena nedela bevme na ortoped i mi rece sirok povoj da stavame samo navecer uste tri meseci, (inaku Teodora sega ima sest meseci) navodno jadrencata se uste i bile mali, koga tocno se formiraat?

clock-img

05.09.2011, 15:45

clock-img

vida

pencil-img

199

ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

I mene mi treba brojce ama hitno ve molam koj go znae neka pise user posted image

clock-img

05.09.2011, 15:59

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

ИЗВОРНА ПОРАКА: tnade

nie pred ena nedela bevme na ortoped i mi rece sirok povoj da stavame samo navecer uste tri meseci, (inaku Teodora sega ima sest meseci) navodno jadrencata se uste i bile mali, koga tocno se formiraat?

Тнаде кај секое дете различно и индивидуално мислам дека е формирањето на јадренцата,отприлика мислам дека од 4-6 месеци им се формирани веќе.Кај моето на 3 месеци веќе имаше формирано јадренца и докторот ми кажа да не ставам повеќе широк повој,иако јас и до тогаш не стававuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

05.09.2011, 16:14

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

ИЗВОРНА ПОРАКА: vida

ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

I mene mi treba brojce ama hitno ve molam koj go znae neka pise user posted image

Вида пиши на гугл Д-р Горан Видоевски ортопед или  ПЗУ „Ортомедика“ Скопје ќе ти излезе мислам бројот од Златна книга,кај мене мм го има запишано во мобилен после 5 ќе ти го пишам ако не го најдеш до тогаш

clock-img

05.09.2011, 16:28

clock-img

vida

pencil-img

199

Fala mnogu Natuska85 go najdov vo zlatnata kniga. Lele sega da zakazam moze za 23 oktomvi ama kasno ni e sega imame skoro 6 meseci nisto ke moram pak vo rumunska...

Модератор: Според правилата на РР, избришан е телефонскиот број ,ако го бара некој можеш во приватна порака да му го пратиш

< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 5.9.2011 16:49:18 >

clock-img

05.09.2011, 16:46

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Вида јас ти ја препорачувам др.Иванка Стефановска од Ремедика.Одличен доктор.Ние треба да се јавиме наредно кај неа една недела пред да направиме 6 месеци.Имам погоре пишувано за нашето искуство во Румунска со дотичниот доктор Орце и од тогаш никогаш повеќе тамуuser posted image

clock-img

05.09.2011, 18:25

clock-img

vida

pencil-img

199

I jas voopsto ne sum zadovolna od rumunska ni zakazaa nareden pregled kraj na avgust a uste ne pocnale so rabota nema ni sestri ni doktori katastrofa mislam.E sega ke se javam Natuska85 kaj sto mi preporaca pa ke vidime kako ke pomineme.

clock-img

07.09.2011, 12:43

clock-img

Annet

pencil-img

2404

nas ni kazaa da odime na ortoped po 2 meseci od raganje,ama ja sakam da ja odnesam denovive za sekoj slucaj...

clock-img

07.09.2011, 12:46

clock-img

miana

pencil-img

6152

Annet moj sovet ti e da odis koga ti rekle..Deteto e gledano koga se rodilo i nema potreba pred dva meseca dago nosis pak ..Doktorite znaat najdobro sto i koga treb ada se vidi kaj bebe takada nemora uste tolku malo da go maltretiras deteto...Neka pominat 2 meseca pa nosi go...

clock-img

07.09.2011, 12:49

clock-img

Annet

pencil-img

2404

ok miana fala ti;-)) ajde ke pocekam uste 1 mesec:)

clock-img

07.09.2011, 13:30

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Анет нема потреба да брзаш,освен ако нешто ти изгледа дека не е ок.Ние бевме на полни 3 месеци прв пат на ортопед и се беше супер,дури и јадренца имаше веќе формирано.Сега наредна контрола ни е на една недела пред да наполни 6 месеци.

clock-img

26.09.2011, 10:59

clock-img

dushice

pencil-img

212

jas se javiv denes kaj vidoevski i mi zakazaa kontrola na 14 noemvri a nie ovaa nedela polnime 6 nedeli a na kartonceto mi pisuva na 6 da ja odnesam na kontrola i sega neznam sto da pravam dali da cekam do 14 noemvri ili na drugo mesto da ja nosam

Последни статии

article-img