cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: што ке правиме денес?

clock-img

30.06.2013, 11:44

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Docistuvav ostatoci od vcera,vremevo katastrofa da nemozes dete da prosetas malku..nisto,po doma legacenje i to

clock-img

30.06.2013, 11:54

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Низ дома имам многу работа,перење,пеглање,ручеци и така натаму,цел ден ми е фул.Морам да средам се на место,од утре здравје боже стартувам на работаuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

30.06.2013, 12:10

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Ushte malku I vo krevet za mene pomina denot,utre ponedelnicki startuvame so obvrskiteuser posted image

clock-img

30.06.2013, 13:43

clock-img

srculko

pencil-img

68

Denes eve do pola pomina denot ke pravam rucek imam gostince pa ako se stisi vetrot ke ispadneme malku,ako ne domce ke sedime

clock-img

29.11.2013, 13:24

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Denes posle rabota idam doma,pa so M ke iskacame,t.e na drugarce od gradinka i e imenden pa ke ne pocastat vo slatkarnicata nasa maalska...malku druzba ne e na odmetuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

04.05.2014, 13:33

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Денеска после ручек ќе одиме на роденден на братучетка му на маж ми.Малку и децата да си поиграат таму и да се поразвеселат оти на ова време не е нигде за одење.Е после ќе си се прибереме по дома и ќе си играме со децата и навечер ќе ги избањам и правец сите во кревет.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

30.05.2014, 08:19

clock-img

princessa

pencil-img

1056

So ogled sto i dvete deca se doma, N ne e na gradinka denes ke si gi traam decata i ke gi zanimavam po doma. Mozno e da izlezeme do parkot na pola saat i da go cekame tato da si dojde od rabota, denes veti deka porano ke si dojde i da mu ja djifneme vo centar na kaaveuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

clock-img

30.05.2014, 17:30

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Платив сметки па може да се спие user posted image вообичаено ручек за нас плус 3 оброка за М и плус пеглање грррр

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

30.05.2014, 17:44

clock-img

Dilina

pencil-img

533

Само шо стигнав од раб.
Ќе лежааамммм па ќе јадаааам, туш еден и пак ќе си лежам хахха user posted image
не за др. такво е времето :)

clock-img

31.05.2014, 09:38

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

До некое време на работа, па дома на генералка - ама со огроооомен ќеиф ќе чистам попладнево - за понеделник да сечеме црвена лента за реновираниот дел user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

19.06.2014, 16:52

clock-img

princessa

pencil-img

1056

Да дојде мм од работа, да ручаме и да се спакуваме во кола сите и правец у супермаркет да удриме еден неделен пазарлакuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

clock-img

19.06.2014, 16:57

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

И јас го чекам мм да се истушира па после да ручаме и ќе ги оставиме децата на бабите и ние ќе одиме на гости кај едни пријатели.user posted image

clock-img

20.06.2014, 13:23

clock-img

princessa

pencil-img

1056

Планирам да пеглам завеси, ама пред тоа да се случи мора да го убедам мм да ги премести корнишлите зашто ми се многу високи за тие завеси. И ручек ќе правам денес и тоа е...само домашни обврски сум испланирала, нема шетање.

clock-img

20.06.2014, 13:56

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

И јас денеска сум целата со обврски по дома и нема ни за мене шетање.Јас пак аум на план да усисувам да запеглам облека нешто и со прашината да. Се позанимавам. И секако ручек да се направи.

clock-img

20.06.2014, 14:22

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Od sabajle perev, metev, diplevuser posted image Rucekot se zgotvi sam(grav) Popladne ke odam v biblioteka,lektiri da si nabavime za letniot raspust. I popatno ke si setneme niz park so deckite.user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

08.11.2014, 12:41

clock-img

tincule

pencil-img

183

Ќе одиме на слава и после на журкааааааааааа user posted image user posted image user posted image А баб и дедо ќе ја чуваат малку наша Д. Слободен ден за мама и тато user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.11.2014, 13:14

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Ништо ќе дремам, штом дојде мм од работа идам под јорган ..некои денови се за преспивањеuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

08.11.2014, 19:18

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Sega ke odam da napravam puding. Deteto mi pobara a negovoto baranje e zakon user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

25.11.2014, 17:20

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Ништо посебно ќе се изежавам по дома и ќе зјапам во тв.

clock-img

25.11.2014, 17:47

clock-img

caciana

pencil-img

863

Ke odmaram . Ke si najdam nekoja igra na kom. ili nekoj film ke gledam user posted image Da se desava nesto user posted image

clock-img

30.11.2014, 20:07

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

сега имам да допружам некои алишта, и после ќе се средувам за утре, напоред ден ме чека user posted image

clock-img

04.12.2014, 14:41

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Денес бидејќи е празник не планирам да чистам ништо, само ќе раскренам малце и приквечер додека да дојде мм од работа ќе одам до другарка да се видиме малце user posted image

clock-img

04.12.2014, 14:46

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Моментално сум у Ск кај моите и после ќе излезам да докупам некои подарароци, до Џамбо, па ќе го чекам мм да пристигне, ќе се пакуваме и летаме утре рано.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

04.12.2014, 14:47

clock-img

caciana

pencil-img

863

Ke odam na zabolekar..user posted image da vdime dali zabot ke se vadi ili umrtvuva user posted image user posted image

clock-img

04.12.2014, 14:52

clock-img

Ki4iko

pencil-img

438

Денес се одмарааа,ништо нема да работам ,а и се поизморено се чувствувам ,а сум само 33 недела бремена user posted image

Последни статии

article-img