за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Затоа и пишав зависи кој како ќе се снајде, каква му е личната и семејната ситуација. Ние тука и двајцата работиме за плати повисоки од 10000 па можеме да си дозволиме и одмор и слично. Ако немам за нормален живот нормално ќе барам излез ама сега за сега не. Се е релативно. За безбедност не дискутирам зашто ми е преку глава од будали во фотељи што плашат луѓе.
11.05.2015, 16:04
Bella28
78
Se znae doma e najdobro no koga covek nema izlez mora da bara nacin da zamine nekade
11.05.2015, 16:30
blue_blue
893
Вреди, без размислување и се надевам дека најдоцна за една година ќе заминам и јас и семејството. Не од економски прични, јас тука воопшто не го гледам тоа како причина зошто парите ги имам и тука фала богу и ќе ги имам, а таму во првите 2-3 години ќе имам и помалку...ама вреди за да на нашите деца им обезбедиме живот во нормална редина каде системот функционира. Под ова подразбирам сигурност, заштита од полиција во случај на потреба, здравствен систем кој функционира и образовен систем во кој се учи и се стимулираат децата...